پاسخ : راه اندازی سرویس بک آپ ! همه شرکت کنند
سلام
خوب دوست عزیز سرویس شما چه مزیتی نسبت به کار فعلی ما (بکاپ گیری داخلی و همچنین ترنسفر آن به سرور بکاپ) دارد ؟
به نظرتون مشکل حجم داریم ؟
به گفته آقای سنجری وقتی x مقدار فضا را با کمترین قیمت ممکن آن هم با حداکثر اعتماد سازی ارائه میدهند فکر نکنم ایده جالبی باشه.
+ چه تضمینی وجود داره که اطلاعات از روی سرور شما توسط سایر افراد به سرقت نره؟
و دلیل اینکه از سرویس های بومی استفاده نمیشه اینه که شما دیتاسنتر x ایرانی را با دیتاسنتر y فرانسوی و انگلستانی مقایسه بفرمایید متوجه کلام بنده میشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaserver
سلام
خوب دوست عزیز سرویس شما چه مزیتی نسبت به کار فعلی ما (بکاپ گیری داخلی و همچنین ترنسفر آن به سرور بکاپ) دارد ؟
به نظرتون مشکل حجم داریم ؟
به گفته آقای سنجری وقتی x مقدار فضا را با کمترین قیمت ممکن آن هم با حداکثر اعتماد سازی ارائه میدهند فکر نکنم ایده جالبی باشه.
+ چه تضمینی وجود داره که اطلاعات از روی سرور شما توسط سایر افراد به سرقت نره؟
و دلیل اینکه از سرویس های بومی استفاده نمیشه اینه که شما دیتاسنتر x ایرانی را با دیتاسنتر y فرانسوی و انگلستانی مقایسه بفرمایید متوجه کلام بنده میشید.
خوب اشون هم که x مقدار ارایه میده با اعتماد سازی ، قبلش صد در صد همین اعتماد سازی کرد .
حرف شما در مورد دیتاسنتر های داخلی متین ولی ما باید روی بیاریم به همین ها تا بتونیم پیشرفت کنیم !
ما همیشه نیاز هامون رو از خارج تامین میکنیم . و داخلی تامین نمیکنیم . خوب همین میشه گفت شکست سرویس داخلی !
وقتی ما فلان چیز خارجی رو میخریم و به فلان چیز ایرانی اهمیت نمیدین یعنی این که از خارجی ها حمایت میکنیم . یعنی این که سود رو اون ها میکنن . و این میشه شکست ساخت یه چیز ایرانی . !
ما کی میخوایم از چیز های خودمون استفاده کنیم !
ممنون از نظرتون .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sor
خوب اشون هم که x مقدار ارایه میده با اعتماد سازی ، قبلش صد در صد همین اعتماد سازی کرد .
حرف شما در مورد دیتاسنتر های داخلی متین ولی ما باید روی بیاریم به همین ها تا بتونیم پیشرفت کنیم !
ما همیشه نیاز هامون رو از خارج تامین میکنیم . و داخلی تامین نمیکنیم . خوب همین میشه گفت شکست سرویس داخلی !
وقتی ما فلان چیز خارجی رو میخریم و به فلان چیز ایرانی اهمیت نمیدین یعنی این که از خارجی ها حمایت میکنیم . یعنی این که سود رو اون ها میکنن . و این میشه شکست ساخت یه چیز ایرانی . !
ما کی میخوایم از چیز های خودمون استفاده کنیم !
ممنون از نظرتون .
سلام و عرض ادب.
من هم با سایر دوستان موافقم و اعتقاد دارم که سرویستون با موفقیت همراه نخواهد شد.
به دو دلیل:
۱- اگر از سرور ایرانی استفاده بفرمایید، کاربر حین ترنسفر فایل از خارج از کشور به سرور داخلی، پیر خواهد شد! تصور بفرمایید قرار باشه روزانه ۱۰۰ گیگابایت اطلاعات به یک سرور داخلی آپلود بشه!!
