یک توصیه ! اول زبان یاد بگیرید بهتر نیست ؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
یک توصیه ! اول زبان یاد بگیرید بهتر نیست ؟!
آخر سر یک آدم خیری نیومد این گزینه هایی که من گفتم رو به فارسی توضیح بده ها
خوب راست میگن دیگه. چهار تا کلمه ساده و تخصصی در زمینه هاستینگ رو نمیتونید ترجمه کنید چطور میخواید مشتری رو کنترل کنید آخه ؟!
Hostname بزن AsgharAli مهم نیست
IP Address آیپی آدرس سرور رو باید جایگزین کنید
Monthly Cost شما بزن 1,000,000 تومان
Server Status Address بزن نداریم فردا میاریم
Maximum No. of Accounts بگو من یه ریسلر دارم میخوام رو سرور ۹۹۹۹۹ تا سایت هاست کنم. اصلا بزن نامحدود کی به کیه
Primary Nameserver دی ان اس اختصاصی داری ؟ اینجا بنویسش اولی رو
Primary Nameserver IP آیپی اون دی ان اس اولی رو بنویس
Secondary Nameserver لابد دو تا دی ان اس داری دیگه ؟ دومی رو اینجا بنویس
Secondary Nameserver IP آیپی این دومیه رو هم اینجا بنویس
توی فیلدهای زیر هم اگه دی ان اس ۳ و ۴ هم داری مشخصاتش رو مث دو تا بالایی بنویس
Tertiary Nameserver
Tertiary Nameserver IP
Quaternary Nameserver
Quaternary Nameserver IP
پایین هم یوزر و پسورد رو بزن و ادد کن....
اولند ممنون از همه خصوصا آقا سجاد (هر چند که همه ی حرفاتون با نیش و کنایه بود اما من نادیده میگیرم)
بعد یک سوال داشتم دیگه گفتم الکی تاپیک جدید نزنم
این که من واحد پولم رو به تومان تبدیل کردم بعد یک پکیج هم ساختم قیمت زدم 15 تومان
برای اطمینان رفتم خودم سفارش دادم دیده میگه باید 4 تومان پرداخت کنی
نمیدونم چرا اینجوریه در حالی که من زده بودم 15 تومان در ضمن برای قیمت دو تا بخشه یکی پایین و یکی بالا وقتی جفتش رو زدم 15 تومان تازه شد 15 تومان ولی خب اینجوری توی صفحه ی سایت میزنه 15 به علاوه ی 15 یعنی 30 تومان
نمیدونم مشکل کجاست؟
میشه کمک کنید؟
در ضمن یک سوال دیگه من میخوام وقتی کسی یک پکیج هاست رو سفارش داد همون موقع براش فعال بشه و بعد براش ایمیل بشه اطلاعاتش میشه بگید چجوری میتونم این کار رو کنم؟
واقعا زشته آدم یه چهار تا کلمه ساده انگلیسی نتونه معنی کنه و یه ریسلر که معلوم نیست کل هارد سرور اصلیش ۳۰۰ گیگ باشه این رو بزنه توی امضاش: "300 گیگ هاست لینوکس با پهنای باند ماهیانه 3 ترابایت فقط ماهی 15 هزار تومان با 3 روز تست رایگان!!!" پس چندان ناراحت نشید از نیش و کنایه هام :)
خوب معنای Setup fee رو میدونید شما ؟ یعنی هزینه راه اندازی . شما نباید اینو بزنی ۱۵تومن!نقل قول:
میدونم چرا اینجوریه در حالی که من زده بودم 15 تومان در ضمن برای قیمت دو تا بخشه یکی پایین و یکی بالا وقتی جفتش رو زدم 15 تومان تازه شد 15 تومان ولی خب اینجوری توی صفحه ی سایت میزنه 15 به علاوه ی 15 یعنی 30 تومان
اینو تا جایی که یادمه تو قسمت setting باید اوکی کرد. دوستانی که WHMCS دارن بهتر میتونن کمک کنند. من توی ذهنم نیست.نقل قول:
در ضمن یک سوال دیگه من میخوام وقتی کسی یک پکیج هاست رو سفارش داد همون موقع براش فعال بشه و بعد براش ایمیل بشه اطلاعاتش میشه بگید چجوری میتونم این کار رو کنم؟
قبلا یادمه هاست نامحدود میدادم بازم همینکار رو کردید با مننقل قول:
واقعا زشته آدم یه چهار تا کلمه ساده انگلیسی نتونه معنی کنه و یه ریسلر که معلوم نیست کل هارد سرور اصلیش ۳۰۰ گیگ باشه این رو بزنه توی امضاش: "300 گیگ هاست لینوکس با پهنای باند ماهیانه 3 ترابایت فقط ماهی 15 هزار تومان با 3 روز تست رایگان!!!" پس چندان ناراحت نشید از نیش و کنایه هام
من که گفتم 3 روز تست رایگانه اون نامحدود هم بهتون 1 هفته رایگان دادم تست کنید جواب به هیچکسی ندادید که خوبه یا نه
اول پایینی رو میزدم یعنی این رو نمیزدمنقل قول:
خوب معنای Setup fee رو میدونید شما ؟ یعنی هزینه راه اندازی . شما نباید اینو بزنی ۱۵تومن!
15 تومان نمیشد بعد اومدم علاوه بر اون Setup fee رو هم زدم تازه شد 15 تومان
یک گزینه هست موقع ادد کردن پکیج الان سرعت اینترنتم پایینه نمیتونم برم کپی کنم ولی معنیش این میشه که نصب پکیج (یعنی دادن پکیج) بعد از سفارش (به صورت آنی)نقل قول:
اینو تا جایی که یادمه تو قسمت setting باید اوکی کرد. دوستانی که WHMCS دارن بهتر میتونن کمک کنند. من توی ذهنم نیست.
من هم همه ی پکیج ها رو روی اون ست کردم ولی نمیشه
اگه آموزش کاملتری بدید عالی میشه
شما اصلا سرور add نکردی. دقیقا میخوای چیکار کنی؟ طبق آموزشی که داده شده پیش بری مشکلی نباید باشه.