پاسخ : با 120 تومن چیکار کنم ؟
دوست عزیز جار مد نظرتون مجازی هست یا حقیقی?
اگر مجازی هست هدفتون میتونین شروع به فروش و واسطه گری توی خرید و فروش سرور اختصاصی کنین( کلا سعی کنین واسطه باشین توی هر ضمینه ای)
یا یه سایت توی ضمینه دلخواهتون( که علاقه + سود داشته باشه) ران کنین
تبلیغات کنین روش و بالا بیارین
اگر هم حقیقی هست بسته به مکان محل زندگیتون ببینین چه چیزی توی منطقه کم هست و مردم مشتاق هستن بزنین توی همون کار...
- - - Updated - - -
دوست عزیز جار مد نظرتون مجازی هست یا حقیقی?
اگر مجازی هست هدفتون میتونین شروع به فروش و واسطه گری توی خرید و فروش سرور اختصاصی کنین( کلا سعی کنین واسطه باشین توی هر ضمینه ای)
یا یه سایت توی ضمینه دلخواهتون( که علاقه + سود داشته باشه) ران کنین
تبلیغات کنین روش و بالا بیارین
اگر هم حقیقی هست بسته به مکان محل زندگیتون ببینین چه چیزی توی منطقه کم هست و مردم مشتاق هستن بزنین توی همون کار...
- - - Updated - - -
با لین مبلغ شما کارهای زیادی میشه انجام داد با توجه به علاقتون انتخاب کنین
(البته با این مبالغ نمی صرفه بزنین توی کارماشین و خونه چون ریسکش واقعا بالاست و مبلغتون هم پایین هست)
اول اینکه با این پول زمین هم نمیشه خرید در منطقه ای که بازرا خرید و فروش باشه
اگر دنبال ریسک نیستید بانک ماهانه نزدیک به 2.5 سود می دهد
ولی اگر ریسک پذیر هستید خیلی از اجناس هستند که با وارداتش میشه سود برد که بحثش طولانی است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiantools
120 تومن پول به دستم رسیده - 3ماهه نمیدونم با این پول چیکار کنم -
دانشجوام - تو شهرستانم - از خرید و فروش خودرو اصلا سردر نمی آرم - سربازی نرفتم - با پولم هم نمی تونم آپارتمان بخرم ( پولم نمی رسه )
الان هم پول به صورت روزشمار تو بانکه
من دنبال یک کار یا سرمایه گذاری مطمئن و سود آورترم یکسالم فکر کردم ولی هیچ کار جدیدی به ذهنم نرسیده .
تو شهر خودمم اصلا با این قیمتها نمیشه آپارتمان خرید .
اینم بگم که خودم عاشق تولیدم ، البته منظورم چیزای کوچیک مثل کول پد لب تاب و کنسول (زیر آرنجی ) ماشین و از اینجور چیزاست ولی اصلا سررشته ای ندارم و نمی دونم چطور تولید بکنم و مهمتر از تولید اینکه چطور و کجا بفروشم .
اینم بگم که قبلا یه دفتر طراحی وب کوچیک تو شهرم داشتم که با وجود اینکه مراجعه زیادی به دفترم برای طراحی وب نبود با تبلیغات و فکر نو تونستم بالای 1000 مشتری هاستینگ جذب کنم و اسم هاستینگم هم کاملا تو وب معروف شد و تو اکثر سایتهای مرتبط تبلیغ دادم ولی به خاطر بالا رفتن شدید قیمت دلار و بالطبع هزینه سرور و لایسنها مجبور شدم که واگذار کنم .
به نظر من در مناطقی از شهر که در حال رشد هست زمین بخر و چند سال دیگه که درس و خدمتت تمام شد مطمئن باش چندین برابر ارزش پیدا کرده ، مخصوصا که الان فکر کنم خانواده تشکیل ندادی و هزینه زیادی بابت امرار معاش و خانواده احتمالا نداری و خوب زمان مناسبی برای سرمایه گذاری هست
من یکی از دوستانم یه سایت معروف داره
زیر قیمتم میخواد بفروشتش
درامد ماهیانم داره
اگر میدونی میتونی روی سایت وقت بذاری و به کار اینترنت علاقه داری
بهم ایمل بزن بهم وصلتون کنم
همه پیشنهاد دادن من هم پیشنهاد خودم و میدم !
معافیت خدمت و بخر تا سقف 20 تومن بری دنبالش پیدا میکنی ! 60% آیندت روشن میشه
بعد که خیالت از خدمت راحت شد راحت تر میتونی فکر کنی و نقشه بکشی ...
120 میلیون تومن ! میتونید چند تا سرور بخرید و کلو کنید و اجاره بدید !
