! مگه شرکت خصوصی هستید که بخوایین مالیات بدین
یا این که فروشتون خیلی بالاست نگران میزان مالیات هستین !
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی برای من نمیاد
درصورتی میاد که فروش بره بالا مثلا 50 مشتری داشته باشم
- - - Updated - - -
؟
- - - Updated - - -
دوستان یه مشکلی برام پیش اومده در قسمت سرور>محصولات/خدمات>تنظیمات گزینه های مربوط به اون لینکش نیست مثلا قبلا ساخت سرور بود و ساخت گروه الان نیست علتش چیه
- - - Updated - - -
؟
- - - Updated - - -
2.چجوری میشه دوتا قالب داشت مثلا روی دامنه یه قالب روی مثلا ساب دامنه یه قالب زرین دیتا گذاشت اینجوری
domain.com قالب
cl.domain.com قالب زرین دیتا مخصوص اعضا
- - - Updated - - -
?
وقتی سابدامین ایجاد میکنید مثل این میمونه که یک سایت دیگه ایجاد کردید توی پوشه سابدامین هر قالبی بزارید اون بالا میاد
سایت زرین دیتا آدرسش چیه دقیقا؟
اگر از whmcs استفاده کرده احتمالا دامین اصلی html وردپرس، جوملا و... است و سابدامین که ناحیه کاربریه از whmcs استفاده کرد
مشکل افزودن سرور هم از قالب استاندارد استفاده کنید ممکنه از قالب باشه اگر مشکل حل نشد دستری ارسال کنید تا چک کنم
دوست من باید مورد مصرفتون رو ببینید چی هستش!
دوستان من یه قالب خریدم هم ماله وردپرس داره هم whmcs
من برای گسترش فعالیت های خود وردپرس در کنار whmcs نصب کردم و قالب را وردپرس و زرین دیتا رو روی whmcs گذاشتم
الان یه مشکلی هست نمی دونم باید با قالبم چیکار کنم چون نه کنترل پنل داره توبی وردپرس و نه سفارشی سازی میشه
نمی دونم باید چی کار کنم کسی هست راهنمایی کنه
آدرس سایت data-net.ir
- - - Updated - - -
?
- - - Updated - - -
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
دوستان مشکل دارم اگر حلش کنید خیلی ممنون میشوم
- - - Updated - - -
???????????????????????????????????
- - - Updated - - -
؟
دورد
الان سایتتون ارور 403 میده
اگر رو دامین اصلی وردپرس نصبه، توی سابدامین whmcs نصب کنید پلن های اصلی رو باید توی whmcs ایجاد کنید طبق آموزش هایی که داخل انجمن هست
توی وردپرس هم میتونید پلن ها و سایر مطالب رو بزارید اما برای سفارش لینک بدید به محصولی که داخل whmcs ساختید
سلام دوست عزیزنقل قول:
1.whmcs خود به تنهایی بهتر است یا با وردپرس؟
2.آیا می توان از whmcs برای فروش قالب در کنار میزبانی وب هم کرد؟
3.آیا ووکامرس در کنار whmcs درست است اصلا می شود؟
جواب سوالاتتون :
1 : بنظر من در کنار هم میتونن تکمیل کننده هم باشند
2 : بله میشه . نمونه وبسایت خود ما (وهاب آنلاین)
3 : ووکامرس برای فروش فایل خوب نیست . بجای ووکامرس از edd استفاده کنید بهتره
دوستان یه مشکل جدیییی دارم. دارم شاخ در میارم
برای امتحان از یه کارت دیگه یکی از سرویس هامو پرداخت کردم پول به حسابم اومد ولی وقتی می خواستم از هاست که ساخته بودم استفاده کنم دیدم یه فاکتور ایجاد شده که به همون قیمت هاست زده پرداخت نشده
یعنی این جوری که من دیدم هرکی بخواد از من خرید کنه دوبار باید پول پرداخت کنه علتش چیه
هاست رو هم زده بود معلق درسته زدم دستی تایید بشه ولی این جریانه دوفاکتور بودن چیه نمی دونم شدیدا کمک می خوام
- - - Updated - - -
کمککککککککککک
- - - Updated - - -
کمککککککککککک
- - - Updated - - -
دوستان مشکل جدیه کمک کنید