پاسخ : درباره هاست های نامحدود ایرانی محصوصا سرور پارس serverpars
ممنون از دوستان ... معنی نامحدود را می دانم.. البته بعضی شرکت ها خوب باهات تا می کنند ولی بعضیا نه ... می خواستم قبل اینکه برم سراغ خرید مستقیم از هاست های مطرح دنیا اول یک سالی از هاست داخلی استفاده کنم. و بعدا اقدام کنم.. حالا یک سوال دیگه که پیش می آید اینه که به نظرتان پلن نامحدود ایران را انتخاب کنم یا خارج را ...
فشل ترين سرويسي كه تا حالا ديدم. هيچ كارشون درست نيست كلا اليكه! پولم خوردن برم نگردوندن... به هيمن راحتي!!
بعضی از سرویس دهنده های خارجی هستند که پشتیبانی عالی دارند حتی بهتر از ایران!
البته بعضی از سرویس دهنده های داخلی هم هستند که نمایندگی دارند و پشتیبانی هم به عهده آنهاست.
اگر خواستید تو پ.خ براتون ارسال کنم چون اینجا تبلیغ محسوب میشه
دوست عزیزم اولا هاست نامحدود به معمی فضای نامحدود نیست و صرفا به این معناست که شما محدودتی روی دیسک فعلی سرور نداری که این دیسک ممکنه 240 گیگ یا 4 ترابایت باشه
و مسئله ی دوم بنظر من شما از هاستینگ های داخلی استفاده کنید خیلی بهتره
چون از نظر کیفیت فکر نمیکنم کم داشته باشیم از هاستینگ های خارجی با وجود این همه متخصص
پشتیبانی سرور پارس 0 هست .
الان تیکت بزنید فردا پس فردا پاسخ میدن .
بنده ازشون هاست ویندوز داشتم مشکلی روی سرور نبود اما یه تیکت بزنی خدا داند کی پاسخ بدند !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamra
پشتیبانی سرور پارس 0 هست .
الان تیکت بزنید فردا پس فردا پاسخ میدن .
بنده ازشون هاست ویندوز داشتم مشکلی روی سرور نبود اما یه تیکت بزنی خدا داند کی پاسخ بدند !
عرض ادب
در پی نشستی که با مدیران این شرکت در 7 ماه اخیر داشتم ، این موضوع رو قبول کردند که پاسخگویی به تیکت ها در گذشته بسیار به طول می انجامیده است ، اما فرمودند در حال حاظر زیر 30 دقیقه به تمام تیکت ها پاسخ می دهیم .
شما هم اکنون از مشتری این شرکت هستید ؟ یا موضوعی که می فرمایید مربوط به گدشته است ؟
ببینید سرور پارس و حتی افرادی که هاست و ... میفروشند اسم نامحدود میزنند مشکلی نیست ممکنه پهنا باند و یا دیتابیس ایناش نامحدود باشه حتی فضا نامحدود میزنند پس یعنی به شما اجازه میدن هرچقدر بخواید بریزید
اما تا زمانی که به سرور اسیبی نرسه از هاست شما تو سی پنل unlimted وجود دارد
اما چیزی وجود ندارد نامحدود باشه بالاخره یک فضایی داره اما بالاخره فضاشون آن قدر هست که میزان زیادی فضا داشته باشند برای این نوع پلن ها
سلام پیشنهاد میکنم از سرور مجازی استفاده کنید .
سرویس هاشون خیلی خوب هست اما پشتیبانی شون به خوبی سرویس هاشون نیست
چیزی بنام تاپیک خارجی اصلاً وجکود خارجی نداره... مگر یک سایت معمولی چه میزان مصرف داره؟ مطمئن باشید اگر حجم سایت شما زیاد شود بلافاصله ساسپند میکنند.