دوست عزیز ممنون راهنمایی کردی
مسئولیت محدود میخوام بزنم
درگیر همین هستم برای فروش پنل هم میخوام بنویسم تو اساسنامه و صورتجلسه، ثبت میگه مجوز باید داشته از مخابرات این چکارکنم؟؟
راستی مالیات چطور حساب میشه؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز ممنون راهنمایی کردی
مسئولیت محدود میخوام بزنم
درگیر همین هستم برای فروش پنل هم میخوام بنویسم تو اساسنامه و صورتجلسه، ثبت میگه مجوز باید داشته از مخابرات این چکارکنم؟؟
راستی مالیات چطور حساب میشه؟؟
خواهش می کنم.
شما لیست فعالیت هایی که مجوز نیاز دارد رو ببینید ، خلاف آنها بزنید . مثلا بزنید برنامه نویسی یا تعمیرات یا ...
مالیات بر اساس همان دفتر هستش که خودتون پر می کنید :
باید روی هر فروش 5% مالیات و 8% ارزش افزوده اضافه کنید یعنی از هر فروش باید 13% بزارید کنار و در دفتر ثبت کنید و آنرا در زمان نیاز ارسال کنید...
اگر اینکار رو نکنید چی می شه ؟
موضوع شرکت شما رو با یک شرکت مشابه دیگر بررسی می کنند و می بینند اون شرکت مشابه سالیانه 20 میلیون (مثلا)مالیات می دهد ، به شما می گویند چونکه درست دفتر را پر نکردید یا ارسال نکردید باید شما هم 20 میلیون مالیات بدید. متوجه شدید منظورم چی هستش ؟
سال اول هم معاف هستید از دادن مالیات و حتما در اساسنامه و ... ثبت کنید که از زمان شروع فعالیت شرکت به مدت 1 سال معاف هستیم ، یادتان هم نرود به هر چیزی میفروشید 13% اضافه کنید و آنرا برای پرداخت مالیات کنار بگذارید و حتما درون دفتر ثبت کنید
حالا اومد فروش نداشتیم چکارکنیم؟؟؟
این مالیتاش من میترسونه چون میخوام نمایندگی اینترنت هم بگیرم!
مالیات رو باید خیلی خیلی جدی بگیرید. به قول یک بنده خدایی شما از جلوی اداره مالیات که رد بشی بدهکارتون می کنند چه برسه اسمتون داخل دارایی ثبت شود.
یعنی باید خیلی دقیق کار کنید و سعی کنید از دور زدن و بقیه روش ها جلوگیری کنید و قانونی کار کنید.
شما نیاز به 3 نفر دارید ( به جز خودتون 2 نفر) بر اساس سهامی که به هر شخص میدید مالیات بین شما تقسیم خواهد شد.
درضمن هر شرکت رتبه بندی خواهد شد و بر اساس رتبه ای که به هر شرکت داده خواهد شد فقط می توانند قراداد هایی بین x تا y تومن قرارداد ببندند برای ارتقاء رتبه در پایان هر پروژه یا ... از مشتری رضایتنامه و امضا بگیرید.
مشکلی هم ندارد نمایندگی بگیرید ولی زیاد توصیه نمی کنم با اسم شرکت کار کنید چون ممکن هستش بعد به شما گیر دهند (شنیدم اگر سهامی خاص ثبت کنید در چند زمینه می توانید فعالیت کنید البته چقدر درست است نمیدونیم !)
سهامی خاص هم نیاز به افرادی بیشتر دارد و مکافات های بیشتری...
ای بابا این همه شرکت ثبت میکنند موفق میشن به ما میره .....لنگ میشه
آیا در ثبت شرکت میشود قوانینی نوشت که در دفتر قرار بدیم و مشتری غیراز اون رو انجام داد مسئولیتی نگیریم؟