پاسخ : چطور سایت رو کامل دانلود کنم؟(با فایل ها)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alismt
با سلام
ابتدا نرم افزار HTTrack رو پیشنهاد میکنم که هم نسخه ویندوز داره هم لینوکس
سپس دانلود گربر همین اینترنت دانلود منیجر
موفق باشید
همه این نرم افزار ها از طریق لینک به لینک صفحات رو دانلود میکنن . اگر صفحه ای جایی لینک نشده باشه دانلود نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webord
نرم افزار اکانتیکس آدرس صفحات رو میده
نرم افزار آی دی ام صفحات متصل رو دانلود میکنه
ولی خوب اکانتیکس رو ندارم
و درمورد آی دی ام هم باید بگم فقط صفحات معرفی شده رو دانلود میکنه نه صفحاتی که معرفی نشدن
همچینم فکر نکنم نیاز به هکر بازی باشه!!
صفحات phpباشن نسخه htmlخروجی که دانلود می کنید به هیچ دردی نخواهد خورد! شما دقیقا چی رو می خواهید دانلود کنید؟
بنظرم بهترین گزینه
نرم افزار HTTrack
هست!
همه صفحات رو دانلود میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webord
اسکنر اکانتیکس تقریبا این کارو میکنه
شما نرم افزاری مشابه اکانتیکس میشناسید بهم معرفی بکنید ؟
چون اکانتیکس روی سیستمم نصب نمیشه و خطا میده
acunetix که بنده تست کردم مشکلی ندارهروی ونیدوز 8.1 اما زیاد برای اسکن باگ های معروف مثل xss,sqli ,... استفاده میشه و برای کار شما بهتره از httrack استفاده کنید چون در هر صورت صفحات که لینک نشده باشند در پیچ های دیگه رو نمیتونن واستون دانلود کنن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
صفحات phpباشن نسخه htmlخروجی که دانلود می کنید به هیچ دردی نخواهد خورد! شما دقیقا چی رو می خواهید دانلود کنید؟
یک سایت محترمی هست که نرم افزار هایی برای دانلود داره ولی متاسفانه ایشون نرم افزارها رو بصورت پولی قرار داده
یعنی پرداخت میگیره و مارو به صفحه ای میفرسته که لینک دانلود داخلش هست این صفحات ساده هستن و البته لینک دانلود ثابت
من میخوام یا بصورت کامل سایت به همراه اون برنامه ها دانلود بشه
یا این که آدرس اون صفحات رو داشته باشم تا با مراجعه بهشون بتونم فایل مورد نظر رو دانلود بکنم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GREAT
بنظرم بهترین گزینه
نرم افزار HTTrack
هست!
همه صفحات رو دانلود میکنه
تست کردم
اول از همه متاسفانه بلد نیستم با این نرم افزار و آموزهای موجود هم ناقص هستن و چیز خاصی دستگیرم نمیشه از دانلود کردن با این نرم افزار
ولی این روهم باید گفت تمام این نرم افزارهای مشابه فقط صفحات لینک شده به همدیگه رو دانلود میکنن و صفحات ناشنخته که داخل صفحه ای دیگه معرفی نشدن رو دانلود نمیکنه
دوست عزیز منم همین کار رو قصد داشتم انجام بدم
هیچ نرم افزاری نیست که درست این کار رو انجام بده
در آخر از یه راه دستی استفاده کردم و کاملا موفق شدم
خواستی آدرس سایتت رو بده چک می کنم اگه جواب می داد بهت راهش رو میگم لذتشو ببری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webord
یک سایت محترمی هست که نرم افزار هایی برای دانلود داره ولی متاسفانه ایشون نرم افزارها رو بصورت پولی قرار داده
یعنی پرداخت میگیره و مارو به صفحه ای میفرسته که لینک دانلود داخلش هست این صفحات ساده هستن و البته لینک دانلود ثابت
من میخوام یا بصورت کامل سایت به همراه اون برنامه ها دانلود بشه
یا این که آدرس اون صفحات رو داشته باشم تا با مراجعه بهشون بتونم فایل مورد نظر رو دانلود بکنم
یعنی مثلا چه من و چه شما یک نرم افزار رو بخریم به هر دو مشتری یک لینک دانلود مشابه می دهد؟ چون اکثر اسکریپت ها لینک دانلود متفاوت برای مشتری های متفاوت ایجاد می کنند!