سلام بله در ارتباط باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
فایل پیوست 27487
- - - Updated - - -
فایل پیوست 27495
سلام
برای طراحی گرافیکی سایت بازیجو میخواستم مشاوره و قیمت بدهید
لطفا تماس بگیرید
33707702
www.bazijoo.com
جناب بابایی کاملا تایید شده هستن و جای خوبی برای مشاوه و طراحی انتخاب کردید.
موفق باشید
سلام
من یه طراح قالب میخوام برای سایت میزبانی وب و ثبت دامنه
ممنون میشم راهنمایی کنید
قالب طراحی شده میخوام جایگزین قالب سایتم آیسان هاستینگ بشه
این سایت الان ورودی از گوگل داره
قالب طراحی شده باید جوری باشه که از نظر سئو و بهینه سازی 100 % باشه و ورودی فعلی هم کم نشه
قالب های مورد نیاز میخوام wp , whmcs باشه که کل سایت با هم سازگار باشه .
نیاز به چند تا لوگو هم برای تبلیغات دارم
لطفا راهنمایی کنید ممنونم
برای دریافت قیمت و نمونه های جدید تر در ارتباط باشین
فقط یک سوال
اینکه هزینه اول گرفته میشه بدلیل اینکه مثلا راضی نیستیم و ....
ایا این سکه روی دیگری ندارد ؟
سلام خدمت شما بزرگوارنقل قول:
شرایط پرداخت : متاسفانه به دلیل مشکلات زیادی که تو اینجور کارها وجود داره اگه تمام مبلغ قبل کار گرفته نشه با جملاتی مثل ( پشیمون شدیم دیگه قالب نمیخوایم | راضی نیستیم خداحافط | این خوب نشد یکی دیگه از اول بزن ) و از این قبیل موارد به دلیل فصل زیبای تابستان مواجه میشم . به همین دلیل با عرض پوزش تمامی هزینه ها قبل از کار دریافت خواهد شد.
منظورتون رو دقیق متوجه نمیشم
بنده همچین حرفی نزدم که اگه کسی راضی نیست کار ما باهاش تموم میشه . عرایض بنده رو دوباره مطالعه بفرمایید
خدارو شکر مشتری های معتبر ما این قضیه رو میتونن تصدیق کنن و میتونید از مشتری های ما سوال کنید ، آخرین تاپیک بنده این هست که میتونید نمونه ها رو ببینید http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=153363
ببینید تو این کار افرادی هستن که میان سفارش میدن و به عنوان مثال از سایت زدن پشیمون میشن یا خودشون به مشکل مالی میخورن و با بهانه های الکی کار رو ( ما رو ) به قول معروف میپیچونن و بنده نمیتونم به خاطر این مسائل ضرر بدم چون به بنده ارتباطی نداره
چون نمونه های بنده و سطح کار بنده و سلیقم مشخص هست و کسی که شرایطش با بنده یکی هست سفارش میده .
البته همین که وجه رو اول هم میگیریم باز هم به مشکل میخوریم با یه سری افراد که با بهانه های الکی درخواست بازگشت وجه میکنن . به نظر شما وقتی بنده میگم اگه جایی مشکل داره تغییر میدم یا حتی یه کار دیگه میزنم و اون فرد قبول نمیکنه و میگه نه اصلا من پشیمون شدم ، باید چه برخوردی کرد؟
امیدوارم توضیحات کامل بوده باشه
پیروز باشید
- - - Updated - - -
در ضمن عزیز برای شرکت ها و سایت های معتبر امکان عقد قرار داد و دریافت هزینه به صورت مرحله ای هم هست