مشکل از پایه سی پی یو و خمیر سی پی یو هست. اما اگر در مغازه اون شخص بخوبی کار کرده احتمالا مشکل شما دمای محیط هست
لطفا کیس رو در مکانی با دمایی نسبتا پایین قرار بدید یا اینکه در کناری کیس رو باز کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکل از پایه سی پی یو و خمیر سی پی یو هست. اما اگر در مغازه اون شخص بخوبی کار کرده احتمالا مشکل شما دمای محیط هست
لطفا کیس رو در مکانی با دمایی نسبتا پایین قرار بدید یا اینکه در کناری کیس رو باز کنید
اگر فن به درستی کار میکنه پس مشکل از فن نیست .
شاید کابل مربعی شکل شما که روی مادربورد وصل میشه دچار مشکل شده است (قبلا برای من پیش اومده بود و کابل رو از مادربرد جدا کردم دیدم از اونجا اون سیم هاش اتصال کرده بود و جرقه زده بود و همین باعث خاموش و روشن سیستم میشد که همون قسمت رو یکم تراشیدم و درستش کردم و دیگه هیچوقت خاموش و روشن نشد .)
این کابل درواقع کارش رساندن برق به سی پی یو هست که اگر دچار مشکل باشه خب مسلما این مشکل پیش میاد .
این مورد رو برسی کنید .
چک کنید هر 4 پایه فن به مادربرد کامل نصب شده باشه. شاید درست جا نیوفتاده و خمیرسیلیکون نمیتونه دمای پردازنده رو به هیت سینک بده که دفع کنه ! وگرنه تفاوت فروشگاه تعمیر کار و منزل شما باید حدود 20 درجه باشه که اینقدر بتونه گرم بشه. یعنی اگه تعمیرکار کولر گازی روشن نکرده پس مشکل دما هوا نیست
سلام
دوست عزیز برید به خدمات کامپیوتری و دو تا خمیر سیلیکون بگیرید(دونه ای 2 تومن هست) بعدش هر دوش رو بمالید روی cpu و فن رو جا بزنید.
حتما پایه ی cpu رو چک کنید که به درستی جا خرده باشه و احتمال 80 درصد مشکل شما از همین جا افتادن پایه ی cpu هست.
بعد تست کنید نتیجه رو بگید.
باسلام
احتمالا مدل سی پی یو تون که amd نیست؟
بااحترام
این مشکل رو یکی از سیستم های خودم داشت
از فن سی پی یو بود فن شل بود و وقتی کامپیوتر رو میبردیم جای دیگه مدتی خوب کار میکرد
در ضمن توی تعمیر گاه ها اغلب درب کیس رو باز میذارند که اینجوری گردش هوا بهتره
در کل بررسی کنید خمیر سلیکونی کاملا به سی پی یو خورده باشه
و فن پایه هاش نشکسته باشه و کاملاً چسبیده باشه به سی پی یو و سرعت فن هم مناسب باشه
سلام .
بله من خودم هم در کیس رو برداشتم ! اما این مشکل روی سیستم خودم بود که دقیقا کلی مشکل برام ایجاد کرده بود.
درایور های کارت گرافیک رو نصب و تست کنید. مطمئنا درست خواهد شد.