براتون مقدوره یک قسمت کوچک از کد رو پابلیک کنید؟ مثلا قسمت تائید کاربران و یا هر قسمت کوچک دیگر یکیش کافیه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
بله.
۱۷ خط از بخش لاگین پنل کاربران :
http://up.vbiran.ir/uploads/17773143...85322%20PM.png
باتوجه به فروش نسخه ی عمومی اسکریپت ،دیگر امکان فروش به صورت اختصاصی فراهم نمی باشد.
* امکان ایجاد امکانات مورد نیاز شما فراهم هست.
سوالی داشتید در خدمتم.
سلام خدمت تمامی کاربران عزیز
این اسکریپت را آقای فخر آبادی برای بنده نوشته اند و مال بنده است ولی به دلیل نداشتن نماد اعتماد فعلا سایت غیر فعال می باشد
درضمن بنده از فروش اسکریپتم راضی نیستم و در صورت دیدن استفاده از اسکریپت بنده هم از خریدار و هم از فروشنده شکایت خواهم کرد
در ضمن بنده مدارک کافی برای اثباط اینکه اسکریپت مال من هست رو دارم
1)دایکیومنت های سیستم رو دارم
2)دامنه به نام بنده است
3)در سایت پونیشا پروژه به نام بنده ثبت شده و مسولین سایت پونیشا در جریان هستند
و....
سلام.
این اسکریپت به صورت اختصاصی به فروش رسیده و دیگه ارائه نمیشه.
در ابتدا پروژه قرار بود برای شما به صورت اختصاصی نوشته بشه. اما قبل ایجاد کامل پرداخت های امن ، شما از بنده درخواست سورس به دلیل تست امنیتی کردید.
و بنده هم بهتون گفتم تا زمانی که کل هزینه به صورت پرداخت امن ایجاد نشه سورسی رو نمیتونم بدم. با این حرفم ظاهرا به شما بر خورد و در پونیشا اختلاف ایجاد کردید.
تیم داوری پونیشا هم که خداخیرشون بده کل زحمات بنده رو نادیده گرفتند و رای 100% رو به ایشون دادند و پرداخت های امن رو هم بهشون بازگرداندند.
اثبات :
http://up.vbiran.ir/uploads/31514145...72347%20AM.png
همونطور که بهتون قبلا گفتم این اسکریپت رو به صورت عمومی میفروشم و شما هیچ حق اعتراضی ندارید. تمام مبالغ پرداختیتون رو پس گرفتید به جز کمی از مبلغ که خرج قالب شده و یک مقدار اندکی (۱۰۰-۲۰۰) تومان هم بابت خسارت بنده.
دقت کنید که اسکریپتی که الان بنده فروختم به مشتری به صورت اختصاصی ، امکاناتش شاید ۸-۹ برابر امکانات شما باشه.
فردای قیامت رو هم در نظر بگیرید که اینجور افراد رو متهم میکنید و دروغ میگید. واقعا سایتتون بخواطر نداشتن نماد غیر فعال هست ؟ اون زمان که بنده باهاتون کار میکردم هم نماد داشتید هم درگاه بانک ملت !
اینکه دامنه ی دمو به نام شما هست مربوط به همون جریانی هست که توضیح رو دادم. که البته ۱-۲ هفته بعد کنسل شدن کار دامنه هم قطع شد و همون موقع هم اسکریپت به صورت اختصاصی به فروش رفت.
همچنین علت اینکه در پونیشا پروژه به نام شما هست رو هم مفصل توضیح دادم.
جالبه اون زمانی که پروژه کنسل شد هرچی زنگ میزدم بر نمیداشتید. الانم که فکر میکنید حقتون ضایع شده حتی یک تماس با بنده نگرفتید اگر فکر میکنید واقعا حرف هاتون درسته.
بی زحمت دمو رو برای بنده ارسال کنید: OmidPournazar@gmail.com