درود
در صورتی که تجربه کافی ندارین بهتر هست از یک نمایندگی استفاده کنید و یه سایت برای خودتون راه اندازی کنید تا تجربه کافی بدست بیارین
در غیر این صورت احتمال ضرر کردنتون هست
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
در صورتی که تجربه کافی ندارین بهتر هست از یک نمایندگی استفاده کنید و یه سایت برای خودتون راه اندازی کنید تا تجربه کافی بدست بیارین
در غیر این صورت احتمال ضرر کردنتون هست
من الان می خوام یه سایت میزبان وب راه بی اندازم
خب از معرفی سایت بسیار خوب پرتو متشکرم از همانجا ریسلر میگیرم و می گویند خودشان کانفیگ می کنند
خب ریسلر اوکی شد برای پرداخت آنلاین باید چیکار کنم مگه نماد اعتماد نمی خواد برای شتاب اگر می توانید در این باره راه نماییم کنید به هرحال بدون فروش آنلاین نمیشه که من پشتیبانی مالی هایم هم اوکیه
من تسمیمم جدیه خب الان برای این موضوع فروش دامنه هم نیاز دارم چجوری باید اون رو تهیه کنم قابلیت فروش دامنه در سایت
بعد بهترین سیستم برای راه اندازی میزبانی وب چیه مثلا وردپرس جوملا دروپال و ... چی خوبه
- - - Updated - - -
خیلی ممنون از سایت خوبتون یه مقدار عجله دارم اگر جواب بدید ممنون می شوم
؟؟؟
سلام
برای درگاه بانک باید نماد داشته باشید اگه سن تون به سن قانونی نرسیده باید با یکی از درگاه های واسط که این اجازه بهتون بدهند درگاه بگیرید.
برای دامنه هم می تونید از طریق سایتی مثل رد ریسلر یا بقیه افرادی که در همین سایت آفر دادند تهیهه کنید و به Whmcs وصلش کنید و آنلاین دامنه ثبت کنید.
برای سیستم مدیریت محتوا هم whmcs نصب کنید کافی هست.
موفق باشید
!
- - - Updated - - -
نصب کردم و تمام کاراشو کردم فقط بهترین سایت برای همون دامنه به غیر از رد رسیلر دیگه نی
با سلام
چرا یک باشکاهی چیزی ثبت نام نمی کنید و از تابستانتون لذت کافی رو نمیبرید
من نیازی ندارم خودمو به کسی ثابت کنم کلا اومدم یه تاپیک گذاشتم مغز نکشید بدون جواب پاکش کردید حالا بیخی
دوست عزیز اگر می خوای 1 % شهرتمو ببینی یه سرچ بزن pouria mzt ده پیج اول ماله منه ولی خب به اینا نیست که
ببینم اینجا کدومتون بلدین میکروتیک کانفیگ کنید در کنارش متخصص امنیت باشید(بهتره از معنا واقعی کمه استفاده نشود) برنامه نویس c# باشید
و فقط لینوکس رو خواب دیده باشیدو... لطفا بحسو باریک نکنید و این تاپیک رو بی زحمت پاک کنید
- - - Updated - - -
برا جواب یه سوال 1 ساعت طول میدید برای دو کلمه بی خود در عرض 30 ثانیه ماشالا کیبورد رو میشکونید
- - - Updated - - -
حالا کلا من قصد توهین به هیچ کس را نداشتم اگر بدی دیدید ببخشید
:((
:-s http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=145977
دوست عزیز برای درگاه میتونین از جهان پی ،زرین پال،یو پال،و... استفاده کنید که نیازی به سن قانونی ندارن
دست شما درد نکنه خدایی اگه کارم بگیره به اونایی که پی گیر بودن به مشکلاتم یه مژدگونی میدم مثلا آقا امین