پاسخ : آفر سرور مجازی ایران - هر ترابایت 30 هزار تومان - روبینا سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
frozen01
بحث 30 تومانش نیست
سرو خالی رو شما زدید ماهی 70 تومان.
دیتا سنتر رو چرا ذکر نکردید ؟
پورت سرور چی ؟
من قبلا سرور نامحدود گرفته بودم از شما نامردی نکرده بودید مثل چی محدودش کرده بودید.
با سلام
1. تاپیک زیرساختی بالا آورده اید و این مورد تمام شده است.
2. در لینک داده شده کامل همه چی درج میباشد به هر حال مرکز itc بود.
3. پهنای باند اگر منظورتون هست (نه پورت) 25 مگابیت دوپلکس = 50 مگابیت بوده است
4. اگر مشکل هزینه ترافیک نیست و ترافیک بالایی مصرف ندارید پکیج های معمولی که هزینه سرور زیر 40 تومان هست به صورت ترافیکی میتوانید مصرف کنید.
در مورد نامحدود که وجود خارجی ندارد اون سرویسی که منظورتون هست احتمالا ترافیک نامحدود با پهنای باند لیمیت شده اشتراکی هست که نوع معمولی آن را خرید کرده بودید که از همه قیمت کمتری دارد که البته فاکتورتون را استرداد کردید و سرویس را کنسل کردید.
باتشکر
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wenhost
سرور نامحدود؟
مگه داریم!
عزیز سرور نامحدود نداریم که شما سرور نامحدود خریدید!
بله نداریم ایشون احتمالا پهنای باند محدود اشتراکی (پکیج های ارزان قیمت معمولی) با عدم محاسبه ترافیک (ترافیک نامحدود) داشته اند که البته سرویسشون را کنسل کردند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام
سلام
ببخشید من اطلاعاتم زیاد نیست در این زمینه .. اکثر سایت ها که میری نوشتن مثل پورت 1000 mb با ترافیک مثلا 10 گیگ
الان این پورت چیه و اون پهنا باند مثلا 10 مگ دوپلکس که شما میگی چیه؟ مثلا در سرویس شما پورت چقدر هست؟
اگه میشه یه توضحی مختصر و ساده برای من بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi9
سلام
ببخشید من اطلاعاتم زیاد نیست در این زمینه .. اکثر سایت ها که میری نوشتن مثل پورت 1000 mb با ترافیک مثلا 10 گیگ
الان این پورت چیه و اون پهنا باند مثلا 10 مگ دوپلکس که شما میگی چیه؟ مثلا در سرویس شما پورت چقدر هست؟
اگه میشه یه توضحی مختصر و ساده برای من بده
با سلام و احترام
این توضیحات را نمیتوان عمومی در انجمن مطرح کرد و طبیعتا تاپیک اسپم باران خواهد شد فقط در مورد خودمان به شما به صورت عمومی در انجمن پاسخ میدهیم :
نقل قولی که از ما کردید 50 هست نه 10
50 یا 10 هر کدام یک نوع پورت لیمیت برای ترافیک های نامحدود هست - در این پهنای باند ها ترافیک محاسبه نمیگردد.
پهنای باند اصلی 10 گیگابیت (حدود 10000 مگابیت) میباشد اما به هر کاربر طبیعتا چنین چیزی ارائه نمیشود (بنابه دلیل سیاست و بسیاری موارد امنیتی)
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام
1. تاپیک زیرساختی بالا آورده اید و این مورد تمام شده است.
2. در لینک داده شده کامل همه چی درج میباشد به هر حال مرکز itc بود.
4. اگر مشکل هزینه ترافیک نیست و ترافیک بالایی مصرف ندارید پکیج های معمولی که هزینه سرور زیر 40 تومان هست به صورت ترافیکی میتوانید مصرف کنید.
در مورد نامحدود که وجود خارجی ندارد اون سرویسی که منظورتون هست احتمالا ترافیک نامحدود با پهنای باند لیمیت شده اشتراکی هست که نوع معمولی آن را خرید کرده بودید که از همه قیمت کمتری دارد که البته فاکتورتون را استرداد کردید و سرویس را کنسل کردید.
باتشکر
- - - Updated - - -
بله نداریم ایشون احتمالا پهنای باند محدود اشتراکی (پکیج های ارزان قیمت معمولی) با عدم محاسبه ترافیک (ترافیک نامحدود) داشته اند که البته سرویسشون را کنسل کردند.
مامولا وقتی چیزی تموم میشه تاپیک باید بسته بشه .