شما که به خودتون اطمینان کامل دارید برید ببینید حرف حسابشون چیه. ان شاالله که مشکلی پیش نمیاد، احتمالا یک اشتباه بوده که برطرف میشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز ، مشکلی نیست ، یا اشتباه شده یا حتماً یک آهنگی به اشتباه انتشار دادید .
همانطوری که دوستان گفتند نهایت یه تعهد میگیرن .
ضمناً یه قسمتی رو یادم میاد داخل سایت ساماندهی بودش که اگر اخطاری ارسال میشد برای پست های داخل سایتتون از اونجا میتونستید پیگیری کنید ( که ببینید اخطار چی بوده اگر مبنی بر پاک کردن بود که باید پاک کنید یا ... )
سلام
همین که احضاریه اومده یعنی چیزی نیست.. بهتره پیگیر باشی عزیز..
رفتارتم محترمانه باشه..
سلام
فکر نمی کنم مشکل خاصی باشه، حداکثر یک تعهد میدید و موارد درخواستی رو حذف می کنید
ممکنه سایتی که در موردش می گن اصلا سایت شما نباشه و یک سایت دیگه باشه که مشخصات شما روش باشه
برید پیگیری کنید
عزیز خوب شما که مشکلی ندارید ، نصف روزتون تلف میشه ولی انشالله مشکلی پیش نمی آد
چیزی نیست
ازتون تعهد میگیرند که سایت را ببندید
معمولا بعد از چند روز دیگه بررسی می کنند که شما انجام دادید یا نه
اولین این که کاملا مشکل فتا با زبان کردی رو تگذیب میکنم :D سایت کرد موزیک بزرگتر و معروف تر داریم ؟؟
لیبلش توی ماهواره بگیر تا کله ایران داره زیر موزیکا پخش میشه ! جز 2000 سایت اوله ایرانه و........... چرا به اون گیر نمیدن که تازه تخصصی کردیه !!
دوم اینکه برادر شما پنل internet.ir تو چک میکنی ؟؟ ممکنه اخطاریه براتون ارسال کرده باشه واسه یه پستی اما ایمیل و.. نیومده باشه که پاکش کنی
برای من همین مشکل پیس اومد که بهم زنگ زدن گفتن چرا پاک نمیکنی !! تازه فهمیدم ایمیل نیومده بوده و رفتم تو پنل دیدم ، مجبور شدم عذرخواهی کنم و پست رو پاک کنم که مشکل رفع شد
و اینم بگم نترسین فقط یه سری صحبت ها و تذکرات رو به شما میدن همین ، میشه بگین برای کدوم موزیک ویدئو اخطار اومده ؟؟