پاسخ : پنالتی های گوگل و Recoveru و راه تشخیص(مطلب جامع و غیر تکراری و بدون کلیشه گویی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
در مورد استاتر من همون شب دوبار سعی کردم جوابم به پست شما رو ارسال کنم ولی انگار اینترنتم مشکل داشته .
در مورد ترجمه من کلی گفتم چون به کرار این مباحث دقیقا در سایت های خارجی هم دیدم و اکثر سئو کار های ایرانی جز کپی مطالب سئوی خارجی هیچ وقت مطلب مناسبی قرار نمیدند.
اما اگر شما جزو اون دسته نیستید من از شما بابت بحث ترجمه عذر می خوام.
در صورتی که در سئو تجربه دارید در مورد دو سوال سئو که نتونستم جوابی براشون پیدا کنم نیز کمک کنید .
حرف من این بود
اگر کپی بده چرا پست بی ارزش و کپی گاهی اینقدر بازدید میگیره و حتی سایت ایجاد کننده مطلب آخر لیست گوگل قرار میگیره
اگر بک لینک بده چرا برخی سایت ها با خریداری چند صد بک لینک بی کیفیت هم پنالتی نمیشند برعکس رتبشون تثبیت میشه
دنبال جواب قانع کننده برای دو سوال بالا بودم و از سایت خودم مثال زدم که خودم سئو کردم تا در جواب " شما از کارهای سئوی اون سایت خبر ندارید و این فقط دید سطحی شما از سئوی اون سایت هست " مواجه نشم.
دلیل این که اگر کپی بده...:
جواب: کپی به صورت قانونی بده و بهتره نشه.اما این دلیل نمیشه که رتبه نگیره! از نگاه سئو کلاه سفید، بده.از نگاه سئو کلاه خاکستری و در عمل و حقیقت(نه تئوری و حرف)، در شرایطی حتی خوبه! اما این ریسک هم داره که اگه منبع ذکر نشه، صاحب اصلی مطلب، می تونه گزارش DMCA رد کنه.
دلیل این که بک لینک بده:
اصلا سوال درست نیست! بک لینک بد نیست! فقط و فقط بک لینک خریده شده و اجاره ای بده چون گوگل گفته بده! اما این که در عمل بد هست، جواب "خیر" هست! از نگاه سئو کلاه سفید، بد هست.ولی از نگاه Gray Hat (مبتنی بر حقیقت و عمل) هم می تونه خوب هم می تونه بد باشه.اون هم در دراز مدت!
چه زمانی می تونه خوب باشه چه زمانی بد باشه؟ وقتی گوگل در مجموع ، همه بک لینک های شما رو به دید مثبت نگاه کنه.مثلا اگه 10 تا بک لینک خریدید ولی کلی لینک طبیعی دارید، احتمال خطر صفر هست.ولی وقتی اول کار شروع می کنید، روزی چند تا بک لینک با یک کیورد میخرید یا میرید از سایت هایی که همگی روی یک آی پی هستند، لینک می خرید(blog network) ، احتمال خطر خیلی بالاست(نمیگم حتما).
حالا گوگل چجوری می فهمه که چه سایتی بیشتر لینکاش طبیعیه و ...؟خیلی بحثش مفصله.من خیلی در پست های سئوروز اشاره کردم درباره متغیر ها و فاکتور های سئو و خاصیت تضریبیشون و مشروطشون.کلا Gray hat روی لبه همین میچرخه.رصد کردن الگوریتم گوگل و تغییراتش و عکس العملش در زمان های مختلف.