پاسخ : پرفکت مانی یا وب مانی ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
باسلام
جناب امکان داره چند مورد از مراکز داده معروف که همکاری دارند را نام ببرید؟
در ایران منظورتون هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k-h
در ایران منظورتون هست ؟
باتشکر از پاسخ
خیر منظورم مراکز داده اروپایی بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
باتشکر از پاسخ
خیر منظورم مراکز داده اروپایی بود
دقیقا یادم نیست اما اینها الان تو ذهنم هستند که وب مانی هم قبول میکنند
worldstream.nl
resello.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
باسلام
باتشکر از توضیحات شما لطفا نام تعدادی از مراکز داده که ایرانیان از ان ها خرید میکنند و پرفکت مانی را قبول میکنند اعلام فرمایید.
باسپاس فراوان
سلام
hostkey.com وی مانی قبول میکنه و هر دیتا سنتری مه در روسیه باشه
Ecatel.net هم وب مانی قبول میکنه و پرفکت مانی !
Worldstream.nl هم وب مانی قبول میکنه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
تشکر از شما
اما هر دو که گفتین جفتش پرفکت بود ! فک کنم منظورتون از یکی از پرفکت ها وب مانی بوده !
----------------
توی ایران کدوم رو راحت تر میشه فروخت ؟!
بله اصلاح شد هر دو به راحتی اما وبمانی بهتره
تشکر از دوستان ...
کاربرای خارجی برای اینکه به من پول بدن به ول مانی اعتماد میکنن ؟! یا اوکی پی ؟! (میگن اوکی پی هم مشکلی با ایران نداره)
برای شما که ایرانی هستین وب مانی بهتره. اوکی پی فکر میکنم انگلیسیه. فردا دیدید قانون جدید برای تحریم ایران وضع کردند اون وقت شمایید که ضرر میکنید.
اما اگر از نظر کاربران خارجی بخواید بنظر شخصی من اوکی پی مقبولیت بیشتری داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima-s
برای شما که ایرانی هستین وب مانی بهتره. اوکی پی فکر میکنم انگلیسیه. فردا دیدید قانون جدید برای تحریم ایران وضع کردند اون وقت شمایید که ضرر میکنید.
اما اگر از نظر کاربران خارجی بخواید بنظر شخصی من اوکی پی مقبولیت بیشتری داره
درسته من به عنوان یه شخص ایرانی میخوام عضو بشم و درگاه بگیرم اما خوب مشتریان من 99 درصد از اروپا هستن پس برام مهمه که آیا به درگاه من اطمینان میکنن که پول واریز کنند یا خیر !؟ برای هیمن در این موارد کنج کاو هستم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
تشکر از دوستان ...
کاربرای خارجی برای اینکه به من پول بدن به ول مانی اعتماد میکنن ؟! یا اوکی پی ؟! (میگن اوکی پی هم مشکلی با ایران نداره)
کلا در کشور های اروپایی و امریکا استفاده از پرفکت مانی و وب مانی رواج نداره و کسی هم اطلاع چندانی ازشون نداره
+ چون امکان اتصال کارت اعتباری رو ندارن استفاده ازشون برای اروپا و امریکا ها خیلی سخت خواهد بود
+ چون قوانین ضد پول شویی امریکا رو در روال کاریشون ندارن از لحاظ سیستم بانکی امریکا منع میشن
این وب سایت ها موجودیشون بیشتر مثل یک کالا هست تا دلار
و بیشتر از اینها برای استفاده و موارد استفاده در کشور های اسیایی و حوزه دریای بالکتیک و روسیه هست.
در نتیجه شما اکر خریدارانی از اروپا و امریکا داریید با جدیت میتونم بگم ۹۰ درصد خریدارانتون نخواهند تونست خرید کنند.
بهترین مورد برای این موارد اول درگاه ویزا و مستر هست دوم پیپال
از لحاظ اعتبار wmz یا همون دلار وبمانی معتبر تر هست ، خارج و داخل بیشتر قبولش دارند ، بیشتر دیتسانتر ها و سایت های خارجی درکنار درگاه پی پل و ویزا درگاه وبمانی هم دارند
وبمانی کلا خیلی خوبه