پاسخ : درخواست سرور به عنوان هاست دانلود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hassan_shahi
ممنون میشم یه لینک تست بدید ما کانفیگ iis هم چک کردیم اما مشکل حل نشد.
ایشون (mehrshad.ho) صحیح می فرمایند امکان داره مشکل از Pc هم باشه ...
اگر دانلود منجر نداشته باشید این مشکل هست ... ( 99 درصد سایت ها رو من دیدم تا حالا بدون دانلود منجر دانلود نشده مگر فرمت های دیگر مثل wma ... )
این یکی از بزرگترین سایت های موزیک هست { http://dl.mytehranmusic.com/1394/ADM...n%20Nabash.mp3 }
اینم یکی از سرور های ما :
http://dl2.havayeharam.ir/maddahi/He...%201394-07.mp3
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiarash-khatib
یک نمونه برای بنده پ.خ کنید در صورت مشاهده میتونم برسی کنم سرورو تغییر به حالت نیاز بدم چک کنید راضی بودید بپردازید
پ.خ شد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
دوست عزیز مشکل از pc نیست مشکل از فایرفاکس هستش که آپدیتای جدیدش همچین مشکلی دارن کلا تمامی مرورگرهای جدید میرن روی پخش آنلاین.
خیلی از کاربرای اینترنت از دانلود منیجر استفاده نمیکنن و پخش آنلاین میره خیلی ها زمانی که به این شکل میبینن فکر میکنن سایت مشکل داره.
لینکی که دادید میره روی پخش آنلاین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hassan_shahi
پ.خ شد
- - - Updated - - -
دوست عزیز مشکل از pc نیست مشکل از فایرفاکس هستش که آپدیتای جدیدش همچین مشکلی دارن کلا تمامی مرورگرهای جدید میرن روی پخش آنلاین.
خیلی از کاربرای اینترنت از دانلود منیجر استفاده نمیکنن و پخش آنلاین میره خیلی ها زمانی که به این شکل میبینن فکر میکنن سایت مشکل داره.
لینکی که دادید میره روی پخش آنلاین
سلام
بدون همچین مشکلی بهتون سرور میدیم در صورت رفع نکردن این مشکل براتون برگشت زده خواهد شد لطفا با ما در تماش باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speednet
سلام
بدون همچین مشکلی بهتون سرور میدیم در صورت رفع نکردن این مشکل براتون برگشت زده خواهد شد لطفا با ما در تماش باشید
لینک تست بدید بعدش خرید انجام میدیم.
تا امروز سرور های مجازی که iis کانفیگ کردیم بدون مشکل کار کردن
میخواید قبل از خرید سروری براتون کانفیگ بشه اکی بود هزینه رو واریز کنید
سلام
می توان با استفاده از .htaccess در هر سروری کاری کرد که این فرمت دانلود شود! فقط باید با تنظیمات سرور یکی باشد + در آن فولدر فقط فیلم یا ... آپلود شود نه فایل دیگری.
باید از add type استفاده کنید که به جای خواندن و پلی کردن دانلود دهد.
از کد زیر استفاده بفرمایید( باید مدیر سرور اجازه استفاده از این کد را در .htaccess بدهد).
AddType application/octet-stream .zip .mp3 .mp4
http://www.htaccess-guide.com/ensuri...ead-of-played/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xphost
تا امروز سرور های مجازی که iis کانفیگ کردیم بدون مشکل کار کردن
میخواید قبل از خرید سروری براتون کانفیگ بشه اکی بود هزینه رو واریز کنید
نه نیازی نیست شما یه لینک بدید ما تست کنیم کافیه اگر لینک تست مشکلی نداشت خرید انجام میدیم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
سلام
می توان با استفاده از .htaccess در هر سروری کاری کرد که این فرمت دانلود شود! فقط باید با تنظیمات سرور یکی باشد + در آن فولدر فقط فیلم یا ... آپلود شود نه فایل دیگری.
باید از add type استفاده کنید که به جای خواندن و پلی کردن دانلود دهد.
از کد زیر استفاده بفرمایید( باید مدیر سرور اجازه استفاده از این کد را در .htaccess بدهد).
AddType application/octet-stream .zip .mp3 .mp4
http://www.htaccess-guide.com/ensuri...ead-of-played/
دوست عزیز این کد رو هم قبلا استفاده کرده بودیم اما متاسفانه مشکل حل نشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hassan_shahi
لینک تست بدید بعدش خرید انجام میدیم.
معذرتمیخوام من الان منظورتون رو فهمیدم فکر میکردم تو خود سرور همچین مشکلی دارین اگهبخواین کاربرانتون براش دانلود بشه باید ای دی ام داشته باشن این ربطی به سرور نداره فط مرورگر که اینکارو میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speednet
معذرتمیخوام من الان منظورتون رو فهمیدم فکر میکردم تو خود سرور همچین مشکلی دارین اگهبخواین کاربرانتون براش دانلود بشه باید ای دی ام داشته باشن این ربطی به سرور نداره فط مرورگر که اینکارو میکنه
دوست عزیز من ده تا سرور رو میشناسم که مستقیم دانلود میکنن دیگه روی پخش نمیره پس باید مشکل از سرور باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hassan_shahi
دوست عزیز من ده تا سرور رو میشناسم که مستقیم دانلود میکنن دیگه روی پخش نمیره پس باید مشکل از سرور باشه.
به قول خودتون لینک بدین