به چه شکل آپگرید کردید؟
سیستم رزرو و یا با استفاده از iso سیستم عامل؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من سیستمم رزرو بوده.
برای رزرو دانلود به چه صورت هست؟ منظورم اینه که دانلود رو که تموم کرد. از روی فایل هایی که به ما نمایش نمیده شروع به آپگرید میکنه؟
یا میشه فایل رو روی dvd رایت کنیم و از روی همون سیستم عامل رو آپگرید کنیم؟ که برای دیگر سیستم ها مجدد دانلود چند گیگی نداشته باشیم.
اگه لایسنس نداشته باشیم نمی شه از 1 سال رایگان استفاده کرد ؟
با درود خدمت دوستان تنها جهت اطلاع خدمت دوستان عزیز عرض کنم این ویندوز فوق العاده ترین ویندوز می باشد و نیاز به تعریف از سمت من نمی باشد این خلاصه از کار با ویندوز بود
اما در مورد مشکلات دوستان عرض کنم 1 ان هایی که نمی توانند به روز رسانی کنند بهتر است نسخه ایزو را که اخرین نسخه نهایی را سایت سافت 98 ارائه کرده دانلود کنید 6 پارت می باشد
و در مورد مشکل لایسنس دوستان هیچ کونه محدودیتی وجود ندارد و کرک جدید ویندوز 10 را در سایت p30download می توانید استفاده کنید
من از این ویندوز کاملا راضی هستم و کاملا هم اپدیت می باشد
در مورد کیفیت هم حرفی باری گفتن ندارد سرعت بسیار بالا و محیط بسیار جذاب بیشتر از همه سرعت ویندوز باعث توجه من قرار گرفته است
موفق باشید
فایل های نصبی به صورت آپدیت ویندوز هست و از روی همین فایل های اپدیتی نصب خواهد شد.
ویندوز میبایست فعال باشد در عیر اینصورت آپدیت نمیشه.
من ویندوز 7 ایکون اپگرید به 10 چند ماهی هست امده چون همش ویندوزم اپدیت میکنم . اما سوالم اینجاست من اگر اپگرید کنم تا 1سال ویندوزم فعال هست یعنی بعدش 1سال تموم بشه بالا نمیاد ویندوز ؟
ایا این اپگرید کردن با بیرون dvd بخریم نصب کنیم فرقی دارد یا با رزرو فرقی ندارد ؟ با تشکر
قیمت نسخه حرفه ای چقدره؟ حتما باید به دلار بخریم؟
اگه لایسنس بخریم, نرم افزار ها رو هم باید بخریم یا کرک شده رو نصب کنیم؟
سلام .
اگر مدت ویندوز 10 تموم شد میتوان فعال ساز نصب کنید. البته این رو از یکجا شنیدم و مطمئن نیستم چون هنوز 1 سال نشده.
و فرق آپگرید و خرید در این هست که وقتی آپگرید میکنید نسخه اورجینال هست ولی وقتی از بازار میخواید بخرید نسخه کرکی هستش
موفق باشید
- - - Updated - - -
با سلام
طبق سایت نسخه home این ویندوز 119 دلار و نسخه pro این 199 دلار هست. قیمت هاش بر اساس دلار هست پس حتما آره.
مورد دوم من تست نکردم ولی دوستان که داشتند (البته نسخه های 7 و 8.1 ) با نسخه های کرکی نرم افزار ها مشکلی نداشتن و میتونستن استفاده کنند