پاسخ : نظرسنجی درباره دیتاسنتر hetzner
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran.nicz
البته. اگه سوالاتی داشتید در خدمتیم. 09149600789
فقط این دیتا سنتر واقعا قوانین خواصی داره.
کیفیت هم که گفتین ، وقتی OVH و leaseweb و netdirect مشکلات نت داشتن ، اینجا همچنان پایدار بود ، در کل فکر نکنم کسی قطعی hetzner رو دیده باشه.
بخواهید خودتونم خرید کنید ، کافیه که master cart و پاسپور داشته باشین که تو اولین خرید ازتون میخوان.
ممنون از شما
شما در چه مدت زمانی آپتایم 100% داشتین؟
آفر سی پنل ازشون دارید؟
یکمی در مواردی که میده ضعف داره به همین دلیله که قیمتش نسبتا پایینه .. ولی همیشه این اثبات شده برای داشتن یک چیز عالی باید پول عالی هم داد ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Doublex
یکمی در مواردی که میده ضعف داره به همین دلیله که قیمتش نسبتا پایینه .. ولی همیشه این اثبات شده برای داشتن یک چیز عالی باید پول عالی هم داد ....
می تونید دلیل بیارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irlogo
ممنون از شما
شما در چه مدت زمانی آپتایم 100% داشتین؟
آفر سی پنل ازشون دارید؟
شما در چه مدت زمانی آپتایم 100% داشتین؟ من همیشه آپتایم 100% داشتم و اگه قطعی داشتم از خودم بوده(آپدیت یا اپکرید سرور) حتی 1 ثانیه هم قطعی از dc ندیدم.
آفر سی پنل ازشون دارید؟ > نه
ممنونم
شما یک سال هست با این دی سی کار می کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irlogo
ممنونم
شما یک سال هست با این دی سی کار می کنید؟
یکی 2 ماه بعد 1 سال میشه که با این دی سی کار می کنم.
با توجه به اطلاعاتی که داریم شرکت های زیادی از این دیتاسنتر سرور دارند مثل hostdl و inetworkweb و hostpardaz و ... آپتایم هم تا بحال همه در حد صد در صد بودند. قیمت ها هم اونطور که دوستان میگن پایین نیست ( چون به یورور هست + ستاپ اولیه بالایی داره + آفرلایسنس داخلی نداره + آی پی ها هزینه بالایی دارن ... )
شبکه ـشون که به مک آدرس حساس نیست ؟!
در ضمن من یک باز ازشون در مورد سخت افزار و اینکه آیا از esx پشتیبانی میکنه سوال کردم
گفتند که باید کارت شبکه اضافه کنیم و ... که هزینه کارت رو هم باید مشتری میداد :d
شما مشکلی با esx نداشتید ؟
از لحاظ گیر دادن به کپی رایت از netdirect و ovh و گیگا بیشتر گیر میده یا کمتر؟؟؟
قرار اخر این هفته سرور بخریم ازشون اگر واقعا راضی بودیم به شما هم میگیم