سلام
سروری شبیه این مورد پیشنهاد میکنم درصورت نیاز
Ram : 48 GB DDR3
CPU : Dual Intel Xeon X5650 24 Core
Hard Disk : 250 SSD
اگر بخواهید با قیمت بسیار مناسب امکان فروش هست
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
سروری شبیه این مورد پیشنهاد میکنم درصورت نیاز
Ram : 48 GB DDR3
CPU : Dual Intel Xeon X5650 24 Core
Hard Disk : 250 SSD
اگر بخواهید با قیمت بسیار مناسب امکان فروش هست
با تشکر
سلام
پیشنهاد میکنم فقط از هارد ssd و از ایران تهیه کنید. در غیر این صورت بعید میدونم نتیجه کار جالب از آب در بیاد.
هر چند میزان سبک بودن اسکریپت هم نقش تعیین کننده ای داره.
موفق باشید
با سلام و احترام
شروع کارتون هست پردازنده E3-1220 یا بهتر از آن Core I5 برای کار شما مناسب هست.
رم هم 16 گیگ
هارد نیز 2 ترابایت (بعدا مجدد میتوانید ارتقا دهید)
ترافیک 200 گیگ (بعدا قابل ارتقا یا ... به صورت نامحدود میباشد هم اکنون بسیار باید برای کارتون زیاد باشد)
این سرور از ایران ماهانه 180 الی 200 تومان در زیرساخت شبکه خودمان هم اکنون قابل ارائه هست.
http://www.Roobinaserver.ir
باتشکر
با سلام
1220 بود اشتباه زده شد 2620 چون همزمان داشتیم به کاربر دیگری E5 میگفتیم قاطی شد. شرمنده
1220 در پرفورمنس برای کار ایشون کمتر نسبت به i5 یا i7 جواب میدهد (هر هسته i5 فرکانس بیشتری دارد ،تجربه و عملی بر اساس مشترکین فعلی)
در هر صورت اگر آفری دادید که چنین پردازنده ای داشت و مشکل ایجاد شد پوذش میخواهیم که عمومی ذکر کردیم. بفرمائید حذف میشود.
باتشکر
دوست عزیزم حتما به فکر فضا یا سرور بکاپ هم باش
درود
از ایران
با پورت 1 گیگ
CPU : Dual X5560
HDD : 256 SSD / 2TB SATA
RAM : 24 GB
Traffic : 500 GB
ماهیانه : 300.000 تومان
سیستم عامل نیز به دلخواه شماست
ای پی نیز در صورت نیاز /29 در اختایر شما قرار خواهد گرفت ( رایگان )
دیتا فردا
ارایه دهنده سرور های مجازی و اختصاصی , خدمات کلوکیشن در ایران و آمریکا و میزبانی سایت های ایرانی در داخل کشور
دارای نماد اعتماد الکترونیک از سازمان صنعت معدن تجارت
تماس : 09379280619 - 09214252476
Yahoo : data.farda
Email : info@datafarda.com
ناحیه کاربری : user.datafarda.com
سایت اصلی : datafarda.com
پشتیبانی :کلیک کنید
از ایران با مرکز داده شخصی در خدمتیم .
CPU : Intel Core I7 4470K
HDD : 2*2 TB 7200rpm
RAM : 32 GB
Traffic : 100GB on 1Gbps
-
امکان دسترسی فیزیکی به سرور و مشاهده امکانات مرکز داده فراهم می باشد .
دوست عزیز استارتر لطفا اول مشخص کنید که چه تعداد کاربر فعال قراره رو سرو قرار بگیره
من تجربه شخصی که در رابطه با مسنجر ها داشتم رو خدمتتون عرض می کنم
شرکت ما برای یک ارگانی مسنجری رو بازنویسی کرد که قرار بود حدود 100 هزار نفر بتونن همزمان از اون استفاده کنند
حالا مسنجر بصورت اختصاصی نبود و بعضی قسمت های با api های تلگرام جوین شده بود و بخش عظیمی از پردازش ها روی سرور تلگرام بود
سروری که اون ارگان برای این کار در نظر گرفته بود 32 کور سی پی یو و 48 گیگ رم بود (که باز تاکید می کنم بخش عظیم پردازش ها رو تلگرام بود ) اما این سرور 10 هزار کاربر رو هم پاسخگو نبود (اونم با 2 تا پورت اختصاصی گیگابیت)
خیلی از همکاران آفرهایی رو پیشنهاد دادن که خیلی خوب و خوش قیمت بنظر می رسه اما شما این تجربه ما رو هم در نظر بگیر و بعد اقدام به تهیه سرور کن و سروری که می گیری حتما قابلیت ارتقا داشته باشه و ترجیحا با اینترانت باشه