میتونید یک آژانس هواپیمایی خیلی کوچیک و جمع و جور راه بندازین البته اگه با این پول بشه! با این وضع رفت و امد ها و تور و ... سود زیاد داره
فست فود ! چیزی که مردم زیاد دارن میرن به سمتش ! و واقعا دارمد خوبی داره ! با 120 تومن خیلی راحت میشه یه جا رو رهن کامل کرد و شروع به کار کرد !
کار زیاده ! ایده نیست ! اقتصاد خوابیده ! همایت کننده هم 0 !
البته پیشنهاد من به شما اینه بذارین بانک سودش بیاد روش ! برین سربازی برگردین :) اونموقعه هم پول نسبتا خوبی به مقدار پول اولیه شما اضافه شده و هم با کارت پایان خدمت خیلی از محدودیت ها رو دور زدین !
موفق باشید :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kourosh_it
120
البته پیشنهاد من به شما اینه بذارین بانک سودش بیاد روش ! برین سربازی برگردین :) اونموقعه هم پول نسبتا خوبی به مقدار پول اولیه شما اضافه شده و هم با کارت پایان خدمت خیلی از محدودیت ها رو دور زدین !
موفق باشید :)
120 تومان داره بره خدمت برگرده ؟!
بره 2 سال از عمر خودش و به باد بده ؟!
در صورتی که میتونه با 20 تومن بخره ؟!
شما احتمالا از اون دسته ادمایی هستید که رفتید خدمت و به همه هم پیشنهاد میکنید برن خدمت .... ! :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mammad_fahion
120 تومان داره بره خدمت برگرده ؟!
بره 2 سال از عمر خودش و به باد بده ؟!
در صورتی که میتونه با 20 تومن بخره ؟!
شما احتمالا از اون دسته ادمایی هستید که رفتید خدمت و به همه هم پیشنهاد میکنید برن خدمت .... ! :)
اتفاقا نرفتم عزیز :) اما باید دید چند سالشونه ! با 20 تومن میشه !؟ یا نه ! قانون این خریدن سربازی رو شما میدونید ؟ من طبق اطلاعاتی که خودم دارم و شنیدم باید 27 سال سن داشته باشید ! اگر دیپلم باشید 15 میلیون تومان! اگر لیسانس باشید 25 میلیون تومان اگر درست یادم باشه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kourosh_it
اتفاقا نرفتم عزیز :) اما باید دید چند سالشونه ! با 20 تومن میشه !؟ یا نه ! قانون این خریدن سربازی رو شما میدونید ؟ من طبق اطلاعاتی که خودم دارم و شنیدم باید 27 سال سن داشته باشید ! اگر دیپلم باشید 15 میلیون تومان! اگر لیسانس باشید 25 میلیون تومان اگر درست یادم باشه !
اگر نرفتی پس به دیگران پیشنهاد نده :) شما پول داشته باش قانون و میتونید تغییر بدید و همین الان خدمت و بخرید ! ایران همیناش خوبه دیگه ...
7 سال غیبت داشته باشه میتونه به صورت قانونی 15 تومن بده بخره دیپلم باشه شما برو بگو غیبیت ندارم 20 تومن میدم ببین چی میگن بهت !
راه واسه خرید خدمت بسیار هست کافیه پول داشته باشی ، بخوای و پشت کار داشته باشی. تمام
سلام
10 یا 20 ت بده رهن یه مغازه خوب و جنس بیار و بفروش
میبینی که بعد از 6 ماه سرمایت حداقل 2 برابر شده(بشرطی که خودت تمایل داشته باشی)
کاری به حروم بودن سود بانک نداریم ولی اینا مردم و .... فرض کردن
پدرسوخته ها خودشون ماهی حداقل بالای 40 درصد سود میکنن و فقط 2 درصد به مردم میدن
مردم ما هم ساده - فکر میکنن زرنگی کردن و بانک ها دارن بهشون خدمت میکنن
چندسال پیشن نمای بانک ها چطور بود ؟! امروز چطوره ؟(آسمون و زمین فرق داره)
اینا همش با پول مردم ه
سربازی هم نرو - هرچند که به شما گفتن زکات عمرتونه :دی
به نظر بنده نه سربازی برو و نه بخرش
هیچ اقدامی انجام نده - هیچ کسی به شما کاری نداره-خیالتون راحت باشه
هرچند کمی طولانی شد ولی اینم بگم
دیشب بحث حقوق سربازی زمان خدابیامرز بود که برای گروهبان 1800 بود و اوون موقع دلار 7 ت بوده
یعنی با دلار امروز میشه تقریبا ماهی 800 هزار تومان
امروز برای لیسانس 49500 ت هست !