پاسخ : نیازمند چند نفر برای راه اندازی یک سایت نمادی ( اعتماد سازی )
سلام اگر واقعا قصد راه اندازی دارید موارد زیر رو حتما در نظر بگیرید :
1- محدودیت سنی (برای مثال فقط افراد بالای 20 سال توانایی دریافت مجوز شما را داشته باشند)
2-مدرک تحصیلی (برای مثال زیر دیپلم قابل قبول نیست یا بالا تر ..)
3-از شخص درخواست دهنده در زمینه ای که کار می کند تست بگیرید که آیا توانایی و مهارت لازم را دارد یا خبر
4-گواهی عدم سوء پیشینه
5-داشتن مجوز (درصورت نیاز)
کارهایی هستش که تقریبا نماد آنهارا انجام نمیده و باعث میشه هر شخصی به راحتی بتواند نماد دریافت کند ، حال اگر شما مراحل را طولانی و سخت تر کنید حتما اشخاصی باقی خواهند ماند که قابل اعتماد تر هستند...
ولی همانطور که دوستان گفتند چطور می خواهید اعتماد سازی کنید ؟
__________________________________________________ ____
درصورت نیاز به برنامه نویس در خدمتیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminrt4
در درجه به شما خانوادت اعتماد داره؟ بعد جامعه چطور؟
بانک ها با اینماد به خاطر وزارت سازمان صنعت معدن تجارت همکاری میکنن با شما به چه دلیل همکاری کنن؟
امیدوارم جز اون دسته نباشی که رفته نماد بگیره وسط راه گیر کرده و امده سایت نماد بزنه
در مورد اعتماد که گفتین ، خدارو شکر بله دارن
ما هم میتونیم به جایی برسیم که بانک ها هم همکاری کنند. ( البته باید بند " پ " قانون اساسی رو داشته باشه )
در مورد سوال اخرتون عرض کنم ، خیر . حقیقت رو بخوام بگم ماه پیش رفتم که بگیرم ، بعد پشیمون شدم ، چون فک نمیکنم چیز خیلی خاصی باید باشه .
اگه یکی بخواد واقعا اصولی کار کنه ، خدا رو بشناسه ، حلال و حرام را بشناسه به یک نماد نیست که این ها رو ثابت کنه !
من این ایده رو دقیقا 8-9 پیش تو سر داشتم ، با چند تا از دوستان صحبت شد ، چیز خوبی کم وبیش در میاد .
بعد از راه اندازی میشه ایده ریخت روش که یک چیز مستقل و تاپ در بیاد
در اخر هم منون از شرکت در تایپ
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
با سلام
در یک کلام میشه گفت با وجود نماد اعتماد بیخیال بشید.
هیچ توجیهی نمیتونم پیدا کنم که کاربر بیاد به طرف سرویس شما
(هزینه که نمیتونید بگیرید چون کسی نمیاد سراغش و هزینه هم نگیرید هزینهه های میلیونی ماهانه از کجا تامین خواهد شد؟)
در مرحله اول برای اعتماد سازی هست .
در مرحله دوم یک راه ارتباطی خریدار با فروشنده هست .
میشه گفت یه شبکه اجتعمای میشه .
فرد فروشنده که ثبت نام میکنه ، یک صفحه ایحاد میشه براش ( که اینم هنوز در حد ایده هست ، چون ایده های دیگه ای هم هست ) که علاوه بر محصولات . نظرات کاربرانش . قیمت هاش . سرویس هاش . و به طور کلی اطلاعاتی از اون فرد برای اعتماد سازی درج میشه .
که اگر یک سیستم بی نقص در بیاد میتونه این رو جا بندازه که من خریدار وقتی میخوام یک سرویس از شرکت ایکس بگیرم ، مراجعه میکنم به این صفحه و وقتی نظرات کاربران . خود کاربران . سرویس ها و ... رو مطالعه میکنم ، دلگرم تر خواهم شد و سرویس میگیرم.
از این ها گذشته ، یک سیستم شکایتی هم درست میشه که خریدار وقتی از یکی سرویس گرفتم ، و اون سرویس سرویسی نبود که قرار بودن به من بدم میتونم شکایت کنم ، میتونم پیگیرم کنم ( که این کار رو هم خودمون انجام میدم و پیگیر میشم ) وقتی چهار نفر با این مشکل مواج شدن ، قطعا صداش در میاد و خریدار ها نماد ما رو به جای enamd میپرن که دارن یا نه ! و این خودش یک اعتماد سازی هست .
بعلاوه تا حالا شما دیدن که enamd پیگیر باشه یک قضیه رو ؟ از یکی شکایت کنه ؟ ( من خودم به شخصه تاحالا ندیدم ، حتی یک مورد )
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR_Alone
با وزارت ارسال هنوز صحبتی نشده ( در حال پیگری هستیم )
وزارت ارسال همون پست هستش ؟؟ (post.ir) ??
