پاسخ : نیازمند همکار برای وبسایت دانلود
سلام
جناب این موارد رو اگر میشه توضیح بدید
سرور هاتون اسپانسری هست یا هزینش بین شرکا تقسیم می شه؟
وظیفه همکار یا شریک اینه که پاسخ گویی کاربرا و بروز کننده سایت باشه درسته؟حداقل یا حداکثری داره؟مثلا حداقل روزی 5 مطلب بزنه یا ....
با توجه به این که خیلی جدی دارن سایت های فروش و دانلود بازی رو فی ل تر می کنن ، از این نظر فکری کردید؟
اگر میشه یک سری از برنامه های سایت رو که قصد پیاده سازیش رو دارید به همراه ادرس سایت بفرستید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
اشکان
سلام
جناب این موارد رو اگر میشه توضیح بدید
سرور هاتون اسپانسری هست یا هزینش بین شرکا تقسیم می شه؟
وظیفه همکار یا شریک اینه که پاسخ گویی کاربرا و بروز کننده سایت باشه درسته؟حداقل یا حداکثری داره؟مثلا حداقل روزی 5 مطلب بزنه یا ....
با توجه به این که خیلی جدی دارن سایت های فروش و دانلود بازی رو فی ل تر می کنن ، از این نظر فکری کردید؟
اگر میشه یک سری از برنامه های سایت رو که قصد پیاده سازیش رو دارید به همراه ادرس سایت بفرستید
خیر هزینه ها توسط ما تامین میشه
شخصی هم که برای مدیریت سایت در نظر داریم کارش بروز کردن سایت هست. این حداقل یا حداکثرتون هم از جمله جمله هایی هست که نشون میده شخص مربوطه در نظر داره تا از زیر کار در بره و فقط بگه یک کاری کردم و سهمش رو بگیره . در طول بازی هر بازی جدید منتشر بشه باید داخل سایت قرار بگیره ( چه 1 بازی چه 10 بازی و بسیار هم مهم هست چون محوریت اصلی سایت همین مورد هست). شخصی که می خواد کار کنه قرار نیست برای حد و مرز مشخص بشه که چند پست قرار بده. شما فکر می کنید با 1 پست نتیجه میگیرید خوب مشکلی نیست ولی مسئولیتش با شما هست چون توی بروز رسانی محتویات سایت به عهده شما خواهد بود و اگر در این زمینه به اندازه سایرین زحمت نکشید خوب بدون شک دلیل برای همکاری وجود نداره. فردی که به فکر خودش نباشه خوب بدون شک کمکی هم به سایرین نمیکنه. غیر از این هست؟
خیر دوست عزیز قرار نیست جمع کنند.
بنده 5 سال سابقه کاری دارم و هر سال این حرف ها بوده.
جمع شدن سایت های بازی فاجعه ای براشون خواهد بود که هیچگاه چنین ریسکی رو نمیپذیرند. همونطور که جمع شدن سایت های فیلم براشون مشکل ساز شد و خودتون دارید میبینید چه اتفاقی افتاده.
برای فروش هم مراحل کسب نماد در حال انجام هست که خوب البته فروشگاه جزو خارجی بخش هست و اگر هم نباشه ما ضرر می کنیم نه شما.
منظور از این که برنامه هاتون رو اعلام کنید چی هست دوست عزیز؟ متوجه منظور شما نمیشم واقعا.
شما ایده ها و برنامه هاتون رو پابلیک می کنید آیا؟
اگر به صورت جدی قصد همکاری دارید لطفا سوالات خاص رو از راه های خصوصی بپرسید چون اینجا امکان توضیح دادن وجود نداره.
