پاسخ : خرید مستقیم از دیتاسنترهای اروپا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sssoheil
دوست عزیز انتظارات و توقعات باید در حد وجه واریزی باشد.شما هزینه سرویس با منابع اختصاصی را پرداخت کنید و سرویس اختصاصی تهیه کنید.فکر میکنید اگر از سرویس دهنده خارجی تهیه کنید رم 2 گیگ با 4 هسته سی پی یو و یک هارد اختصاصی به شما ارائه میدهند؟! شما باید سرور اختصاصی تهیه کنید و و ی پی اس بفروشید تا درد فروشندگان را درک کنید!
وقتی کاربر ایرانی رم 1 گیگ را با ماهیانه زیر 10 تومان درخواست میکند انتظار دارید فروشندگان به کدام سمت و سو بروند؟! هدف بنده به حاشیه کشیدن تاپیک نیست ولی شما با یک پست کل فروشندگان را زیر سوال بردید!
من کل فروشنده ها رو نگفتم ، اما اکثرا این طوری هستن !
من جنس مفت نمیخوام اما گرون هم نمیخوام!
من سرور اختصاصی نمیخوام، جازی میخوام ، چه فروشنده ایرانی باشه چه خارجی!
اما میدونی تفاوت فروشنده های خارجی با فروشنده های ما چیه ؟ اونا صداقت دارن ، با صداقت گرون هم بفروشی نوش جانت باشه. بلانسبت، جماعت فروشنده ایرانی دروغ میگه، بالاش کل ائمه هم قسم میخوره بخاطر 30-40 تومن.
- - - Updated - - -
درخواست میکنم این تاپیک رو ببندن ، من اینجا اومدم سوال بپرسم وقت بحث کردن ندارم اما تقریبا جوابی نگرفتم، تشکر از دوستان بخاطر پاسخ، لطفا کش ندید موضوع تاپیک رو .
تشکر /
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ricardo
اما میدونی تفاوت فروشنده های خارجی با فروشنده های ما چیه ؟ اونا صداقت دارن.
بنده هم این موضوع را تایید می کنم، اینجا سرور بدون منابع اورسل شده نمیدن مگه اینکه دو برابر یا سه برابر قیمت اصلی پول خرج کنی، اون وقت هم شاید!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ricardo
ممنون بابت راهنمایی
اما این بچه های ایرانی که ازشون حرف میزنید غیر از کلاه برداری و کم فروشی(اورسل) و گرون فروشی و پشتیبانی صفر چیزی ندیدیم ازشون !!
دوست عزیز مشکل اینجاست که هر سایتی می بینیم که ارزون است خرید انجام میدیم.
هر قیمتی یک دلیلی داره. این موضوع در تمام کشورها وجود داره حتی در بین دیتاسنترها.....
با سلام,
با توجه به لیست بهترین خدمات میزبانی سرور مجازی و قیمتشون.
و با توجه به هزینه های پی پال و غیره...
قیمت برای خرید VPS خیلی غیر منطقی خواهد بود.
اگر همین هزینه و انتظارات برار با هزینه در نظر گرفته شده رو با یک شرکت معتبر در میان بگزارید, مطمانن سرویس خوبی دریافت خواهید کرد.
اگر تونایی احضار هویت رو دارید دیتاسنتر ovh مناسب است
چرا همه فکر میکنن ایرانیا *** و دروغ گو هستن ولی خارجیا معصوم؟!
همون طور که توی ایران افراد با وجدان زیاد داریم، توی خارج هم کلاهبردار و *** خیلی زیاده
نمونه کوچیکش توی همین بحث کپی رایت
درسته بیشتر ما از کرک ها استفاده می کنیم، ولی این کرک ها رو کی درست میکنه؟
مشکل شما مقایسه دیتاسنترهای بزرگی مثل هتزنر (با اون شهرت جهانی) با یه شرکت یک ساله و تک نفره و ... هست