این هم یک نمونه جدید از آه و ناله های پس از خرید 7 هزار تومانی..!
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=141526
نمایش نسخه قابل چاپ
این هم یک نمونه جدید از آه و ناله های پس از خرید 7 هزار تومانی..!
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=141526
ببینید نیازی نیست فقط و فقط کافیه هر کدوم از شما یک وبلاگ بسازه و توضیح بده شرط شناخت یک سرویس دهنده خوب چیه و هزینه ها و.. چیه اونوقت هر مشتری میشه یک عضو صنف و عدم خرید باعث میشه قانونی خود بخود بوجود بیاد وگرنه با روندی که شما فرمودین یواشکی و... میشه مشتری ها رو قاپید و مرحمی میشه موقت و بعد از چند ماه وضع باز میشه مثل الان یا حتی بدتر از الان
ببینید شما مثلا میرید مبل میخرید، یک مغازه به شما قیمت 500 هزار تومان میده، یک مغازه همون کالا رو ( جنس رو نه ) 2500 میده. شما کدومو میخرید؟ 500ت رو دیگه؟ چرا؟ چون توی ظاهر هیچ فرقی ندارن با هم. اون 2500 هم هرچی بگه به خدا چوب کار من راش هست و ...! شما میگی دروغ میگی! وقتی بردی خونت و بعد 2 ماه نصف مبلا شکستن میگی عحب اشتباهی کردم!
حکایت ما هم همینه! هرچی بگیم، همین میشه...
آفرین دقیقا اصولی نه احساسی
ما هم شرایط افراد کم بضاعت و ضعیف که به حداقلی رضایت دارند رو باید در نظر بگیریم و شک نکنید این دست فروش ها همیشه خواهند بود چون عده ای دوست دارند اینجوری خرید کنند.
اما اینکه ما بازار رو کلا بدیم به این سمت چوب دو سر ضرره چون هم ما ضرر میکنیم هم سرویس گیرنده و هیچ سایتی رشد نمیکنه
نمونه های زیادی داریم که یکدفعه تشکیلات چندین ساله رفتن هوا نام نبرم بهتره ولی این وسط هم خودشون نابود شدند هم زحمتهای چنید ساله کاربرهاشون
ولی وقتی بازار اوکی باشه عده ای میان سایتهای انگلیسی میزنند و ارز اوری هم میکنن حالا ارزی که میارند شاید زیاد بدرد کشور نخوره ولی حداقلش بدرد سرویس دهنده ها و درآمد خوبی خواهد شد برای هر دو طرف
اما طرف میاد اینقدر اذیت میشه که همه جا میره میگه فروشگاه های اینترنتی ***ن!! و جامعه فکر میکنه فروشگاه اینترنتی یک آدم نه یک سایت از هزاران سایت خطا کرده همه رو *** خطاب میکنن
حتی یک دکتری بود میگفت طراح های اینترنتی *** هستند گفتم چرا؟ گفت پول میگرند کار نمیکنند. گفتم همه اینطور نیستند گفت بله همه ***ن!!! بنظرتون این دکتر چند پزشک دیگه رو از زدن سایت منصرف میکنه؟
با این حرفتتون کاملا موافقم ...ولی منظورم کار تیمی و به قول گفتنی 5-6 نفر جمع شن تو هر شهر سرمایه بزارند و علم و دانششون رو روی هم بزارند حتی توی شهر خودشون کار کنند ...منظورم این هست ..حتی کسی در حال حاضر حاضر به اینجام این کار نیست ..نقل قول:
سرمایه گذار از روز اول فکر میکنه متخصص نوکر دم خونه باباشه
من سوالتون رو باید یک سوال پاسخ میدم
شما میخواید قلبتون رو بدین عمل کنه یک دکتر تازه از راه رسیده میگه 2 میلیون یکی میاد میگه 10 میلیون و مطمئنید اون 10 میلیونیه خیلی معتبر و با تجربه هست از کدوم میگیرید؟
حالا هاست قلب نیست اما مبل هم نیست
و مثال های دیگه شما ماشینتون تصادف کنه میدین صافکار کنار خیابون یا میبرید جای که میگن واردن؟
بله نمیدونم شهر شما کجاست اما بعضی مواقعمجبورید شهرتون رو عوض کنید یا قید اینکار رو بزنید اما اجباری ندارید تنتون رو نابود کنید. و برید کاری رو انجام بدین که درآمدش به زحمتی که میکشید نمیماسه
با وجودیکه میگم هر کسی خوب کار بلد باشه شرکتهائی هستند کارمند سبز بخواند یک بنده خدائی هست به اسم .... داره برای خارجیها منیج میکنه هر سرور 120$ فقط برای یکبار!!! شهرشون هم جمعیتش زیر 20 هزار نفره
- - - Updated - - -
5-6 نفر رو جمع کردن کار ساده ای نیست بعضی وقتها توان مدیریتی تو خون طرف هست و اگر نباشه سخته جمع و جور کردن بی جیره مواجیب چند نفر دور هم ولی باید از 2 نفر شروع کنید کار نشد نداره
دوست عزیز مشکل ما هم همینه ...حتی واسه تعویض شهر هم باید پول داشته باشیم که نداریم ...ولی قید این کار رو نمیتونم بزنم ..چون واقعا به کار آی تی علاقه دارم..نقل قول:
نمیدونم شهر شما کجاست اما بعضی مواقعمجبورید شهرتون رو عوض کنید یا قید اینکار رو بزنید
دیگه همینه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد
راه حل فکر منه فکر شما هست
ما باید سروع کنیم خودمون بگیم کاری ندارم بقیه اینکار رو نمیکنن من میخوام از الان تغییر بدم رویکردم رو مشتریهای خودم رو خواهم داشت و با این تغییر با گروهی فهمیده تر (منظور سواد وب) کار خواهم کرد درآمد همینقدر حداقل ولی در عوض اعصاب راحتتر و این زمان اضافی رو صرف بروز کردن دانش خودم میکنم در حوزه تخصصی خودم.
- - - Updated - - -
کی میگه نمیشه؟؟
بدنبال شرکتی موفق و بزرگگ در نزدیکی شهر خود باشید و بعد تخصصتون رو بهشون بگید شک نکنید اگر شرکت خوبی باشه شما رو حمایت خواهد کرد نه بخاطر شما بخاطر رشد و تعالی کسب و کارش
- - - Updated - - -
همه میگن آخ بچه مدرسه ای ها اومدن!!!!
ولی پشت سرش دیدم افری میزنند که واقعا بدرد همین بچه مدرسه ای ها میخوره افرهائی که فقط و فقط اوایل تابستون میدن و تمام