ابتدا از شما یه ایمیل میگیره بعدش
شمارو میزاره تو رزو بعدش نسخه اپدیت شما اماده میشه ویندوزت اپدیت میشه هنوز رسمی نیست ولی برای بنده خیلی عالی شده
نمایش نسخه قابل چاپ
ابتدا از شما یه ایمیل میگیره بعدش
شمارو میزاره تو رزو بعدش نسخه اپدیت شما اماده میشه ویندوزت اپدیت میشه هنوز رسمی نیست ولی برای بنده خیلی عالی شده
شما اول از همه ادب را رعایت بکنید اینجا خونتون نیست که بخواید با هر نوع لحنی صحبت بکنید :)
اما در باره صحبت های شما باید بگم که در رابطه با ویندوز ها ویندوز های xp و 7 عضو پایدار ترین ویندوز ها بودن و کم تر پیش میومد مشکلات بوت در این ویندوز ها پیش بیاد ...
اما در مقابل سری های ویستا , 8 , 8.1 پایداری کافی را نداشتن برای همین دوام زیادی نیز در بازار فروش نداشتن البته از این نکته نگذریم که پایداری ویندوز های 8 و 8.1 بر روی تبلت ها و سرفیس ها بسیار خوب و مناسب بود ...
ویندوز های سری me و nt و 98 / 95 هم که بنا به قدیمی شدن رابط گرافیکی اونا و عدم پشتیبانی امکانات جدید دیگر استافده نمیشود مگر در موارد خیلی خواص برای کار های بسیار خواص ...
در مقابل ویندوز 10 ماکروسافت اومد با یک رابط گرافیکی ترکیبی از ویندوز 8.1 و 7 همراه با امکانات جدیدی مثل کورتنا یک سیستم جامع و یک پارچه را معرفی کرد که تمامی سیستم های ویدوزی مثل گوشی های موبایل , تبلت ها , لبتاپ ها و کامپیوتر ها به صورت یکپارچه از یک سری ویندوز با یک رابط گرافیکی یک پارچه استفاده کنن این ویندوز در تست هایی که انجام شده در نسخه بتا اون پایداری نزدیک به ویندوز 7 دارد و پیشبینی شده با ارائه نسخه نهایی و اپدیت های یک پارچه مداوم پایداری اون بیش از تمامی ویندوز های عرضه شده تا کنون باشد ...
سلام من ویندوز 7 دارم و رفتم در قسمت آپدیت ولی خواست همین 7 رو آپ کنه برام و حرفی از ارتقا به ده نزد
به احتمال زیاد آپدیت هارو بر اساس کشور هایی که موقع نصب ویندوز وارد کردید ارائه میده ...
برای منم ارائه نشده هنوز اما خوب اطلاعیه نشون میده تا 1 الی 2 ماه دیگه ماکروسافت درخواست میکنه به ویندوز 10 بریم همگی .. حتی ایکس باکس ها هم به ویندوز 10 آپگیرد میشن !!
خدا بیامرزه ویندوز 95 رو
من دلم میخواد داون گرید کنم به اون
نمیشه؟؟؟ :_(
___
احتمالا لایسنس نداشته باشید به مشکل میخورید
شایدم رایگان باشه برا یه مدتی
اگر سخت افزارتون ضعیفه آپگیرد نکنید.مشکل برمیخوره دوباره باید ویندوز عوض کنید
ویندوز 95 خوب بود ولی خب من چندین ساله از 7 استفاده میکنم و واقعاً راضی هستم اما یه کم یکنواخت شدهنقل قول:
- Processor: 1 gigahertz (GHz) or faster processor or SoC
- RAM: 1 gigabyte (GB) for 32-bit or 2 GB for 64-bit
- Hard disk space: 16 GB for 32-bit OS 20 GB for 64-bit OS
- Graphics card: DirectX 9 or later with WDDM 1.0 driver
- Display: 1024x600
منم گفتم که زیاد منابع نمیخواد
نقل قول:
- Processor: 1 gigahertz (GHz) or faster processor or SoC
- RAM: 1 gigabyte (GB) for 32-bit or 2 GB for 64-bit
- Hard disk space: 16 GB for 32-bit OS 20 GB for 64-bit OS
- Graphics card: DirectX 9 or later with WDDM 1.0 driver
- Display: 1024x600
ماله منم فعلا اپدیت زدم چیزی از 10 نیومد اما اینده اینطور که میگن میاد احتمالا اما خوب میشه کلا یک سیستم عامل نهایی بشه همیشه همین را اپدیت پشتیبانی کنند کل کاربران دنیا از این نسخه استفاده کنند سیستم یکپارچه و تمیز میشه .