۲- سرویسدهندههایی مثل هیوبیک ۱۰ ترابایت فضا رو ماهانه ۵ یورو ( کمتر از ۲۰ هزار تومان ) با ضریب بالای امنیت و اعتماد ارائه میدند. آیا توان رقایت با چنین سرویسدهندههایی رو دارید؟
بحثِ استفاده از کالای داخلی و ... نیست، بحث بر سر درصد موفقیت پروژه با توجه به شواهد هست.
ارادتمند.
نظر همه دوستان متین .
سرویس قرار بود خصوصی ساخته بشه . برای چن تن از دوستان و موسسه ها . گفتیم حالا که داریم راه اندازی میکنیم . یه چهار روز بیشتر کنیم یه چیز عمومی راه اندازی کنیم ولی این طور که معلوم هست حمایت نمیشه !
البته پروژه رو ادامه میدم ولی همون خصوصی .
که البته ممکنه بعدا عمومیش کنم امید وارم اون موقع حمایت بشه .
سرویس که در حال راه اندازی هست . فقط یک اف تی پی نیست !
شما از اون قسمت کاملا قادر بود سایت سرور رو مدیریت کنید .
قابلیت های مثل انتقال نسخه های پشتیبان بین سرور ها .
ریستور اون ها .
نگهداری هر نسخه پشتیبان سایت در پوشه مربوطه ، حتی رو سرور خاص !
و خیلی امکانات دیگه که داریم تجزیه ، تحلیل میکنیم .
با سلام
بنده هم با راه اندازی سرویس بک اپ موافق نیستم
متاسفانه بک اپ برای ما ایرانی ها خوب جا نیوفتاده و نمیدونند که چه مزیت هایی داره فقط یک سرور تهیه میکنند و اطلاعات رو میریزن روش بدون اون که از عواقب کارشون خبر داشته باشند
90 درصد بعد این که یک بلایی سرشون میاد به فکر راه اندازی یک سرویس بک اپ میوفتند و این بزرگ ترین مشکل میباشد
- - - Updated - - -
در مورد سرویس های ایرانی هم عرض کنم در برخی موارد که نام برده نمیشه دیده شده یک آشپز خانه دیتاسنتر شده!!!!!
با این موارد میخوایید به سرور های ایرانی اعتماد بکنیم؟ و از سرویس هایی که از امنیت اطلاعات خبری نیست استفاده بکنیم؟
شخصا به هیچ وجه به برادر خودم هم اعتماد ندارم که بک اپ مشتری رو بهش بدم :)
حالا بحث بکاپ یه طرف، بحث دسترسی های شما به سرور یه طرف... :)
دوست عزيز جسارتا شما چه چيزي رو توليد كردي كه داري مصرف كننده رو ميبري زير سوال ؟!!!
سرور ؟!! اينترنت ؟!! مجازي سازي ؟!! چي درست كردي ؟!!! جز اينكه با استفاده از ابزارهايي كه همونا ساختن يه راه حل ايراني شده به ذهنت خطور كرده !!!!
معلومه هنوز اونقدري تجربه و سابقه كار نداري كه اينطوري حرف ميزني .
استفاده از سرور های داخلی جهت حمایت مثل استفاده از خودرو داخلی !!
با توجه به اینکه اکثر خودرو های تو خیابون را خودرو های (مثلا) تولید داخل و بومی داره ولی باز هم شاهد بی کیفیت ترین خودرو های دنیا هستیم؛
دیشب سازمان استاندارد اعلام کرده پراید استاندارد کافی رو برای رانندگی تو خیابون نداره! یعنی باید بدیم بچه ها تو حیاط باهاش بازی کنند!
اون که می گن برای تولید داخل ارزش قائل بشید تا پیشرفت کنید برای ایران نیست؛ واسه کشور های دیگست.
منم حرف دوستان رو تایید میکنم. مشکل اعتماد خیلی مساله جدی ای هست.
ممنون از نظر همه دوستان .
خودم زیاد دوست ندارم حرف بزنم و تایپ رو کش بدم .
فقط میتونم بگم خیلی خیلی ممنون از حرف های که زدین واقعا دید منو به این پروژه و عمومی کردن روشن کرد .