پاسخ : نیاز به راهنمایی درمورد خرید با بیت کوین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
اگر qr رو میتونید با گوشیتون اسکن کنید (باید سایت
https://blockchain.info/ رو در گوشی باز کنید و از قسمت send money سپس qr کد رو اسکن کنید (و نه اینکه send money کنید) که پیشنهاد نمیدم) که بنده این رو ترجیح نمیدم، ولی روش دوم که همون لینک هست رو میزنید و اگر توضیحاتم رو رعایت کنید پرداخت میشه، منتها فاکتورتون unpaid باقی میمونه تا زمانی که تراکنش 6 confrim بشه.
سلام
ممنون . منتها لینک به این صورت نیست که صفحه ای باز بشه! با لینک باید یک برنامه اجرا بشه که روی سیستم من نیست!
درمورد qr امکانش هست با خود کامپیوتر ازش اسکرین شات بگیرم بعد وارد سایتی که فرمودید بشم و اوکی کنم؟
من همیشه از Send money استفاده کردم ومی کنیم؛ شما اگه همون مبلغ کپی کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد؛ حد اقل تا حالا بالای 1000$ پرداخت داشتم. اگه از موبایل نمی تونید همون Send money بفرستید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yastheme
من همیشه از Send money استفاده کردم ومی کنیم؛ شما اگه همون مبلغ کپی کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد؛ حد اقل تا حالا بالای 1000$ پرداخت داشتم. اگه از موبایل نمی تونید همون Send money بفرستید
جناب فاکتور رو به صورت Send money پرداخت کنم؟
یا باید تیکت بزنم ادرس کیف پول رو از شرکت مربوطه بگیرم و منتقل کنم به حسابشون؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
جناب فاکتور رو به صورت Send money پرداخت کنم؟
یا باید تیکت بزنم ادرس کیف پول رو از شرکت مربوطه بگیرم و منتقل کنم به حسابشون؟
خیر؛ در فاکتور شما؛ زمانی که کد RQ را نشان می دهد؛ حتما یک شماره حساب مثل:
1Msv1Q7cPQXumueRtSZ9SYEPWV7FFvmiKU
به شما نشان میدهد + مبلغ مثل 0.9 BTC
این مقادیر را در Send money وارد کنید و پرداخت انجام دهید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yastheme
خیر؛ در فاکتور شما؛ زمانی که کد RQ را نشان می دهد؛ حتما یک شماره حساب مثل:
1Msv1Q7cPQXumueRtSZ9SYEPWV7FFvmiKU
به شما نشان میدهد + مبلغ مثل 0.9 BTC
این مقادیر را در Send money وارد کنید و پرداخت انجام دهید
برای تایید شدن پرداخت باید از طریق شرکت مربوطه اقدام کنم یا خود بیت کوین انجام میدهد؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
برای تایید شدن پرداخت باید از طریق شرکت مربوطه اقدام کنم یا خود بیت کوین انجام میدهد؟
ممنون
اون شماه حساب فقط به شما داده می شود؛ زمانی که پرداخت کنید به صورت اتومات فاکتور هم پرداخت میشه ونیازی به هماهنگی ندارد , هر پرداخت به مروز زمان باید Confirm بشه؛ هیچ قانون وجود نداه بگه 6 تا یا 5 تا ؛ بعضی ها نیاز به confirm ندارن و همون لحظه تایید میشن؛ بعضی ها 3 تا نیاز دارند؛ ممکنه یکی دو ساعت طول بکشه و هر چه تعداد مورد نیاز که بستگی به سایتی دارد که از آن خرید می کنید بالا تر باشد زمان بیشتری نیاز است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yastheme
اون شماه حساب فقط به شما داده می شود؛ زمانی که پرداخت کنید به صورت اتومات فاکتور هم پرداخت میشه ونیازی به هماهنگی ندارد , هر پرداخت به مروز زمان باید Confirm بشه؛ هیچ قانون وجود نداه بگه 6 تا یا 5 تا ؛ بعضی ها نیاز به confirm ندارن و همون لحظه تایید میشن؛ بعضی ها 3 تا نیاز دارند؛ ممکنه یکی دو ساعت طول بکشه و هر چه تعداد مورد نیاز که بستگی به سایتی دارد که از آن خرید می کنید بالا تر باشد زمان بیشتری نیاز است
عذر میخواهم که زیاد وقت شما را گرفتم.
فقط مورد اخر : منظور شما از ۳ تا و ۵ تا و ... چه چیزی است؟ ۳ تا چی؟متوجه این قسمت نشدم!
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
عذر میخواهم که زیاد وقت شما را گرفتم.
فقط مورد اخر : منظور شما از ۳ تا و ۵ تا و ... چه چیزی است؟ ۳ تا چی؟متوجه این قسمت نشدم!
باتشکر
ببینید؛ بیت کویین یه سرور نداره! از هزاران سرور و سیستم دیگه استفاده می کنه که نمی خوام وارد مباحث ماینینگ بشم؛چون ارتباطی با کار شما نداره؛ اما هر تراکنش برای اینکه امنیتش بالا بره و نشون بده که جعلی نیست توسط سرور های دیگه باید تایید بشه؛ این تایید تراکنش کمی زمان بر است.
برای مثال این لینک یه تراکنش مربوط به همین الان هست و هنوز Confirm نشده:
https://blockchain.info/tx/21128b925...c4d51dd52140ef
که قرمز نوشته Unconfirmed Transaction! ! این بعد یه مدت که باز بستگی به تنظیمات پرداخت و میزان درصدی که برای انتقال در نظر گرفتن زمان می بره)
مثلا نیم ساعت دیگه شاید بزنه 2 confirm و همینجور بره بالا،
این دیگه دست شما نیست و فقط باید صبرکنید!
با سلام - به نظر من شما می توانید در سایت ارزهای الکترونیک هادی بیت کوین رو به راحتی و با قیمت مناسب خرید یا فروش یا تبدیل انجام دهید - پشتیبانی 24 ساعته - خدمات با سرعت زیاد - کارمزد کم - خیلی قابل اعتماد تر است - حتما توصیه می کنم یکبار امتحان کنید - من که راضی هستم - جهت پیدا کردن سایت کلمه ی " سایت ارزهای الکترونیک هادی " را در گوگل سرچ کنید - با تشکر از دوستان