پاسخ : احتیاج به یک سیم کارت یا یک خط انگلیس برای تایید اکانت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
جفتش تماس گرفتیم کار نمیکنند
من خاطرم هست یکسری شرکت ها تو ایران فروش داشتند چند سال پیش، الان رو نمی دونم. حتی برای یکی از دوستان هم تهیه کرده بودیم، اگر اشتباه نکنم از شرکتی در ارومیه. به هر صورت اگر پیدا نکردید، میتونم از خارج از کشور براتون سفارش بدم بیارن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nexinel
من خاطرم هست یکسری شرکت ها تو ایران فروش داشتند چند سال پیش، الان رو نمی دونم. حتی برای یکی از دوستان هم تهیه کرده بودیم، اگر اشتباه نکنم از شرکتی در ارومیه. به هر صورت اگر پیدا نکردید، میتونم از خارج از کشور براتون سفارش بدم بیارن.
قیمت چقدر هست ؟
درود
خدمت شما:
http://www.citynumbers.co.uk/uk-virtual-numbers/
شما باید UK Virtual Numbers رو انتخاب کنید.
سرویسی که در این سایت ارائه میشه رو امتحان نکردم ولی اونطوری که در پاسخ آخرین پرسش گفته,سرویس شون VOIP نیست!
- - - Updated - - -
یه چیز دیگه اینه که تو همون پرسش و پاسخ گفته فقط به شرکتها ارائه میده و نه به شخص....اگر مایل بودین بهشون ایمیل بزنین و ازشون بپرسین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Meistero
درود
خدمت شما:
http://www.citynumbers.co.uk/uk-virtual-numbers/
شما باید UK Virtual Numbers رو انتخاب کنید.
سرویسی که در این سایت ارائه میشه رو امتحان نکردم ولی اونطوری که در پاسخ آخرین پرسش گفته,سرویس شون VOIP نیست!
- - - Updated - - -
یه چیز دیگه اینه که تو همون پرسش و پاسخ گفته فقط به شرکتها ارائه میده و نه به شخص....اگر مایل بودین بهشون ایمیل بزنین و ازشون بپرسین.
شرکت داریم ولی مسئله اینجاست که پولی هست قبلا تست کردید ؟که واقعا جواب میده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
قیمت چقدر هست ؟
اینطور که در وبسایت WorldSim می توان مشاهده کرد، 45 دلار هزینه سیم کارت به همراه 15 دلار حداقل شارژ اولیه موجود روی آن می باشد. هزینه ارسال نیز بسته به روش و زمان تحویل بین 5 (تحویل عادی 30 روزه) تا 50 دلار (تحویل فوری 3 روزه) متغیر است. روی قیمت تمام شده هم 15 دلار اضافه کنید، میشه هزینه نهایی کار شما. بعدش هم می بایست یکم دیگر صبر بفرمایید ببینم کدوم از بچه ها میخوان برن ایران که همراه خودشون بیارن برای شما.
http://www.worldsim.com/international-sim-card
اگر شماره غیر از UK هم بخواید، به غیر از اینکه 1 ماه شماره US رایگان دارید، می بایست برای این شماره های مجازی نیز در دوره های زمانی مورد نیاز هزینه کنید:
http://www.worldsim.com/virtual-phone-number
اگر خواستید پیغام خصوصی بدید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
شرکت داریم ولی مسئله اینجاست که پولی هست قبلا تست کردید ؟که واقعا جواب میده ؟
خب معلومه که پولیه! :d
همونطور که گفتم من امتحانش نکردم.چند وقت پیش دنبال تلفن ثابت از انگلیس میگشتم.این سایتو پیدا کرده بودم و تو فیووریت داشتم.بهترین کار اینه که هر چی که میخواید رو از حودشون بپرسید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Meistero
خب معلومه که پولیه! :d
همونطور که گفتم من امتحانش نکردم.چند وقت پیش دنبال تلفن ثابت از انگلیس میگشتم.این سایتو پیدا کرده بودم و تو فیووریت داشتم.بهترین کار اینه که هر چی که میخواید رو از حودشون بپرسید.
