پاسخ : نیاز به سرویس دهنده قدرتمند دارم
نقل قول:
برروی سرور اختصاصی هم در صورتی که در اینترانت باشد و یک فایراوال سخت افزاری استاندارد به صورت شخصی تهیه کنید امکان ارائه این سرویس وجود دارد دوست من سرویسی که شما می خواهید دردسر زیادی برای سرویس دهنده ها داره و یا باید از نظر اقتصادی هزینه بالایی کنید و یا باید نسبت به شرایط خیلی حساس نباشید چون در واقعیت وقتی اینقدر پورت ها ضعیف هست جلوی اتک ها را نمی توان گرفت مگر شرایط را فراهم کرده باشید و هزینه لازم را بکنید
اگ یک بازی ارزشش داشت اینقدر هزینه کنم الان اینجا پیغام نمیدادم سیستمم با دیتاسنتر صحبت میکردم کلو میکردم
نقل قول:
سلام
داود جان مگر پورت داخلی ایران حدود 100mb/ps نیست؟ به نظرت کسی داخل خونش نتی داره که این رو فول کنه؟
تهران رو نمیدونم دقیقا چه خبر هست وضعیت پورت های ارتباطی اینترانتی.
من از vps ایران میخورم و بالای 100 مگ پر میکنن ک اینترانت هم 100 مگ هست پر پر میشه و لگ
از خانگی اتک میخورم اما tcp flood فقط . ک اصلا ن حجم پر میکنه نه هیچی فقط مشکل در بازی درست میکنه
نقل قول:
شما فرض کن کسی که می خواهد این مشکل را درست کند چن سرور مجازی می گیره و و همزمان مشکل زا می شود
دقیقا
همین کار میکنن
نقل قول:
اتک از داخل شبکه ایران انجام میشه دیگه.
مگه ایران چند تا دیتاسنتر داره که نشه پیگیری کرد ای پی معلوم کنید برای زیرساخت هست کلا یا از طرف تبیان یه پیگیری تلفنی و یا حضوری کنند!
از طرفی تمام ارائه دهنده سرور مجازی ایران مدارک لازم رو از کاربر می گیرند میشه به صورت ساده اتکر رو شناسایی کرد!
نمی دونم چرا این مسائل برای پیگیری از تهران سخت هست واقعا!! یا فتا اونچا به این چیز ها توجه ندارند یا خیییلی سرشون شلوغ هست
ما الان اگ اتک udp بخرویم تا دیتاسنتر بیاد پیگیری کنه و بلاک کنه حدود نصف روز شده .حالا خدا نکنه پنجشنبه عصر بزنن میره برای دو رورز بعد زیر اتکم
دیتاسنتر اسیاتک ک منو کلا بیرون انداخت و ب هاستینگم گفته بود عذر شتریتون بخاید حوصله بلاک نداریم :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ampoolzan
با سلام
بنده نیاز به VPS (شروع فعالیت) (سرویس ایران) با حداقل 6 گیگ رم و 4 گیگاهرتز cpu و 100 گیگ هارد ساتا و حدود 20 گیگ هارد SSD دارم
اما برای این منظور نیاز به سرویبس دهنده قدرتمند با پشتیبانی قوی و تجربه بالا نیازمندم
سرویس برای گیم سرور آنلاین نیاز دارم :
مشکل : اتک های زیاد TCP Sys Flood دارم خیلی زیاد و UDP کم اما پورت پر میکنن
اطلاعات : سرویس دهنده های زیادی تست شدن حتی دیتاسنترهای مختلف .هیچکدوم نتونستن مشکلات حل کنن .
