پاسخ : پیشنهاد استثنایی سرور مجازی - از ماهانه 9000 تومان -3 دیتا سنتر امریکا - و هلند
cpu : xeon 3050 conroe
hdd: 2 tb
port 100 mb
data center : caro
--
فقط 2 پکیج ارائه میشه در این سرور
پکیج 1:
رم 384 مگ
هارد 30 گیگا بایت
پهنای باند : نامحدود
قیمت 15 هزار تومان
--
پکیج 2
رم : 512 مگ
هارد 50 گیگ
پهنای باند نامحدود
قیمت : 18 هزار تومان
پاسخ : پیشنهاد استثنایی سرور مجازی - از ماهانه 9000 تومان -3 دیتا سنتر امریکا - و هلند
اینکه میگد پهنای باند نامحدوده واقعا نامحدوده یعنی شد 10 تر ابایت هم مشکلی ندارید
و دیگر اینکه این پورت شما محدودش کردین یا ازاد هستش کل پورت روی ویپیاسها
حداقل و حداکثر سرعت دانلود و اپلود اگر ذکرکنید خوب میشه
اگرهم امکان تست هست که یکی بگیرم تست کنم چنانچه اوکی بودش یکی لازم دارم رم 256 از این سالی 70 تومنیها
قرداد رسمی هم میدن که 1 سال کامل سرویس بدین مثلا بعداز چند ماه بگید نمیصرفه و نمیتونم سرویس بدم و یا موارد مشابه که بتونم پیگیری کنم
ممنون میشم پاسخ بدین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
giga
اینکه میگد پهنای باند نامحدوده واقعا نامحدوده یعنی شد 10 تر ابایت هم مشکلی ندارید
و دیگر اینکه این پورت شما محدودش کردین یا ازاد هستش کل پورت روی ویپیاسها
حداقل و حداکثر سرعت دانلود و اپلود اگر ذکرکنید خوب میشه
اگرهم امکان تست هست که یکی بگیرم تست کنم چنانچه اوکی بودش یکی لازم دارم رم 256 از این سالی 70 تومنیها
قرداد رسمی هم میدن که 1 سال کامل سرویس بدین مثلا بعداز چند ماه بگید نمیصرفه و نمیتونم سرویس بدم و یا موارد مشابه که بتونم پیگیری کنم
ممنون میشم پاسخ بدین
در هلند محدودیت داریم برای پهنای باند
ولی در امریکا خیر محدویتی نداریم
حد اقل 8 مگ و حد اکثر 80 مگ در کارو و ایکس ال هاست
نت تیلیجت سرور پر شده
ورد ارستریم هم 1 گیک شیر هست
به پشتیبانی ایمل بزنید تا تست 2 ساعته براتون فرستاده بشه
پورت هارو نبستیم ولی امریکا روی تورنت و وارز حساس هستن و ما هم سرویس های تورنت ارائه نمیدیم رو امریکا
اگه استفاده کنید و شکایت بشه دفه اول اخطار
دفه ی دوم 24 ساعت خاموشی
و دفه سوم انتقال به سرور های وارز یا محاسبه هزینه و برگشت وجه
موقع خرید چند تا آی پی میدین؟
1 ایپی داده میشه هر تعداد ای پی که بخواین در ایکس ال هاست 1500 و در کارو 1000 محاسبه میشه
دوست عزيز ، آيا ميشه از پشتيباني براي آموزش استفاده كرد ؟
منظورم اينه كه آيا براي افراد مبتدي هم برنامه اي داريد ؟
البته كتاب هاي آموزشي فارس هم مانعي نداره؟
اگه ميشه پاسخ بديد ؟
-----------------------------------------------------------------------------------------+++
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahr9
دوست عزيز ، آيا ميشه از پشتيباني براي آموزش استفاده كرد ؟
منظورم اينه كه آيا براي افراد مبتدي هم برنامه اي داريد ؟
البته كتاب هاي آموزشي فارس هم مانعي نداره؟
اگه ميشه پاسخ بديد ؟
-----------------------------------------------------------------------------------------+++
برای این دوستان هم برنامه هایی در دست داریم تا 2 هفته اینده اضافه خواهد شد
آقا شما پنل به ما نمیدین ؟
ما یه مشکلی برای سرورمون پیش امده که باید حتما پنل یا کنسول دستمون باشه
اگه فعلا پنل نمیدین پس لطفا یه جوری مشکل ما رو حل کنید
من منتظر شما هستم
سلام
ای پی سرور رو لطف کنید ؟
روی کدوم سرور هستین ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khatibi
سلام
ای پی سرور رو لطف کنید ؟
روی کدوم سرور هستین ؟
مثل اینکه مشکل داره حل میشه
ممنون از شما