پاسخ : سرور اختصاصی جهت ذخیره سازی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Darkpriest
سلام خدمت همه دوستان
پیشاپیش عید همگی مبارک
بنده از هتزنر سرور اختصاصی دارم و از اون جهت ذخیره سازی فایل های آموزشی استفاده میکنم، که متاسفانه این اواخر گیر زیادی به فایل ها دادن چون آموزش های خارجی هست و گیر کپی رایت زیاد میدن
هتزنر هزینه های خوبی برای سرور هایی با هارد های ظرفیت بالا میده
دیتاسنتر های ایران قیمت هاشون متاسفانه خیلی زیاده مثلا خیلی وقت پیش سرور از هتزنر اگه برام 200 هزار تومان در می اومد که 6 ترا هارد داشت، سرور های مشابه توی ایران نزدیک به 1 میلیون هزینه داشت تازه با سخت افزاری ضعیف تر
حالا میخواستم بدونم دوستان چه دیتاسنتری رو پیشنهاد میدن که هم هارد با ظرفیت بالا داشته باشه (در حال حاظر بیش از 14 ترابایت) و هم کپی رایت گیر نباشن و اصلا گیر ندن
فعلا 12 ترا هارد نیاز دارم و پهنای باند هم ماهانه بین 10 تا 15 ترابایت - آی پی هم 4 تا
البته اینجا سرورهاش نسبتا خوبه هزینه هاش هم بدک نیست هرچند که از هتزنر بیشتره ولی چون من با ویندوز 2008 و IIS جهت لینک دادن استفاده میکنم نمیدونم با SAN و NSA چطور باید کار کرد.
https://www.ovh.ie/dedicated_servers/storage
خیلی ممنون میشم دوستان منو راهنمایی کنند و یا سرور خاصی مدر نظرشون هست معرفی کنند.
یوزرهاتون که دانلود می کنن بیشتر از کدوم کشور هستن ؟
چقدر تمایل دارین از کشور ایران سرویس بگیرین و حداکثر مبلغ پرداختیتون برای ایران چقدره ؟
سلام
ممنون از دوستان
اولویت اول من در انتخاب سرور گیر ندادن به کپی رایت هست، زیرا همین الان نه مشکل فضا دارم و نه سخت افزار و تنها مشکل من کپی رایت هست که دیتاسنتر سرور بنده رو لاک کرده(آی پی هام داخل پنل robot کنارشون عکس قفل هست) و کسی که سرور رو ازش گرفتم بهم میگه باید 50 یورو جریمه بدید تا سرورتون باز بشه، مگه داریم همچین چیزی ؟ من که توی قوانین دیتاسنتر ندیدم همچین چیزی و فکر میکنم ایشون یا مشکل چیزی دیگه هست و به بنده نمیگن و یا میخوان یه هزینه الکی بگیرن از من نظر شما چیه ؟
تازه ایشون بعد از اینکه چند بار دیتاسنتر abuse فرستادن و لاک کردن به بنده خبر دادند، راهی هست بشه سرور رو باز کرد ؟
سرورهای ایران هزینه هاش خیلی زیاده و در توانم نیست، سروری که میخوام رو فکر نکنم بشه کمتر از 400 تو ایران پیدا کرد.
دوستان تاکید میکنم مشکل من الان مربوط به کپی رایت هست و چند نفر فقط سرور من رو زیر نظر دارند تا ببینند از کدوم دیتاسنتر هست و abuse ارسال کنند، لطفا در نظراتتون این رو مد نظر بگیرید.
اکثر کاربران بنده از ایران هستند و شاید 1 درصد خارجی باشند، به نظرتون با بستن آی پی های غیر ایرانی میشه این مشکل رو حل کرد ؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Darkpriest
سلام
ممنون از دوستان
اولویت اول من در انتخاب سرور گیر ندادن به کپی رایت هست، زیرا همین الان نه مشکل فضا دارم و نه سخت افزار و تنها مشکل من کپی رایت هست که دیتاسنتر سرور بنده رو لاک کرده(آی پی هام داخل پنل robot کنارشون عکس قفل هست) و کسی که سرور رو ازش گرفتم بهم میگه باید 50 یورو جریمه بدید تا سرورتون باز بشه، مگه داریم همچین چیزی ؟ من که توی قوانین دیتاسنتر ندیدم همچین چیزی و فکر میکنم ایشون یا مشکل چیزی دیگه هست و به بنده نمیگن و یا میخوان یه هزینه الکی بگیرن از من نظر شما چیه ؟
تازه ایشون بعد از اینکه چند بار دیتاسنتر abuse فرستادن و لاک کردن به بنده خبر دادند، راهی هست بشه سرور رو باز کرد ؟
سرورهای ایران هزینه هاش خیلی زیاده و در توانم نیست، سروری که میخوام رو فکر نکنم بشه کمتر از 400 تو ایران پیدا کرد.
دوستان تاکید میکنم مشکل من الان مربوط به کپی رایت هست و چند نفر فقط سرور من رو زیر نظر دارند تا ببینند از کدوم دیتاسنتر هست و abuse ارسال کنند، لطفا در نظراتتون این رو مد نظر بگیرید.
اکثر کاربران بنده از ایران هستند و شاید 1 درصد خارجی باشند، به نظرتون با بستن آی پی های غیر ایرانی میشه این مشکل رو حل کرد ؟
ممنون
سلام
اگر بخواهید میتوانیم سرورهای ارائه کنیم که مشکلی نداشته باشید برای موضوع کپی رایت
مشخصات همکاران بخش فروش
حسینی 09374329173
به همکاران فروش در یاهو پیغام بدهید
یا از طریق تیکت یا چت انلاین در تماس باشید
Id Yahoo:
sahosseini2005
برای دریافت از قیمت دقیق هر کدام در سایت تیکت ارسال کنید
با تشکر
Intel i5 2300
4 c/ 4 t
2.8 GHz+