روی فایروال سخت افزاری برام رول گذاشتن و به دلیل اینکه اطلاعاتی نداشتن رولشون جواب نداد
نرم افزارهای Antiddos guardian - Peeblocker - Symantec و حتی کلی تنظیمات در registery انجام شد جواب نداده
پورتی ک اتک میخوره عوض شده اما ساده پیدا میشه
آی پی اینترانت استفاده شده و از آی پی ایران vps اتک udp میخوریم و tcp هم از سیستم شخصی میخوریم .آی پی بن کردن برای tcp اصلا فایده نداره چون با مودم ریست دوباره میان .مهمه ک اصلا نرسه به پورت من چون با یکبار اتک کلا مختل میشم
سرویس ویندوز استفاده میکنم اما بعضی ها گفتن روی لینوکس میشه بیشتر پیگیری کرد مشکل و فایروال بهتری داره ( دارم سعی میکنم روی لینوکس کامپایل کنم و یاد بگیرم )
من فقط جایی میخام ک حداقل مشکل tcp بتونه صد در صد حل کنه و اتک udp در کوتاهترین زمان بلاک کنه .حتی اگ به هزینه پشتیبانی جدا این کار انجام بشه
در صورتی ک نیاز به لوگ و اطلاعات بیشتری دارید لطفا شماره تماس ذکر کنید تماس بگیریم
سلام
دوست عزیز اگر اتک دارید باید یک سرور اختصاصی تهیه کنید تا مدیریت پورتها براتون راحتر شود.
ایا نیاز به بستر اینترنت دارید؟ اگر خیر بهتر هست اینترانت تهیه کنید.
میزان بودجه در نظر گرفته شدتون چقدر هست؟
مشکل اینجاست تمام سرویس دهنده ها هم حوصله مشتری پر دردسر مثل من ندارم
من این همه گشتم هنوز کسی ک بتونه پشتیبانی کنه موارد مشابه ب من ندیدم
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام
دوست عزیز اگر اتک دارید باید یک سرور اختصاصی تهیه کنید تا مدیریت پورتها براتون راحتر شود.
ایا نیاز به بستر اینترنت دارید؟ اگر خیر بهتر هست اینترانت تهیه کنید.
میزان بودجه در نظر گرفته شدتون چقدر هست؟
با شما صحبت شده قبلا ک میگید فقط اختصاصی + چند میلیون هم بدیم سیسکو بگیریم .گفتم ک بازی ارزش این کارهارو نداره
به پیشنهاد شما حتی اختصاصی و پورت باز از ایران سرور خریدم و با اولین اتک ساسبند شدم .میکروتیک هم وصل کردم بازم اتک خوردم .اتک روی پورت باز نفهمیدم اما گفتن پهنای باند مصرف کرده
پارس پک هم به پیشنهاد شما رفتم اونها هم گفتن اگ اتک بخوری مسدود میشی برای یک روز .
من میگم اتک دارم یکی میخام رفع کنه اینا میبندن (از خود اتک هم بدتر میکنن) ( وضعیت ایران همینه . اتکر اتک میده به جای بلاک اتک مارو مسدود میکنن ک اتک نیاد )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ampoolzan
مشکل اینجاست تمام سرویس دهنده ها هم حوصله مشتری پر دردسر مثل من ندارم
من این همه گشتم هنوز کسی ک بتونه پشتیبانی کنه موارد مشابه ب من ندیدم
- - - Updated - - -
با شما صحبت شده قبلا ک میگید فقط اختصاصی + چند میلیون هم بدیم سیسکو بگیریم .گفتم ک بازی ارزش این کارهارو نداره
به پیشنهاد شما حتی اختصاصی و پورت باز از ایران سرور خریدم و با اولین اتک ساسبند شدم .میکروتیک هم وصل کردم بازم اتک خوردم .اتک روی پورت باز نفهمیدم اما گفتن پهنای باند مصرف کرده
پارس پک هم به پیشنهاد شما رفتم اونها هم گفتن اگ اتک بخوری مسدود میشی برای یک روز .
من میگم اتک دارم یکی میخام رفع کنه اینا میبندن (از خود اتک هم بدتر میکنن) ( وضعیت ایران همینه . اتکر اتک میده به جای بلاک اتک مارو مسدود میکنن ک اتک نیاد )
در کل دنیا قانونی وجود داره که هر قدر پول بدید همون قدر هم اش میخورید نه بیشتر نه کمتر.
اگر اتک تا این حد سنگین هست پس شما باید بی خیال رفع مشکل از طریق نرم افزار بشید.
بزرگترین دیتاسنترهای دنیا هم در مقابل اتک های ddos مخصوصا UDP نتونستن راه حلی پیدا کنند حتی با فایروال های سیسکو و جانیپر چند 10 میلیون تومانی.
اینجا برای چت و بحث و گفتگو باز نکردم لطفا اگ میتونید سرویس ارائه کنید پیغام بدید
مشکل حل شدنی هست چون خیلی ها حل و رفع کردن مشکل رو