پاسخ : فروش ویژه تابستان *** از سه کشور آمریکا - انگلیس - هلند *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 4 دیتاسنتر معتبر جهان *** مخصوص کسانی که از کیفی
من از ایشون ده ماه میشه که سرور تهیه کردم، کیفیت واقعا خیلی خوبه. ایشون روی کیفیت سرورهاشون خیلی حساسن و براشون واقعا مهمه.
خلاصه تایید میشن...:->
پاسخ : فروش ویژه تابستان *** از سه کشور آمریکا - انگلیس - هلند *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 4 دیتاسنتر معتبر جهان *** مخصوص کسانی که از کیفی
یک سرور رم 2 گیگ با 2 ترابایت هارد از Ecatel هلند از ایشون به قیمت 90 هزار تومن خریداری شده که بعد از گذشت 48 ساعت هنوز تحویل ندادند 24 ساعت هم از زمانی که برای تحویل فرموده بودند هم گذشته ولی هنوز خبری نیست امروز جواب اس ام اس و تماس تلفنی و تیکت هم ندادند در صورتی که گوشیشون هم بعضی اوقات مشغول بود . بدقولی اونم در ماه رمضان ؟!
آقای مددیان اگر نمی تونید به موقع تحویل بدید و یا مشکل دیگه ای هم هست ! لطفا پول رو برگشت بدید که از دیگر همکارانتون در همین انجمن تهیه کنیم. بنده زمانم خیلی برام مهمه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid-entezar
من از ایشون ده ماه میشه که سرور تهیه کردم، کیفیت واقعا خیلی خوبه. ایشون روی کیفیت سرورهاشون خیلی حساسن و براشون واقعا مهمه.
خلاصه تایید میشن...:->
خیلی ممنون از شما دوست گرامی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
یک سرور رم 2 گیگ با 2 ترابایت هارد از Ecatel هلند از ایشون به قیمت 90 هزار تومن خریداری شده که بعد از گذشت 48 ساعت هنوز تحویل ندادند 24 ساعت هم از زمانی که برای تحویل فرموده بودند هم گذشته ولی هنوز خبری نیست امروز جواب اس ام اس و تماس تلفنی و تیکت هم ندادند در صورتی که گوشیشون هم بعضی اوقات مشغول بود . بدقولی اونم در ماه رمضان ؟!
آقای مددیان اگر نمی تونید به موقع تحویل بدید و یا مشکل دیگه ای هم هست ! لطفا پول رو برگشت بدید که از دیگر همکارانتون در همین انجمن تهیه کنیم. بنده زمانم خیلی برام مهمه.
با سلام دوست گرامی
بله حق با شماست متاسفانه دیتاسنتر به دلیل نداشتن هارد به ما سرور رو تحویل نداده - و حق با شماست که ما بدقولی کردیم
ولی ما هیچ وقت توی پشتیبانی ضعیف نیستیم - ممکن هست من با تلفن یا اس ام اس در دسترس نباشم ولی تیکت ها اصولا کمتر از نیم ساعت جواب داده می شند
چه توسط من و چه توسط همکاران - تیکت شما هم سریع جواب داده شد - اگر تیکت می دادید به جای تلفن یا اس ام اس سریع تر نتیجه می گرفتید
-------------------------------------------
در مورد برگشت وجه مشکلی نداریم اگر واقعا نمی تونید صبر بفرمایید و براتون ارژانسی هست مبلغ برگشت می خوره و مشکلی نیست
بنده نزدیک به 1 سال هست ازتون سرور دارم و همیشه راضی بودم این دفعه یکم اذیت شدیم که طبق گفتتون مقصر دیتاسنتر هست انشاالله حل بشه و تا فردا سرور رو تحویل بگیریم
ممنون
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
بنده نزدیک به 1 سال هست ازتون سرور دارم و همیشه راضی بودم این دفعه یکم اذیت شدیم که طبق گفتتون مقصر دیتاسنتر هست انشاالله حل بشه و تا فردا سرور رو تحویل بگیریم
ممنون
با سلام خدمت شما
اطلاعات سرور شما به محص اینکه دیتاسنتر سرور جدید + هارد شما رو به ما تحویل داد براتون ارسال کردیم
سرور جدید نیز به هلند اضافه شد و تست پرت این سرور جدید نیز به در اسکرین شات زیر معلوم می باشد
با سلام
منابع اختصاصی هستند؟
قیمت 6 ماهه چقدر می شه؟ (2 گیگ)
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen297
با سلام
منابع اختصاصی هستند؟
قیمت 6 ماهه چقدر می شه؟ (2 گیگ)
با تشکر
در صورت خرید 6 ماهه 1 ماه تخفیف محاسبه خواهد شد یعنی هزینه 5 ماه دریافت خواهد گردید
که مجموعا 105 هزار تومان خواهد شد که ما 100 هزار تومان محاسبه می کنیم
سرور از انگلستان با شرط ip ثابت و امکان تعویض سیستم عامل موجود دارید هنوز ؟
لینک سفارش ارائه نمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali0000
سرور از انگلستان با شرط ip ثابت و امکان تعویض سیستم عامل موجود دارید هنوز ؟
لینک سفارش ارائه نمایید
با سلام
قربان سرور انگلستان ما قریب به یکسال هست که سرور و ای پی هاش عوض نشده و عوض نخواهد شد
تعویض سیستم عامل فعلا توسط ما امکان پذیر هست و یا با دسترسی وی ان سی توسط خود شما
لینک سفارش با توجه به پلن ها در صفحه اول وجود داره
در صورتی که پلن خاصی خودتون مد نظر دارید بفرمایید
از لکیشن هلند یک تست می خواستم.
Ram : 1024 MB
CPU : 1 Core 1000MHz
HDD : 40GB
Port : 1Gbps
BW : Unlimited
آیا مقدور هست؟