دوست عزیز بالا هم گفتم مشکل از قالب نیست. قالب دیفالت خود جوملا هم تست شده . کلا نسخه دیفالت خود جوملا بدون هیچ کامپوننت اضافه ای هم تست شده. ولی فرقی نمیکنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز بالا هم گفتم مشکل از قالب نیست. قالب دیفالت خود جوملا هم تست شده . کلا نسخه دیفالت خود جوملا بدون هیچ کامپوننت اضافه ای هم تست شده. ولی فرقی نمیکنه.
اگر جوملا با نصب اولیه نسخه اصلی این مشکل رو داره پس بهتر هست مشکل رو تو سرور دنبالش بگردید.
چون من چند تا سایت جوملایی رو سرور دارم و کاملا نرمال هستند حتی با اینکه برخیشون واقعا سنگینن.
وب سرور شما چی هست ؟
بازدید اون سایت ها به چند میرسه ؟
بدون استثنا این سایت روی هر سروری رفته همین مشکل وجود داشته ! چه هاست اشتراکی بوده چه سرور اختصاصی.
تنظیمات سرور هم سایت با دیتالایف با آمار چند برابر از این سایت رو ساپورت کرده و مشکلی نبوده (دیتالایفی که وقتی بازدیدش بره بالا mysql رو میاره پایین!)
آپاچی
یک سایت نیست 100 تا 150 آنلاین
خوب شما میفرمایید از نو هم نصب میکنید باز مشکل سرجاشه!!
بازدید اون سایت که میفرمایید جوملایی هست چند تاس ؟
عرض کردم 100 تا 150 تا آنلاین
خوب شما گفتید یک سایت نیست. یعنی هر کدوم از جوملاهای روی سرورت ۱۵۰ آنلاین داره یا کل سایتها؟
وضعیت یکیشو عرض کردم
بقیه هم بازدیدشون معمولیه
---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
برخی از اون سایتهای جوملایی:
وب سايت رسمي هيئت انصارالمهدي (عج) شهرستان دامغان
قومس هاست ، ارائه دهنده خدمات میزبانی وب | ثبت دامنه | طراحی سایت | سرور مجازی | نمایندگی هاستینگ
صنعت سازان وارش تنها تولید کننده سیستم های بایگانی ریلی اتوماتیک در ایران و خاورمیانه مشاوره و نقشه رایگان 3-22886861-021
تمسک ، وبسایت رسمی هیئت قرآن و عترت روستای اروانه
نقشه هاي تعاملي ايران/zoomable,clickable iranmaps
خانه آيلتس ايران
و...
من ندیدم سایت جوملا یوزیج بالایی داشته باشه
به نظر من هر 10 سایت جوملایی اندازه 1 سایت ورد پرسی یوزیج دارد
تموم این سایت ها رنک الکسایی ۷ رقمی دارن. فکر کنم بازدید یک سال با رنک ۳ رقمی خیلی خیلی با سایت های ۷ رقمی فرق داشته باشه.
سایت های مثل اینا که شما دادی رو بیش از ۲۰۰ تاشم روی همین سروری که الان برای این سایت گرفتیم میتونم ساپورت کنم #:-s
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
در بازدید پایین هیچ شکی نیست.
ولی این سایت نرمال ۳۰ تا آنلاین داره بعضی وقتها به چند صد تا هم میرسه #-o