پاسخ : چگونه میشه جلوی دیداس هارو گرفت؟
خواهشا اسپم ندید میخوام مشکلمونو حل کنم
خوب به نظرتون مثل mod_scurity , .... چیزی به غیر از اینا وجود نداره که نصب کرد و جلوگیری کنه؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yastheme
سرورتون که به اون حمله میشه رو کدوم دیتا سنتر هست؟
شما اگه بخواهید از کلود فلر هم استفاده کنید دقیقا به همین صورت است؛ یعنی نیم سرورتون تغییر و آی پی اصلی شما مخفی میشه؛ وگرنه به جز دیتا سنترتون کسی نمی تونه از ip شما محافظت کنه بدون اینکه مخفیش کنه.
از هتزنر ولی هرچی تونستیم نصب کردیم ولی نت بایوس جواب میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiarash-khatib
خواهشا اسپم ندید میخوام مشکلمونو حل کنم
خوب به نظرتون مثل mod_scurity , .... چیزی به غیر از اینا وجود نداره که نصب کرد و جلوگیری کنه؟
- - - Updated - - -
از هتزنر ولی هرچی تونستیم نصب کردیم ولی نت بایوس جواب میده
درود
دوست عزیز در وب سرور آپاچی با limit های خاص روی تنظیمات وب سرور و استفاده از مدهایی مانند mod_evasive و همینطور محدود کردن کانکشن های alive روی سرور و همچنین اعمال محدودیت هایی روی kernel سرور میتوان تا حد خوبی از این حملات جلوگیری کرد اما توجه کنید باید منابع آزاد کافی داشته باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
دوست عزیز در وب سرور آپاچی با limit های خاص روی تنظیمات وب سرور و استفاده از مدهایی مانند mod_evasive و همینطور محدود کردن کانکشن های alive روی سرور و همچنین اعمال محدودیت هایی روی kernel سرور میتوان تا حد خوبی از این حملات جلوگیری کرد اما توجه کنید باید منابع آزاد کافی داشته باشید
خوب شما مرجع یا اموزشی دارید در این باره که بشه تنظیماتی انجام داد تا حداقل ممکن جلوشو گرفت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
سلام
این موارد فقط مربوط به لایه 7 شبکه است و در لایه های 4 تا 50درصد حدودا به کانفیگ مرتبط می شود و بیشتر به داشتن فایروال سخت افزاری و دیتاسنتر مرتبط می شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiarash-khatib
خوب شما مرجع یا اموزشی دارید در این باره که بشه تنظیماتی انجام داد تا حداقل ممکن جلوشو گرفت؟
به نظر من جای شما بودم این 2 کار را انجام میدادم چون هر کاری کنید باز جلو لایه 3 و 4 را نمیتونید بگیرید نه شما بلکه بقیه .
1: نمایندگی گرفتن از سنترال هاستینگ خودش هم کلود هم انتی دیداس سخت افزاری داره و دیتاسنتر فوق مخصوص این کاره شاخ و گرونه این دیتاسنتر هایی که کار میکنه .
2: یا خودم یک سرور از دیتاسنتر بلک لوتوس که شبکه این دیتاسنتر مخصوص این کارا هست میگرفتم اماده میکردم البته هزینه شاخی هم باید بدید تا سرور شاخ از این نظر دست شما باشه تا بتوانید دشمنتان را در 75% حملات کیش و مات کنید با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
به نظر من من جای شما بودم این 2 کار را انجام میدادم چون هر کاری کنید باز جلو لایه 3 و 4 را نمیتونید بگیرید نه شما بلکه بقیه .
1: نمایندگی گرفتن از سنترال هاستینگ خودش هم کلود هم انتی دیداس سخت افزاری داره و دیتاسنتر فوق شاخ و گرون کار میکنه .
2: یا خودم یک سرور ار بلک لوتوس یا اینی که داره خود سنترال میگرفتم اماده میکردم البته هزینه شاخی هم باید بدید تا سرور شاخ از این نظر دست شما باشه تا بتوانید دشمنتان را در 75% حملات کیش و مات کنید با تشکر.
خانوم مینا صیفی گفتم که نمیخوام از این سایت تهیه کنم چون اونم در صورتی که نیم سرور و ای پی طرف بدونه فایده نداره با مخفی کردن که کاری نمیشه کرد حداقل تبلیغ سایتو نکنید همون زمانم گفتم به غیر از اون راه کار دیگه هست یا نه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiarash-khatib
خانوم مینا صیفی گفتم که نمیخوام از این سایت تهیه کنم چون اونم در صورتی که نیم سرور و ای پی طرف بدونه فایده نداره با مخفی کردن که کاری نمیشه کرد حداقل تبلیغ سایتو نکنید همون زمانم گفتم به غیر از اون راه کار دیگه هست یا نه
اولا که بنده نگفتم سرویس کلود پروتکشن بگیری گفتم نمایندگی هاست با اونی که شما میگید فرق داره. و این که دوست ندارید اوکی.
از دیتاسنتر بلک لوتوس سرور خرید کنید عرض کردم فوق حرفه ای و گرون و مخصوص دیداس هست سخت افزاری فوق حرقه ای داره هزینه کنید مشکلتون حل میشه گفتم میتوانید با این سرور شاخ دشمنانتان را کیش و مات کنید بفرمایید این مشکل شما را حل میکنه https://www.blacklotus.net/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
اولا که بنده نگفتم سرویس کلود پروتکشن بگیری گفتم نمایندگی هاست با اونی که شما میگید فرق داره. و این که دوست ندارید اوکی.
از دیتاسنتر بلک لوتوس سرور خرید کنید عرض کردم فوق حرفه ای و گرون و مخصوص دیداس هست سخت افزاری فوق حرقه ای داره هزینه کنید مشکلتون حل میشه گفتم میتوانید با این سرور شاخ دشمنانتان را کیش و مات کنید بفرمایید این مشکل شما را حل میکنه
https://www.blacklotus.net/
جالب بود! ظاهرا این بلک لوتوس کلا ساخته شده واسه جلوگیری از حملات DDoS
همه جای سایتش هم تبلیغ همینو کرده!:113:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamrava
جالب بود! ظاهرا این بلک لوتوس کلا ساخته شده واسه جلوگیری از حملات DDoS
همه جای سایتش هم تبلیغ همینو کرده!:113:
دقیقا همینطور هست کلا ساخته واسه همین شده و خوراکشون دیداس هست با تشکر