یک ماه تو نوبت مخابرات بودم بهم نت ندادن دو هفته پیش بود حضوری رفتم گفتم چرا نت نمیدین گفتن پورت نداریم گفتم مگه پورت تحریمه و اومدم بیرون از مخابرات محله مون.
بعدش زنگ زدم فن آوا و سه روزه وصل کردن و الان دو هفته است 512 دارم با سرعت دانلود 200
نمایش نسخه قابل چاپ
یک ماه تو نوبت مخابرات بودم بهم نت ندادن دو هفته پیش بود حضوری رفتم گفتم چرا نت نمیدین گفتن پورت نداریم گفتم مگه پورت تحریمه و اومدم بیرون از مخابرات محله مون.
بعدش زنگ زدم فن آوا و سه روزه وصل کردن و الان دو هفته است 512 دارم با سرعت دانلود 200
پشتیبانی مخابرات به شکلی هست که به جای حل مشکل باید وقتی مشکلی ندارید و حوصلتون سر رفته زنگ بزنید و به جواباشون بخندید ...
البته در 60% مواقع مشتری رو ** فرض می کنن
خداروشکر! مگر این شرکت حذف بشه و اجازه بدن ای اس پی های دیگه هم روی فیبر نوری سرویس بدن ! گندشو در اوردن با این کیفیت مضخرف !
استان ها رو نام نبردند ؟
ISP ها هم دارن جمع میشن .
مخابرات هم این ماه تو شرق اصفهان بالای 1000 مشترک رو ثبت نام کرد و جالبه هر اکانت adsl راحت 600 تا 700 کیلوبایت دانلود میده .
اینجاش رو خوب اومدید :d
تماس مشتری با مخابرات:
نقل قول:
مشتری : روی آیکن network در سمت راست صفحه یه علامت هشدار قرار داره.
مخابرات: سمت راست شما یا سمت راست من؟
نقل قول:
مشتری : رمز عبور من حرف کوچک a مثل apple، و حرف بزرگ v مثل victor، و عدد 7 هست.
مخابرات: اون 7 هم با حروف بزرگه؟
اگر بزارن که شرکت های دیگه هم روفیبر نوری اینترنت بدن من خودم اولین کسی هستم که از اون ها میگیرم
درسته که میگن مخابرات در حجم اینترنت ***ی هم میکنه؟
سلام دوستان اره مثل اینکه داره خودشو جمع جور میکنه دیگه نامحدود هم نمیده هرکی نامحدود بوده به اجبار تغییر سرویس زدن براش
همان بهتر که نمی دهد !
والسلام . :103: هه
من پیمانکار مخابرات کل استان مازندران هستم در زمینه بازی های انلاین.
جالب اینجاست ک دارن میرن به سمت سرویس های ارزش افزوده که بدون دردسر پول درارن خودشون هم میگن اینترنتمون مزخرفه و سود انچنانی نداره البته مخابرات مازندران از نظر رتبه جایگاه اول رو دلره از نظر فنی و بازاریابی و تجهیزاتشون هم به حق همه حرفه ایه استیبلیش خوبه اما خوب سرعتش بستگی داره کی باشه بری اونجا واست باز کنن سرعت خوب داشته باشی من خودم به شخضه از عصر تلکام استفاده میکنم 23 مگ نت دارم که حدود 2200k دانلود دارم.