شرمنده اشتباه تایپی بود " وزارت ارشاد " بود
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid53214
سلام
ایده خوبیه
فقط واسه این کار یه عزم همگانی میخواد
یه تشکیلات بزرگ بدون درامد
مثل صنف
حالا نگیم بدون درامد
ولی مهمترین چیز ارکرد قابل قبوله
مثلا اینکه یه واحد حقوقی لازمه برای پیگیری شکایات
یه گروه فنی جهت تایید خدمات
یه گروه اداری جهت هماهنگی امور
فقط طراحی سایت نیست که
یه دفتر هم میخواد
یه تشکیلات بزرگ با هزینه های زیاد
تاییدات قانونی
اینا کاریه که باید اتحادیه انجام بده نه من و شما
ممنون از توضیحات . منم در حال پیگیر هستم فعلا ببینم چی میشه .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sheagle
سلام اگر واقعا قصد راه اندازی دارید موارد زیر رو حتما در نظر بگیرید :
1- محدودیت سنی (برای مثال فقط افراد بالای 20 سال توانایی دریافت مجوز شما را داشته باشند)
2-مدرک تحصیلی (برای مثال زیر دیپلم قابل قبول نیست یا بالا تر ..)
3-از شخص درخواست دهنده در زمینه ای که کار می کند تست بگیرید که آیا توانایی و مهارت لازم را دارد یا خبر
4-گواهی عدم سوء پیشینه
5-داشتن مجوز (درصورت نیاز)
کارهایی هستش که تقریبا نماد آنهارا انجام نمیده و باعث میشه هر شخصی به راحتی بتواند نماد دریافت کند ، حال اگر شما مراحل را طولانی و سخت تر کنید حتما اشخاصی باقی خواهند ماند که قابل اعتماد تر هستند...
ولی همانطور که دوستان گفتند چطور می خواهید اعتماد سازی کنید ؟
__________________________________________________ ____
درصورت نیاز به برنامه نویس در خدمتیم
ممنون از توضیحاتتون و راهنمایی هاتون.
خوب وقتی چیزی که ما میخوایم بزنیم ثبت بشه . ادرس داشته باشه . و این چزا ، این میشه یک مرحله اعتماد سازی .
وقتی ما با دو نفر از این دوستانی که مشکل دارن ، برخورد کردیم ، این میشه مرحله دیگه اعتماد سازی .
وقتی چهار نفر به جمع ما پیوستن اینم خودش میشه یک مرحله دیگه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sor
در مرحله اول برای اعتماد سازی هست .
در مرحله دوم یک راه ارتباطی خریدار با فروشنده هست .
میشه گفت یه شبکه اجتعمای میشه .
فرد فروشنده که ثبت نام میکنه ، یک صفحه ایحاد میشه براش ( که اینم هنوز در حد ایده هست ، چون ایده های دیگه ای هم هست ) که علاوه بر محصولات . نظرات کاربرانش . قیمت هاش . سرویس هاش . و به طور کلی اطلاعاتی از اون فرد برای اعتماد سازی درج میشه .
که اگر یک سیستم بی نقص در بیاد میتونه این رو جا بندازه که من خریدار وقتی میخوام یک سرویس از شرکت ایکس بگیرم ، مراجعه میکنم به این صفحه و وقتی نظرات کاربران . خود کاربران . سرویس ها و ... رو مطالعه میکنم ، دلگرم تر خواهم شد و سرویس میگیرم.
از این ها گذشته ، یک سیستم شکایتی هم درست میشه که خریدار وقتی از یکی سرویس گرفتم ، و اون سرویس سرویسی نبود که قرار بودن به من بدم میتونم شکایت کنم ، میتونم پیگیرم کنم ( که این کار رو هم خودمون انجام میدم و پیگیر میشم ) وقتی چهار نفر با این مشکل مواج شدن ، قطعا صداش در میاد و خریدار ها نماد ما رو به جای enamd میپرن که دارن یا نه ! و این خودش یک اعتماد سازی هست .
بعلاوه تا حالا شما دیدن که enamd پیگیر باشه یک قضیه رو ؟ از یکی شکایت کنه ؟ ( من خودم به شخصه تاحالا ندیدم ، حتی یک مورد )
اکثر این موارد قبلا هم اجرا شدن و هیچ نتیجه خاصی نداشتن.
مثلا قسمت نظرات که با آی پی مختلف میاد و خودشون مثبت میدن و یا مثلا هاستینگ های دیگه میان جهت تخریب کامنت منفی درج می کنن.
نمی خوام دلسردتون کنم ولی حتی اگه نماد هم نبود درصد موفقیت زیر 1% بود حال با وجود نماد از اونم کمتره
به نظر من حتی بحث در موردش هم بی فایده هست چه برسه به کار روی این پروژه !
درصد موفقیتش بسیار نزدیک به صقر خواهد بود ...
ببخشید بابت رک یودن
همون enamad هست برای 7 پشت خودمون و جد و آبادمون بسه !
من دقیقاً نفهمیدم قصدتون چیه اما یادتون نره سایت رو راه اندازی کردین باید از enamad نماد تهیه کنید وگرنه بهتون درگاه نمیدن (:|