پاسخ : فروش سرور مجازی ابران، افرانت،وب ایده1GB RAm,2Core CPU, 300GB trafficماهانه35000 تومان
بنده کد را وارد کردم اما فقط ۱۰۰۰۰ تومان تخفیف اعمال کرد. wht94
ضمنا اگر راهنمایی برای ساختن اسم سرور اختصاصی در سایتتون دارین بهم بدین بخونم. ممنونم.
پاسخ : فروش سرور مجازی ابران، افرانت،وب ایده1GB RAm,2Core CPU, 300GB trafficماهانه35000 تومان
باسلام
اسم سرور یا نام هاست و دی ان اس ها مهم نیست در فرم سفارش چه باشد یک نام دلخواه ثبت کنید
مشکل کد تخفیف نیز برطرف شد.
با سلام،
جناب فاتح به نظر من کمی دیر رسیدم و آفر منقضی شده است و قیمت جدید ۴۵ هزار تومان است. در صورتی که امکان دارد یک کد برای آفر قبلی برای بنده بفرستید چون دفعه پیش هنگام سفارش کد کار نمی کرد. ضمنا نمی توانم پیغام خصوصی ارسال کنم.
سپاس از شما.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmaker
با سلام،
جناب فاتح به نظر من کمی دیر رسیدم و آفر منقضی شده است و قیمت جدید ۴۵ هزار تومان است. در صورتی که امکان دارد یک کد برای آفر قبلی برای بنده بفرستید چون دفعه پیش هنگام سفارش کد کار نمی کرد. ضمنا نمی توانم پیغام خصوصی ارسال کنم.
سپاس از شما.
باسلام،
لطفا ثبت نامو سفارش رو ثبت کنید پرداخت نکنید تا فاکتور شما ویرایش شود سپس پرداخت کرده و سرویس خودکار تحویل خواهد شد.
فروش سرور مجازی ابران، افرانت،وب ایده1GB RAm,2Core CPU, 300GB trafficماهانه35...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmaker
انجام شد. ممنون.
سلام فاكتور شما اصلاح شد
دوستان و همكاران وب هاستينگ تالكي ديگر هم همچنان مي توانند از اين تخفيف استفاده كنند در هنگام سفارش قسمت توضيحات لطفا نام يوزر وب هاستينگ تالك تون رو قيد كنيد تا تخفيفي اعمال شود