دوست عزیز
آدرس سایتتون رو اگر امکانش هست بدید(چه اینجا چه پیغام خصوصی).نه برای همکاری.بلکه برای اینکه یه استفاده ای ببریم از سایتتون.چون در ایران یه منبع درست حسابی برای گیم ندیدم تا به حال.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
سلام
خیر هزینه ها توسط ما تامین میشه
شخصی هم که برای مدیریت سایت در نظر داریم کارش بروز کردن سایت هست. این حداقل یا حداکثرتون هم از جمله جمله هایی هست که نشون میده شخص مربوطه در نظر داره تا از زیر کار در بره و فقط بگه یک کاری کردم و سهمش رو بگیره . در طول بازی هر بازی جدید منتشر بشه باید داخل سایت قرار بگیره ( چه 1 بازی چه 10 بازی و بسیار هم مهم هست چون محوریت اصلی سایت همین مورد هست). شخصی که می خواد کار کنه قرار نیست برای حد و مرز مشخص بشه که چند پست قرار بده. شما فکر می کنید با 1 پست نتیجه میگیرید خوب مشکلی نیست ولی مسئولیتش با شما هست چون توی بروز رسانی محتویات سایت به عهده شما خواهد بود و اگر در این زمینه به اندازه سایرین زحمت نکشید خوب بدون شک دلیل برای همکاری وجود نداره. فردی که به فکر خودش نباشه خوب بدون شک کمکی هم به سایرین نمیکنه. غیر از این هست؟
خیر دوست عزیز قرار نیست جمع کنند.
بنده 5 سال سابقه کاری دارم و هر سال این حرف ها بوده.
جمع شدن سایت های بازی فاجعه ای براشون خواهد بود که هیچگاه چنین ریسکی رو نمیپذیرند. همونطور که جمع شدن سایت های فیلم براشون مشکل ساز شد و خودتون دارید میبینید چه اتفاقی افتاده.
برای فروش هم مراحل کسب نماد در حال انجام هست که خوب البته فروشگاه جزو خارجی بخش هست و اگر هم نباشه ما ضرر می کنیم نه شما.
منظور از این که برنامه هاتون رو اعلام کنید چی هست دوست عزیز؟ متوجه منظور شما نمیشم واقعا.
شما ایده ها و برنامه هاتون رو پابلیک می کنید آیا؟
اگر به صورت جدی قصد همکاری دارید لطفا سوالات خاص رو از راه های خصوصی بپرسید چون اینجا امکان توضیح دادن وجود نداره.
پ.خ دادم جناب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xwoman2
دوست عزیز
آدرس سایتتون رو اگر امکانش هست بدید(چه اینجا چه پیغام خصوصی).نه برای همکاری.بلکه برای اینکه یه استفاده ای ببریم از سایتتون.چون در ایران یه منبع درست حسابی برای گیم ندیدم تا به حال.
موفق باشید
ارسال شد
- - - Updated - - -
آپ ...
استارتر محترم
لطف کنید ادرس سایتتون رو داخل پست اول قرار بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GOD
استارتر محترم
لطف کنید ادرس سایتتون رو داخل پست اول قرار بدید
اضافه شد
- - - Updated - - -
دوستان جزئیات بیشتر به همراه شرایط و توضیحات کاملتر در پست اول قرار گرفت.
سایت های دانلود بازی معمولا فیل میشن چون مجاز نیستن بازی ها،فکر اینجاشو کردید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MAHDITX
سایت های دانلود بازی معمولا فیل میشن چون مجاز نیستن بازی ها،فکر اینجاشو کردید؟
خیر دوست عزیز چنین چیزی نیست.
بنده سالهاست در این زمینه فعالیت می کنم و هیچوقت مشکلی نبوده
هر بازی ای مشکل داشته باشه اخطار حذف اون ارسال میشه و از روی سایت هم حذف میشه.
قرار باشه هر سایتی که بازی بزاره ***** بشه دانلود ها هم باید ***** باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
خیر دوست عزیز چنین چیزی نیست.
بنده سالهاست در این زمینه فعالیت می کنم و هیچوقت مشکلی نبوده
هر بازی ای مشکل داشته باشه اخطار حذف اون ارسال میشه و از روی سایت هم حذف میشه.
قرار باشه هر سایتی که بازی بزاره ***** بشه دانلود ها هم باید ***** باشه
خب اونا کمتر میزارن،من خیلی شنیده بودم از اونایی که سایت داشتن به خاطر همین گفتم،سایت http://ebazi.org/ هم پرسیدم گفتن اگه بازی مجوز نداشته باشه پخشش ممنوعه،خیلی از بازی ها هم مجوز ندارن