حلا که ما نبودیم بچه ها بگن تقصیر شماست!
فکر کنم این ممد بالاخره تخم دو زرده ایش رو گذاشت! نه؟!!
نمایش نسخه قابل چاپ
حلا که ما نبودیم بچه ها بگن تقصیر شماست!
فکر کنم این ممد بالاخره تخم دو زرده ایش رو گذاشت! نه؟!!
سلاح مملکت خویش خسروان بهتر دانند :دی
خرید و فروش دلار
خرید و فروش اکانتهای اینترنتی
خرید و فروش دی وی دی های آموزشی مربوط به کامپیوتر
...
حیف نیست این موارد حذف بشه ؟! ...
حیف نیست فروم فیل/تر بشه؟نقل قول:
خرید و فروش دلار
خرید و فروش اکانتهای اینترنتی
خرید و فروش دی وی دی های آموزشی مربوط به کامپیوتر
...
حیف نیست این موارد حذف بشه ؟! ...
سرمو پایین ننداختم که همینطوری تاپیک بزنم برادرجان..
اکانتینگ Accounting
دیدم تو این بخش راجب وی پی هست من هم ایجادش کردم.!
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
تازه ممد آمده بود تو این کارا؟ دیگه با بستن بازارچه کار ما هم کساد شده!! :d فردا پس فردا اگر از کار سی دی فروشی زدیم تو کار فروش اتوموبیل همش تقصیر مدیران هست :d
سلام
بنده فعالیت زیادی در این بخش ها نداشتم ولی راه حلش این بود که برای کاربر مهمان مخفی باشه. یعنی فقط کاربران عضو ببینند.
درسته ما هم همین کار رو کرده بودیمنقل قول:
بنده فعالیت زیادی در این بخش ها نداشتم ولی راه حلش این بود که برای کاربر مهمان مخفی باشه. یعنی فقط کاربران عضو ببینند.
ولی وقتی با لینک تک تک پست های خلاف قوانین جمهوری اسلامی روبرو شدیم جا خوردیم
به این نتیجه رسیدیم دوستان حتی در سایت فعالیت دارند 8-|
درکت میکنم وحید جان.. واقعا میدونم چی کشیدی.. ایمیلهای tic به زودی کلافت میکنه... :d . من خودم شخصا روانی شدم آخر بخش فیلم و موزیک و کلیپ رو از انجمنم پاک کردم خلاص.. دقیقا کاری که شما کردید.. نبودنش بهتر از بودنش هست. پاک کردی خلاص....
---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:25 AM ----------
ممدجان واقعا هنوز گیر نیفتادی..حق داره به خدا. فقط کسی که کشیده میدونه چی میگه وحید. باورت میشه به آهنگ احسان خواجه امیری و رضا صادقی و لهراسبی گیر داده بودند... 4 بار نامه دادم گفتند یا برش میداری یا... کل تاپیک رو پاک کردم..
البته زیاد هم نباید تعحب نداره که به بازارچه گیر بدن! سایت فروش سرور منو فیلـتر کردن چه برسه به ...
خدا با ماست b-)