پاسخ : فروش ویژه خرداد - سرور مجازی از امریکا و انگلیس *** رم 1 گیگ 15 هزار تومان *** به مدت محدود و از دیتاسنتر های معتبر
يعني شما از نصب آنتي شل و آنتي ديداس صرف نظر ميكني؟
اينا خيلي مهم هست به هاست نفوذ كنن عيبي نداره ولي حداقل به سرور نتونن دسترسي پيدا كنن
پاسخ : فروش ویژه خرداد - سرور مجازی از امریکا و انگلیس *** رم 1 گیگ 15 هزار تومان *** به مدت محدود و از دیتاسنتر های معتبر
نه قربان این موارد که چیزی نیستند
ولی من فکر نمی کنم دوستان که هزینه های 200 تومن به بالا می گیرند برای نصب CSF + lfd بزارند
ولی اگر اینها مد نظرتون هست روی سی پنل یا دایرکت ادمین نصب و کانفیگ می شه
الان روي سرور من 17 تا روم هست زحمت انتقال بدون دردسر رو ميكشيد خود شما؟
تحت چه پنلی هست سیستم شما
درود
امکان تعویض سیستم عامل رو داریم ؟
لینوکس یا ویندوز . محدودیت تعویض داریم ؟
لیست سیستم عاملها رو میشه بفرمایید ؟
ممنون
بنده یک سرور 2 گیگ رم انگلیس سفارش دادم و پرداخت کردم
امیدوارم همه چیز درست و خوب باشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ESP
درود
امکان تعویض سیستم عامل رو داریم ؟
لینوکس یا ویندوز . محدودیت تعویض داریم ؟
لیست سیستم عاملها رو میشه بفرمایید ؟
ممنون
بنده یک سرور 2 گیگ رم انگلیس سفارش دادم و پرداخت کردم
امیدوارم همه چیز درست و خوب باشه .
با تشکر از شما به دلیل خریدتون
در مورد سوالاتتون
اول توجه داشته باشید متاسفانه سیستم به مشکل خوده و داریم بررسی می کنیم که سریعا مشکلش حل بشه
ولی در صورتی که مشکلش حل بشه :
1- امکان تعویض سیستم عامل به صورت انی وجود دارد
2- بله امکان تعویض لینوکس و یا ویندوز وجود دارد - محدودیت تعویض 5 بار می باشد که البته ما می تونیم تعویضش بکنیم
3- تمامی سیستم عامل های ویندوز و اکثر سیستم عامل های لینوکس (حتی فدورا سرور و اپن سوزه )وجود دارد
در ضمن سیستم شما تحویل داده شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با تشکر از شما به دلیل خریدتون
در مورد سوالاتتون
اول توجه داشته باشید متاسفانه سیستم به مشکل خوده و داریم بررسی می کنیم که سریعا مشکلش حل بشه
ولی در صورتی که مشکلش حل بشه :
1- امکان تعویض سیستم عامل به صورت انی وجود دارد
2- بله امکان تعویض لینوکس و یا ویندوز وجود دارد - محدودیت تعویض 5 بار می باشد که البته ما می تونیم تعویضش بکنیم
3- تمامی سیستم عامل های ویندوز و اکثر سیستم عامل های لینوکس (حتی فدورا سرور و اپن سوزه )وجود دارد
در ضمن سیستم شما تحویل داده شد
ممنون
این محدودیت 5 بار کلی هست یا در ماه ؟
فکر میکنین تا چه موقعی سرویس درست بشه
چون من فکر کردم تعویض سیستم عامل مشکلی نداره و سفارش دادم
نه این محدودیت هر ماه هست
فکر می کنم نهایتا تا یک هفته دیگه درست بشه
توی این مدت هم هر بار به ما تیکت بزنید کمتر از 15 دقیقه براتون سیستم رو تعویض می کنیم و بهتون تقدیم می کنیم
---------------------------------------------------------------------------
در ضمن سرویس های انگلیس ما تمام شد
تا عصر با همین مشخصات و کیفیت و با همین قیمت منتظر سرور هلند باشید
خسته نباشید.ظاهرا کارت خیلی درسته
سوالاتی قبل خرید داشتم
روی این سرورها محدودیت تورنت هم وجود داره؟
پهنای باند نامحدود یعنی چقدر؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhsenpc
خسته نباشید.ظاهرا کارت خیلی درسته
سوالاتی قبل خرید داشتم
روی این سرورها محدودیت تورنت هم وجود داره؟
پهنای باند نامحدود یعنی چقدر؟
با سلام
متاسفانه کلمه پهنای باند بین ما ایرانی ها به اشتباه رایج شده
ببینید سرعت اصلی پرت ما 1 GBps هست
ولی میزان دانلود شما یا اپلودی شما در ماه نامحدود می باشد
روی سرور جدید هلندمون مشکلی از بابت تورنت و ... نداریم
ولی روی امریکا یا باید از ترکر اختصاصی اقدام به دانلود و سید دادن بکنید
یا اینکه از سید دادن جلوگیری بکنید