چنین اتفاقی برای هیچ کدوم از مشتریان ما رخ نداده , به دلیل اینکه در چهار چوب قوانین از سرویس ها استفاده میکنن
نمایش نسخه قابل چاپ
چنین اتفاقی برای هیچ کدوم از مشتریان ما رخ نداده , به دلیل اینکه در چهار چوب قوانین از سرویس ها استفاده میکنن
سرویس هاتون دوباره قطعه، همونطور که شما انتظار دارید که فاکتور های ایجاد شده همون روز پرداخت بشه، ما هم انتظار داریم که شما سرویس ها رو به موقع تمدید کنید که قطعی پیش نیاد
با تشکر
- - - Updated - - -
اگه کسی از ایشون شماره تلفن یا ایمیل یا ... فعال داره، ممنون میشم اعلام کنه
- - - Updated - - -
جهت اطلاع دوستان گرامی ؛
در حال حاضر سرویس ما به خاطر کم کاری ایشون از دست رفته ، که باعث شده به شدت به سایتمون ضربه وارد بشه و مقدار زیادی فایل که به زحمت جمع آوری شده بوده از بین بره.
ایشون همیشه در موقع تمدید سرور ها دیر کرد داشتن و معمولا 2-3 روز down time داشتیم به این علت ، اما ایندفعه ایشون گویا خیلی دیر رسیدن و سرویس ها از دست رفته.
بعد از اینکه موفق شدم باهاشون تماس داشته باشم ، "سوختن هارد" رو بهونه کردن ، در صورتی که سرویس ها از دیتا سنتر OVH بود و اینکه هارد بسوزه و اطلاعات از دست بره ، مسئله خنده داری به حساب میاد ، حتی با فرض اینکه چنین اتفاقی افتاده باشه ، هارد های Back-up وجود داره و به سرعت مشکل حل میشه .
در حال حاضر هم که وبسایتشون قطعه ، چون روی همون سرویس هایی که ارائه میدادن میزبانی میشد. ولی اگر باز هم فعالیت داشتن ، به شما دوستان پیشنهاد میکنم که اصلا به ایشون اعتماد نکنید ، بسیار کم کار و نسبت به سرویس ها بی توجه هستند.
من که از هیچ ریسلر ایرانی خوشی ندیدم.
با تشکر از دوستان