سلام
موردی که من گفتم معروف بود (اسمش به خاطرم نیست)
درضمن سایتشون نمادداشت
شرکت بودن و ...
نمایش نسخه قابل چاپ
من خودم شخصا توی 3 تاشون پرزنت شدم لول.دوست نزدیک بنده تا الان 2 تا شرکت عوض کرده.وقتی ازش می پرسم میگه اون شرکتای قبلی خوب نبودن این یکی خوبه.وقتی تازه شرکت عوض کرده بودم همین حرفو میزد.بعد من منتظرم 4 ماه دیگه اینم عوض کنه ببینم دیگه چی میگه. به من میگه یکم شاخص هاتو تو زندگی اصلاح کن.:d اینم همیشه ورد زبونشه : من نتورک را میستایم. نمیدونم واقعا اگر بری توی این شرکتا تفکرت تغییر میکنه یا فقط برای جلب مشتریه؟
اخه توی تلویزیون هم آوردن ، ولی پیگیری رو نه نکردم
این شرکت ها فقط میخوان جنس خودشون رو بفروشن همین.مجوز هم که با پول میخرن.نیروی کار هم که زیاده.فقط وقت تلفی و ضرره
افرادی که در این شرکت ها فعالیت دارند طوری مغرشون رو شستشو دادند که اگر از روی دلسوزی بهشون بگید نرو این کار به درد نمیخوره میگن باشه، اما پیش خودشون فکر میکنند تو میخوای اونها رو از رسیدن به هدفشون منصرف کنی یا حسادت میکنی یا....
یه اکیپ جند نفره بودیم پارسال رفتیم یکی از این شرکت ها عضو شدیم، بعد از 1 ماه من آمدم بیرون ( با 800 هزار تومان خرید) بعد از من هم بقیه آمدند بیرون به جز 1 نفر که هنوز هم فعاله و تا الان 1 ریال هم نسیبش نشده ....
من بیرون آمدم اما شرکت از 800 هزار تومان من و امثال من سودش رو میکنه ...
. اول میگن ما نمیخوایم گول بزنیم کسی رو... ولی عملا انتظار شما رو در جلسه اول بالا میبرن و از حقوق ماهی 100 ملیون حرف میزنند!!!!
یک بعد دیگه قضیه بازی با احساسات افراد هست... از شما میخوان تمام هدف های کوچک و بزرگ زندگیتون رو بنویسید تا وقتی پولدار شدید دونه دونه آنها رو تیک بزنید ..! افرادی بودند که فرش زیر پاشون رو فروخته بودند و آمده بودند به این کار.. فکرش رو بکنید این آدم وقتی شکست میخوره خودش هست و یک لیست هدف مسخره و کلی آشنایی که به همه اونها قول پولدار شدن رو داده اما ....!
به این شرکت ها اعتماد نکنید ...
سلام و وقت بخیر
به آقای شهاب قدیری(غدیری)
متن شما رو خوندم و متوجه شدم
هر چه را که اتفاق افتاده بود، با صداقت شرح دادید و در جستجوی جواب هستید
غافل از اینکه این جور بحث ها جنبه های زیادی داره
از یک طرف نت ورک مارکتینگ،یکی از بحث های به روز دنیا هست و در دانشگاه های ایران هم تدریس میشه و افراد زیادی از این طریق هم به ثروت رسیدن و هم به دیگران کمک کردن
از طرفی شرکت های هرمی (مثله گولد کوئست و...) سابقه این نوع تجارت رو خراب کردن
ولی اون موردی که شما اشاره کردین،حدس میزنم از نوع MLM باشه
(Multi Level Marketing)
که از وزارت صنایع و معادن مجوز رسمی فعالیت دارن
و تا جایی که تو سایت خود وزارت صنایع و معادن موجود هست،هشت تا شرکت تو ایران مجوز فعالیت دارن
ولی اینی که به کاره همه میاد یا نه ؟
اینو به طور یقین نمیشه گفت!
احتمالا برای مغازه دارا بهتر هست(البته نظر شخصیه)که بخرن وبذارن کنار بقیه اجناسشون برا فروش
ولی تا جایی که من میدونم و زندگینامه افراد موفق و ثروتمند رو مطالعه کردم
دنبال کردن علاقه شخصی، باعث غنی شدن زندگی و صد البته ثروت شده