پاسخ : سوال - تغییرات اساسی در whmcs
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yeganehha
با سلام
نباید مشکلی به وجود آید . لطفا روی 777 قرار دهید .
Permissions Error
The templates compiling directory '/home/username/templates_c/' must be writeable (CHMOD 777) before you can continue.
If the path shown is incorrect, you can update it in the configuration.php file.
باید پوشه templates_c رو جابجا کنم ؟ (پس از نصب پوشه templates_c به قبل از روت منتقل شده بود ) .
سطح پرمیشن فایل کانفیگ اصولا باید 600 باشه . بنده 777 تنظیم کردم و متن ارور تغییر کرد .
با سلام
خیر این پوشه که نام بردید را در مکان نصب با ید قرار دهید و یا مکان پوشه فوق را در فایل config قرار دهید . پیشنهاد می کنم پوشه به مکان قبلی برگردانید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yeganehha
با سلام
خیر این پوشه که نام بردید را در مکان نصب با ید قرار دهید و یا مکان پوشه فوق را در فایل config قرار دهید . پیشنهاد می کنم پوشه به مکان قبلی برگردانید .
هنگام نصب خود whmcs پیغام مبنی بر جابجایی سه پوشه میده که پوشه templates_c یکی از ان سه مورد ست .
در فایل کانفیگ با دستور :
$templates_compiledir = "/home/username/templates_c/";
مکان پوشه ها مشخص شده اند ...
همانطور که از متن ارور معلوم هست دسترسی این پوشه باید 777 باشد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yeganehha
همانطور که از متن ارور معلوم هست دسترسی این پوشه باید 777 باشد .
ممنون بابت همکاری و پیگیریتون مشکل از فایل ها نبود از هاست بود (البته در اصل از سرور)
این مشکل حل شد و قسمت ثبت نام مشکلی نیست ولی همچنان اگر دوستان راه حلی برای حذف کردن قسمت دامنه ها و وضعیت شبکه و سایر مواردی که فقط به هاستینگ ارتباط داره دارند ؛ اعلام کنند ما هم استفاده کنیم .
تنظیمات > تنظیمات اصلی > دامنه ها : همه ی تیک هارو غیر فعال کنید
برای وضعیت سرور هم همانطور که دوستان فرمودند با ویرایش قالب لینک مورد نظر رو از منو حذف کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali.1998
تنظیمات > تنظیمات اصلی > دامنه ها : همه ی تیک هارو غیر فعال کنید
برای وضعیت سرور هم همانطور که دوستان فرمودند با ویرایش قالب لینک مورد نظر رو از منو حذف کنید
ممنون از شرکتتون .
اگر پست های قبل رو خونده بودید اشاره شده بود که >>>> میخوام به صورت کامل از اسکریپت حذف بشن حتی توی پنل مدیریت هم به نمایش در نیاد . (نه اینکه فقط از چشم کاربران دور باشه ) .
- - - Updated - - -
دوستان یک مشکل دیگه هم بوجود اومده ممنون میشم اگه راه حل مناسبی دارید اعلام بفرمائید .
از قالب لینک قالب استفاده میکنم . موقع ثبت نام فیلد ها زیر یکدیگر قرار میگیرند . راهی داره که کنار هم قرار بگیرند ؟ منظورم اینه که دوتا فیلد توی یه سطر قرار بگیرند به همین ترتیب .
چند فیلد هم از بخش فیلد های دلخواه اضافه شده و کدشون توی قالب نیست ...
(امکان داره اونها رو هم ویرایش کرد ؟ مثلا از کد های css تنظیم کرد که همه فیلد ها به صورت دوفیلد در یک سطر تنظیم بشن ؟یا راهکار عملی دیگه ای ؟)
whmcs مخصوص هاست و خدمات مربوطه طراحی شده . بهتره از سیستم های billing دیگه ای استفاده کنید..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimosavi
whmcs مخصوص هاست و خدمات مربوطه طراحی شده . بهتره از سیستم های billing دیگه ای استفاده کنید..
باکس بیلینگ رو میگن ماژول قحطیه :d و شاید دچار کمبود ماژول بشیم .
اسکریپتی که سرویس دهی داشته باشه - تیکت داشته باشه - تقی به توقی میخوره ایمیل ارسال کنه - اخبار داشته باشه و به سامانه پیامکی و درگاه های پرداخت آنلاین متصل بشه چی پیشنهاد میدید ؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid rostami
دوستان یک مشکل دیگه هم بوجود اومده ممنون میشم اگه راه حل مناسبی دارید اعلام بفرمائید .
از قالب
لینک قالب استفاده میکنم . موقع ثبت نام فیلد ها زیر یکدیگر قرار میگیرند . راهی داره که کنار هم قرار بگیرند ؟ منظورم اینه که دوتا فیلد توی یه سطر قرار بگیرند به همین ترتیب .
چند فیلد هم از بخش فیلد های دلخواه اضافه شده و کدشون توی قالب نیست ...
(امکان داره اونها رو هم ویرایش کرد ؟ مثلا از کد های css تنظیم کرد که همه فیلد ها به صورت دوفیلد در یک سطر تنظیم بشن ؟یا راهکار عملی دیگه ای ؟)
؟