پاسخ : راهنمایی در SubDomain
دوستان من الان توی این مرحله هستم
برای اینکه نصب مامبو آسان باشد، مامبو یک نصب کننده تحت وب آماده کرده است تا شما نیازی به پیکربندی مامبو به صورت دستی نداشته باشید.
برای شروع نصب شما باید مسیری را که فایل های مامبو در آن استخراج شده اند را وارد نمایید که احتمالا آدرس آن به صورت http://www.yourdomain.com/mambo می باشد.
من مامبو رو توی این شاخه Extract کردم ، حالا آدرسش جی میشه!؟(چند تا رو امتحان کردم ولی باز نکرد
/public_html/blog/mambo
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hessam1992
دوستان من الان توی این مرحله هستم
برای اینکه نصب مامبو آسان باشد، مامبو یک نصب کننده تحت وب آماده کرده است تا شما نیازی به پیکربندی مامبو به صورت دستی نداشته باشید.
برای شروع نصب شما باید مسیری را که فایل های مامبو در آن استخراج شده اند را وارد نمایید که احتمالا آدرس آن به صورت
http://www.yourdomain.com/mambo می باشد.
من مامبو رو توی این شاخه Extract کردم ، حالا آدرسش جی میشه!؟(چند تا رو امتحان کردم ولی باز نکرد
/public_html/blog/mambo
اگه blog پوشه مربوط به ساب دومینتون باشه به این شکل :
blog.yourdomain/mambo
در غیر این صورت :
yourdomain/blog/mambo
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
اگه blog پوشه مربوط به ساب دومینتون باشه به این شکل :
blog.yourdomain/mambo
در غیر این صورت :
yourdomain/blog/mambo
پوشه ی blog مربوط به سای دومین ولی فعلا که هنوز باز نمی کنه!!
امکان داره یکم زمان ببره!؟ چون دیشب هم ساب دومین رو ساختم ، هر چی باز کردم ، می زد این Page رو پیدا نمی کنه ولی امروز باز می کنه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hessam1992
امکان داره یکم زمان ببره!؟ چون دیشب هم ساب دومین رو ساختم ، هر چی باز کردم ، می زد این Page رو پیدا نمی کنه ولی امروز باز می کنه!
مشخصات رو پ.خ کنید تابررسی کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hessam1992
این مشکل که شما میگین احتمالا از مرورگر و ای پی این هاست چون به احتمال زیاد قبلا چند دفعه این آدرس رو باز کردید ارور اولیه و قبل از ساخت ساب دامین رو میده ساب دامین درجا بعد از ساخت میتونین استفاده کنین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hannah
این مشکل که شما میگین احتمالا از مرورگر و ای پی این هاست چون به احتمال زیاد قبلا چند دفعه این آدرس رو باز کردید ارور اولیه و قبل از ساخت ساب دامین رو میده ساب دامین درجا بعد از ساخت میتونین استفاده کنین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
مشخصات رو پ.خ کنید تابررسی کنم
همگی دستتنون درد نکنه!!!
خیلی حال دادین
درست شد!!!!!!!!!!!!
فثط توی مرحله بعد یه گزینش قرمزه از چی میتونه باشه!؟
مسیر ذخیره جلسات Not set, غیر قابل ویرایش
من زیاد به این وارد نیستم فکر کنم باید سطح دسترسی 777 بدی تا اطلاعات ذخیره بشه ولی 777 هم مشکل امنیتی پیش میاد اگه همین بود بعد از انجام نصب برگردون به قبلی دسترسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hannah
من زیاد به این وارد نیستم فکر کنم باید سطح دسترسی 777 بدی تا اطلاعات ذخیره بشه ولی 777 هم مشکل امنیتی پیش میاد اگه همین بود بعد از انجام نصب برگردون به قبلی دسترسی
بدون تغییر نصب کردم و مشکلی پیش نیومد