تم های تیره رو هم امتحان کنید . (الان از تم unite dark روی گنوم استفاده میکنم و همه چی اوکیه )
نمایش نسخه قابل چاپ
تم های تیره رو هم امتحان کنید . (الان از تم unite dark روی گنوم استفاده میکنم و همه چی اوکیه )
بنده شخصا با چراغ خاموش (شب ها) راحتم.
از ساعت 7 صبح تا 3 نصف شب هم پشت سیستم هستم.
بعضی اوقات بخاطر کمر درد مجبور به مهاجرت از روی صندلی بر روی کاناپه یا ... میشیم.
همیشه یک جا ساکن نباش شما(اگر لب تاپ هست).
یک عکس از صندلی و میز کار برام بفرست ببینم چجوریاست :دی
مطمئنم اگر لب تاپ یا سیستم هر کسی دستم باشه 1 ساعته سردرد و چشم درد سراغم میاد... (تجربه)
دکتر به من 5 سال پیش گفت هر 1 2 ساعت به یک نقطه دور خیره بشو و بزار چشمت خودشو تنظیم کنه
اقا دکتر نمیخاد
10 کیلو هویج بخر
روزی 3 لیوان بخور
بعد از 1 ماه تاپیکو بالا بیار نتیجه رو بگو :دی
پشتی باراد بگیرید.
هویجم نمیخواد
:دی
سلام
این که گفتید حدود یک سال پیش دکتر به منم گفت که به نقطه دور خیره شو...
من یکم ماهیچه چشمم ضعیفه (یعنی زمانی که زیاد روی یک چیز نزدیک خیره بشم درد میگیره) یک سری تمرین ها هم داد که معمولا دکترا میدن یک سری برگه ها هست که نقاطی روی اون ها هست برای تمرکز در فاصله های مختلف هست (با نوک خودکار هم میشه...) اونم خیلی بهم کمک کرد زمانی که درد میگیره معمولا چند دقیقه چشمم رو میبندم و اگر نیاز باشه همین ورزش رو انجام میدم.
نور اتاق هم مهم هست معمولا میگن سفید کامل نباشه سفید و زرد باشه (شخصا این مورد برای من خیلی مهمه!) بعد میزان نور هم همین طور مثلا الان داخل یک اتاق 3*4 هستم ۳ مهتابی داخلش هست و یک لامپ!
همین طور که دوستان گفتن نور صفحه ی مانیتور هم مهمه مثلا الان نور روی حدود ۲۰ درصده و راحت هستم باهاش....
عینک یک بار داد کلا باهاش مشکل داشتم چشمم سخت ف*** میکرد :دی
انشاالله که مشکلتون حل بشه اگر به نتیجه رسیدید حتما اطلاع بدید.
سعی کنید فاصله ی خودتون با مانیتور رو تا حد امکان افزایش بدید.
نور مانیتور نه باید خیلی زیاد باشه نه خیلی کم که موجب آزار چشم بشه
بعضی مانیتور ها هم کلا کیفیت مطلوب رو ندارن بهتر هست هزینه بیشتری براش صرف بشه ...
نور صفحه رو که کم کردم خیلی خیلی تاثیر داشت.
- - - Updated - - -
مشکل کمر درد نیست - به صورت دراز کشیده از لب تاب استفاده میکنم.
اما اگر روزی بخوام مهاجرت کنم به میز و صندلی ، ایا باراد زیاد تاثیر میزاره ؟ امتحان کرده اید ؟
- - - Updated - - -
اگه با همین روند پیش بره که ورشکسته میشیم :دی
اصولا ( این رو از روی کتاب های که خوندم میگم ) البته مال خیلی وقت پیش هست
میگن هر 30 دقیقه یا 1 ساعت بلند شو یه دوری بخور . یه نرمشی کن . یه میان وعده بخور . داز بکش . با خانواده گپ بزن
میگن هر 20 دقیقه به یک نقطه دور خیره شو . کلا بی خیال مانیتور و چیز های نزدیک شو برای چند دقیقه .
میگن از نور مستقیم استفاده نکن . نور مانیتور نه زیاد و نه کم باشه . نو اتاق هم سفید خالی نباشه .
میگن همه واسایل روی میز یک رنگ نباشه ( اینو نمیدونم گفتن همش سیفید نباشه یا سیاه نباشه ، دقیقا یادم نیست ، ولی میدونم گفتن یه رنگ نباشه )
میگن مانیتور دقیقا باید جلوتون باشه و موازت با چشموتون .
دیگه روزی یه 5 - 6 لیتر اب هویچ هم بخور :دی
بجز این سعی کن محیط اتاق وسایل و ... ارگونومی کامل باشند. ( میز و صندلی خیلی مهم هست . البته برای تمامی بدن )
نظر بنده :دی
انشاا.... که مشکلتون حل بشه .