دوستان لطفا فقط کسانی که قصد خرید شریکی از نت افراز رو دارن آفر یا پیام بدن. با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان لطفا فقط کسانی که قصد خرید شریکی از نت افراز رو دارن آفر یا پیام بدن. با تشکر
حتما استارتر عزیز تحقیق کردند و به این نتیجه رسیدند که نت افراز میتواند نیازشون رو برتر کند .
ما هم مشتریانی داشتیم که بعلت هک شدن چندین باره ی سایت هاشون روی سرور های نت افراز ، سایت هاشون رو به ما انتقال داده اند ، به هر حال نباید در تصمیم گیری ها دخالتی کرد .
ان شاالله موفق باشید .
به شخصه دو جا رو بهتون پیشنهاد میکنم ...
1 - آقای سنجری Yasit.ir
2 - آقای بینایی : central-hosting.com
هر دو از نظر کیفیت برترین هستن ...
خود من سایت روی سنترال هاستینگ دارم لود اون زیر 1 ثانیه است ! (وردپرس)
یه مدتی هم با آقای سنجری کار کردم اما خوب بنا به دلایل شخصی خودم انتقال دادم ... مگرنه کیفیت سرویساشون عالی هست ...
بعضی از دوستان که همیشه تو حاشیه هستن یه کاری کردن که بیخیال این تاپیک بشم.
از مدیران عزیز تقاضا دارم این تاپیکو ببندن لطفا.
سلام اینجا خودتان میدونید همه همکار هستند و هر کی از جنس خودش تعریف میکنه که این طبیعی هست یجورای... اما نت افراز جز اون پلان ها جور دیگه ارائه نمیده اینطور که من قبلا سوال کردم ظاهر همان پلان هایی هست که دیدید میدونید و کسانه دیگری که نمیتونند این مشکل پلان را حل کنند که شما میگید کسی میتونه از نت افراز واسم درست کنه یا راه حل بده ؟ مگر بچه های اینجا مدیر نت افراز هستند که بخوان مشکل شما را حل کنند ؟ یا مگر پلان نت افراز با یک مشتری که پلان سفارشی داره سیاست کاریش را برای یک مشتری که عوض نمیکنه ...
اما طی صحبتی که شما کردید مثله اینکه دنبال جای فوق با معتبر و شرکت واقعی باشه هستید و حرفه من این را به شما پیشنهاد میدم سر بزنید بهشون فوق حرفه ای هستند باهاشون کار کردم www.irpowerweb.com با تشکر
شما هم مثل بعضی از دوستانی که تو یاهو پیام دادن متن رو متوجه نشدید.
بنده گفتم اگر کسی میخواد ریسلر بگیره بیاد شریکی بصورت نصف به نصف پرداخت کنیم و برای تمدید چون مصرف بنده شخصی هست بودجه ندارم که ماهیانه 35 ت برای ریسلر پرداخت کنم.
در واقع بنده نمیخوام هاست بفروشم فقط برای هاستهای خودم و مشتریام که اونارو هم خودم مدیریت میکنم میخوام.
با سلام
با سرویس زیر میتونیم در خدمتتون باشیم . سایت های زیادی دارن با این سرویس ما هاستینگ انجام می دهند
http://xzn.ir/reseller/linuxhosting
Reseller1
۲۰۰۰۰
تومان
- فضانامحدود
- پهنای باند نامحدود
- هاست قابل ایجاد ۲۰ عدد
- دیگر امکانات نامحدود
- کنترل پنل Cpanel-WHM
- ماهیانه ۲۰۰۰۰ تومان
- سالیانه ۲۰۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
Reseller2
۳۵۰۰۰
تومان
- فضا نامحدود
- پهنای باند نامحدود
- هاست قابل ایجاد ۵۰ عدد
- دیگر امکانات نامحدود
- کنترل پنل Cpanel-WHM
- ماهیانه ۳۵۰۰۰ تومان
- سالیانه ۳۵۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
Reseller3
۵۰۰۰۰
تومان
- فضا نامحدود
- پهنای باند نامحدود
- هاست قابل ایجاد نامحدود
- دیگر امکانات نامحدود
- کنترل پنل Cpanel-WHM
- ماهیانه ۵۰۰۰۰ تومان
- سالیانه ۵۰۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
توجه:
به همراه نمایندگی هاست لینوکس سی پنل نامحدود یک پنل ثبت دامنه های ملی ( ir و ایران ) به نماینده به صورت رایگان اهدا می شود.
به همراه نمایندگی هاست لینوکس سی پنل نامحدود یک پنل ثبت دامنه های بین المللی ( com و org و net و … ) به نماینده به صورترایگان اهدا می شود.