پاسخ : فروش سرور اختصاصی از آسیا - اروپا - آمریکا ( سنگاپور -لوکزامبورگ - فرانسه - هلند - آلمان - آمریکا )
آفر ویژه ای از هلند موجوده ؟
پاسخ : فروش سرور اختصاصی از آسیا - اروپا - آمریکا ( سنگاپور -لوکزامبورگ - فرانسه - هلند - آلمان - آمریکا )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taha_2011
آفر ویژه ای از هلند موجوده ؟
با سلام
نوع کاربری و استفاده و منابع مورد نیاز خودتون اعلام کنید که آفر خاصی برای شما ارسال شود.
روی سرورهای سنگاپور هر ترا پهنای باند اضافی چطور محاسبه می شود ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbtinServer
روی سرورهای سنگاپور هر ترا پهنای باند اضافی چطور محاسبه می شود ؟
سلام
سرور های سنگاپور هر ترا 10 یورو حساب میشه که اگر درابتدای ماه پیش بینی مصرف بیشتر کنید و پیش خرید بشه 8 یورو محاسبه می شود.
با سلام وعرض ادب
دوست عزیز من یه سرور ارزون واسه انجمنم +اپلودسنترم+سایت دانلودم میخوام
شما چه سروری پیشنهاد میکنید؟
سلام
سرور لوکزامبورگ 15 ترابایت یک به یک هست یا فقط دانلود ؟
هزینه هر ترابایت اضافه چقدر هست ؟
پیش خرید یا پس خرید قیمیت یکسان میباشد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dakkeh20
سلام
سرور لوکزامبورگ 15 ترابایت یک به یک هست یا فقط دانلود ؟
هزینه هر ترابایت اضافه چقدر هست ؟
پیش خرید یا پس خرید قیمیت یکسان میباشد ؟
با سلام
ترافیک کامل محاسبه میشه.
ترافیک اضافه هر ترا حدود 5 یورو حساب میشه و التبه لمیت بعد از تمام شدن ترافیک به پورت 100mb/ps انجام میشه که باز هم کیفیت لازم داره که نیازی نباشه تا ریست شدن سررسید بعدی ترافیک خرید کنید.بله یکسان هست ولی حجم بالا باشه مکاتبه میکنیم قیمت مناسب تر تهیه می کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
با سلام
ترافیک کامل محاسبه میشه.
ترافیک اضافه هر ترا حدود 5 یورو حساب میشه و التبه لمیت بعد از تمام شدن ترافیک به پورت 100mb/ps انجام میشه که باز هم کیفیت لازم داره که نیازی نباشه تا ریست شدن سررسید بعدی ترافیک خرید کنید.بله یکسان هست ولی حجم بالا باشه مکاتبه میکنیم قیمت مناسب تر تهیه می کنیم.
بسیار ششرایط مناسبی داره .
چ نوع ابیوز هایی میاد ؟ برخوردشون به چه صورت هست ؟
پاسخ گویی و رفع این مشکلات با شرکت شماست؟
پینگ تقریبی به ایرن چقدر هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
best2m
با سلام وعرض ادب
دوست عزیز من یه سرور ارزون واسه انجمنم +اپلودسنترم+سایت دانلودم میخوام
شما چه سروری پیشنهاد میکنید؟
سلام
برای چنین کاری شما هاست تهیه کنید خیلی ارزان تر خواهد شد اگر بخواهید حرفه ای کار کنید به دلیل های زیر:
هاست انجمن نیاز به امنیت + کنترل پنل + مدیریت دارد که هر کدوم هزینه دارد.
آپلود سنتر هم همینطور نیاز به سروری هست که پورت خوبی داشته باشه در عین حال ابیوز کپی رایت نداشته باشید.
حالا با این شرایط سقف بودجه و تخصص خودتون در مدیریت سرور بفرمایید که بیشتر راهنمایی کنم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dakkeh20
بسیار ششرایط مناسبی داره .
چ نوع ابیوز هایی میاد ؟ برخوردشون به چه صورت هست ؟
پاسخ گویی و رفع این مشکلات با شرکت شماست؟
پینگ تقریبی به ایرن چقدر هست ؟
ابیوز اتک اگر داشته باشید.
آی پی رو مسدود می کنند و 24 ساعت زمان هست برای اینکه جوابشون بدیم که اگر ندیم سرور رو قطع میشه تا جواب بدیم.
مانند تمام دیتاسنتر های دیگه واسطه خرید و انتقال تمام ایمیل ها و گفتگو ها ما هستیم و 24 ساعته انتقال ها بدون وقفه انجام میشه در صورتی که ابیوز دریافت کنید شما باید حداکثر 12 ساعت بعد از ایجاد تیکت پاسخ را ارسال کنید. در صورت بروز هر مشکل برای سرور نیز ما پیگیر هستیم سخت افزاری و نرم افزاری و در صورتی که نیاز به KVM شد اگر شما بتووانید مشکل که کنید که KVM تحویل شما میشه در غیر این صورت بسته به حجم کار شامل هزینه . سرور ها بدون مدیریت نرم افزاری ارائه می شود.
پینگ که من دارم اینجا حدود 110 -130 هست معمولا.
من الان سرر مجازی دارم با هارد اس اس دی اما فضای هارد کمی داره
میخوام سرور اختصاصی بگیرم و با vm هرکدوم رو رو یه سرور ست کنم تا بازده بیشتری و قدرت مانور بالایی داشته باشم
درباره کپی رایت هم فقط به اسکریپ گیر ندن حله
ن کمترین مقدار هزینه رو میخوام بکنم