پاسخ : سرور داخلی برای چند صدهزار کاربر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
دوستان الان دقیقا بحث همین هست که ما قراره اینکار رو انجام بدیم و هزینه اینترنت و اینترانت و شبکه داخلی مجزا باشد.
هزینه اینترنت مثلا هر گیگ ۳۰۰۰ تومان
هزینه اینترانت مثلا هر گیگ ۱۵۰۰ تومان
هزینه شبکه داخلی مثلا هر گیگ ۵۰۰ تومان
(دو مورد اولی تا به حال انجام میشده و سومی رو میخوایم اضافه کنیم با این طرح)
در مورد اینکه اضافه پهنای باند رو پس بدن به زیر ساخت هم متوجه منظورتون نمیشم ! تا جایی که من میدونم همچین حرفی کاملا رد شده هست.
در مورد طرحهای حجم افزایشی هم درسته. ما قراره وقتی طرف فایلها رو میخواد میرور کنه روی سرور داخلی هزینه متفاوتی ازش بگیریم چون از پهنای اینترنت به نحوی استفاده شده. ولی در هر صورت این دو مزیت رو برای کاربر داره هزینه یک مقدار کمتر میشه مثلا بجای گیگ ۳۰۰۰ تومان ۲۵۰۰ تومان باشه و در عین حال سرعت دانلود بالا باشه. یا نهایتا اگر دیدیم مقرون به صرفه نیست هزینه اینترنت عادی رو میگیریم ولی مزیتش برای کاربر این باشه که با سرعت بالا دانلود میکنه.
در مورد اینکه crm و اکانتینگ و ... که این قابلیتها را ساپورت کنه توی پست اول خدمتتون عرض کردم در حال حاضر این مساله روی اکانتینگ تست شده و جواب میده.
قیمتهایی که گفتم مثال بودند و باید خیلی دقیق همه جوانب رو در نظر گرفته بشه که isp هم متضرر نشه.
بیشتر هدفم از این تاپیک این هست که بدونم این طرح چطور اجرا بشه که هم به نفع مشتری باشه هم ضرری برای ISP نداشته باشه.
- - - Updated - - -
دوستان نظر یا ایدهای دارید خوشحال میشم بشنوم.
تا جایی که دیدم اینترانت گرون تر میدن برای سرورها