نه ما مسئله پول نداریم میخواییم به کار بیاد اوکی ممنون از راهنماییتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nexinel
اینطور که در وبسایت WorldSim می توان مشاهده کرد، 45 دلار هزینه سیم کارت به همراه 15 دلار حداقل شارژ اولیه موجود روی آن می باشد. هزینه ارسال نیز بسته به روش و زمان تحویل بین 5 (تحویل عادی 30 روزه) تا 50 دلار (تحویل فوری 3 روزه) متغیر است. روی قیمت تمام شده هم 15 دلار اضافه کنید، میشه هزینه نهایی کار شما. بعدش هم می بایست یکم دیگر صبر بفرمایید ببینم کدوم از بچه ها میخوان برن ایران که همراه خودشون بیارن برای شما.
http://www.worldsim.com/international-sim-card
اگر شماره غیر از UK هم بخواید، به غیر از اینکه 1 ماه شماره US رایگان دارید، می بایست برای این شماره های مجازی نیز در دوره های زمانی مورد نیاز هزینه کنید:
http://www.worldsim.com/virtual-phone-number
اگر خواستید پیغام خصوصی بدید.
با اجازه از شروع کننده تاپیک میخواستم یه پرسشی از شما بکنم:
شماره این نوع سیمکارتها میشه گفت بنوعی شماره موبایل محسوب میشن درسته!آیا میشه بعنوان شماره موبایل برای Paypal از اینها استفاده کرد؟یعنی paypal تاییدش کنه!
آیا تا بخال برای Paypal کسی از این سیمکارتها استفاده کرده؟(بطور مشخص برای شماره آمریکایی که میده و برای US Paypal )
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Meistero
با اجازه از شروع کننده تاپیک میخواستم یه پرسشی از شما بکنم:
شماره این نوع سیمکارتها میشه گفت بنوعی شماره موبایل محسوب میشن درسته!آیا میشه بعنوان شماره موبایل برای Paypal از اینها استفاده کرد؟یعنی paypal تاییدش کنه!
آیا تا بخال برای Paypal کسی از این سیمکارتها استفاده کرده؟(بطور مشخص برای شماره آمریکایی که میده و برای US Paypal )
سپاس
اصولا نمی بایست مشکلی داشته باشه، اما روند تایید PayPal مراحل بسیار مهم تری دارند که شامل حساب و کارت بانکی و آدرس مرتبط با آن حساب می شود. بعضی وقت ها نیز درخواست تلفن ثابت می کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nexinel
اصولا نمی بایست مشکلی داشته باشه، اما روند تایید PayPal مراحل بسیار مهم تری دارند که شامل حساب و کارت بانکی و آدرس مرتبط با آن حساب می شود. بعضی وقت ها نیز درخواست تلفن ثابت می کنند.
اکانتم حساب بانکی و کارت و آدرس مرتبط و تلفن ثابت داره و مدتهاست بدون مشکل داره کار میکنه.گفتم اگر در آینده " لازم شد " شماره موبایل هم اضافه کنم شاید این سیم کارتها بدرد بخوره!
بذارید یه تجربه بد از این سیم کارتها رو براتون بگم:
زمستون پارسال از یه سایت معتبر خارجی فروشنده این سیم کارتها که به ایران هم میفرستاد یکی گرفتم.توی فرمش Billing Address شو زدم آمریکا و Shipping Address شو آدرس ایرانو نوشتم.ایمیل زدن که باید بهمون تلفن کنین تا خرید تایید بشه.آقا مام از ایران زنگ زدم گفتم اومدم مسافرت ایران و الانم خونه فامیلام هستم و به سیم کارتتون نیاز دارم.معمولا اپراتوراشون هندین .بیچاره گفتش باشه و فرستاد.
متاسفانه بدستم نرسید.نمیخوام بگم توی گمرک یا پست هپولی شدو از این حرفا ولی بهرحال بدستم نرسید....شایدم ورودش ممنوع باشه.
چند ماه بعد ایمیل اومد که باید اکانتتونو شارژ کنید تا شماره تون غیر فعال نشه.داغمو تازه کرد!...هاهاها