حتما پاسخ میدن .
بیشتر از 5 سال فکر کنم میشناسمون کارشون تایید میشه جای نگرانی نیست .
حالا فردا صبح زنگ بزنید ببینید چی میگن اگه تیکت رو پاسخ ندادن تا اون موقع .
بعد توی این تاپیک هم نتیجه رو اعلام کنید .
نمایش نسخه قابل چاپ
حتما پاسخ میدن .
بیشتر از 5 سال فکر کنم میشناسمون کارشون تایید میشه جای نگرانی نیست .
حالا فردا صبح زنگ بزنید ببینید چی میگن اگه تیکت رو پاسخ ندادن تا اون موقع .
بعد توی این تاپیک هم نتیجه رو اعلام کنید .
منم چندین ماه هستش دارم استفاده می کنم
اصن بهش توجه نکردم که پول میاد یا نه
ولی یه مدت وضع هاستینگ خوب نیس پول زیاد نمیچرخه من خواستم یه مبلغی رو انتقال بدم
که دیدم موجودی ناکافی بعد موجودی گرفتم بیست و سه هزارتومان بود
در حالی که فقط دیشب 110 هزار تومان درخواست واریز زدم بقیه به کنار
قسمتی داره برای اینکه پرداختی هاتون رو لیست میکنه ببینید ، پرداختی انجام شده و شماره پیگیری دادند بهتون ؟
باز هم برای اطمینان بیشتر یه شماره کارتتون رو که وارد کردید داخل پی لاین چک کنید شاید 1% اشتباه کرده باشید !
اگر همه اینها اوکی بود فقط و فقط از طریق همون پی لاین پیگیر بشید که انشاا... سریعتر مشکل حل بشه.
در قسمت لیست تراکنش ها یا قسمت لیست نسویه حساب ها بررسی انجام دادین ؟
در این لینک : https://www.payline.ir/user/invoicearchive
وضعیت تسویه حساب ها چیست ؟ شماره پیگیری واریز بهتون دادن ؟
یک بار برای ما هزینه رو انتقال ندادن بهشون گفتم نکنه پول مارو نمیخواید بدید دقیقا برگشتن گفتن برو بچه جون ای دی بندرو بن کردن و پول مارو هم ندادند شکایت ازسایتشون کردیم مجبور به واریز هزینه شدن
اما من دیگه ازشون استفاده نمیکنم
جسارت نباشه دوست گرامی بعید میدونم اینطور صحبت هایی رو در این تیم ببینیم بنده نه قصد رد کردن نه تایید کردن حرف شما رو دارم ولی بسیار عجیب و بعید هست بنده چند سالی هست استفاده میکنم هیچگاه مشکلی نبود البته همواره مشکلاتی ممکن هست رخ دهد مثلا چند روز پیش سایت بالا نمی آمد ولی بنده هیچگاه این موارد رو ندیدم من یکبار از کارتی که پیشم نبود خرید زدم از درگاه که بکشم رو کارت دیگه که پیشم بود نزدیک 1میلیون 300 هزار تومان دقت کنید در قوانین حق چنین تراکنش های مشکوک رو ندارید و بنده مطالعه نکرده بودم ولی باور کنید با دو مکاتبه سریعا واریز کردند و گفتند موردی نیست
فعلا که یک بار با ما اینکارو کردن مدارکشو به قاضی پرونده دادیم قبول کردیم حالا شما نمیدونیم قاضی باشید اما باز مشکلمون حل شد