سلام
ایدتون واقعا فوق العاده و بکره
امیدوارم به صورت بسیار قوی کار رو پیش ببرید دوست عزیز
با ارزوی بهترین ها برای شما
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ایدتون واقعا فوق العاده و بکره
امیدوارم به صورت بسیار قوی کار رو پیش ببرید دوست عزیز
با ارزوی بهترین ها برای شما
بسیار زیبا
باعث دلگرمی که عضو قدیمی مثل شما این کار رو تایید میکنه. بسیار مچکرم
- - - Updated - - -
همکار عزیزی که در پیغام خصوصی راجع به کدنویسی برنامه سوال پرسیده بودید، متاسفانه نمی تونم به پیغام های خصوصی به دلیل فعالیت مفید کم پاسخ بدم و پاسختون رو در اینجا میذارم
نقل قول:
سلام ممنون خوب خوبم، شما خوبید؟
سایت رو خودم کدنویسی کردم با فریمورک codeigniter . قالب هم قالب notebook هست که از themeforest تهیه کردم. بنابراین جز زمان زیادی که برای کدنویسی سایت کردم فقط هزینه 150 هزار تومانی قالب صرف طراحی و کدنویسی شده. البته برای سرورها هزینه زیادی شده
نظرتون چیه؟
خیلی خوبه موفق باشید
بسیار عالی
توصیه می کنم حتما برای کاربران خارجی هم فکری بکنید.
اگر بیشتر فکر خودتون رو داخل ایران بزارید 100% نمونه خارجی توسط سایر افراد ایجاد میشه
برای تهیه سرور ها و کار های فنی شرکت های زیادی هستند که تمایل به همکاری با شما خواهند داشت
اگر امکان کسب در آمد از طریق دانلود فایل های کاربر رو هم داشت خیلی خوب میشد
مثل سایت هایی مانند آپلود بوی که در ازای دانلود هر فایل ، مبلغی رو حساب کاربر پرداخت میکنند.
و یک سوال دیگه اینکه ، مدت زمان نگه داری فایل ها توسط شما چه قدره؟
سلام. ممنون از نظرتون. حرفتون کاملا درسته در حال مذاکره با شرکت های مربوطه برای باز کردن حساب هستم
اگر پیشنهادی دارید ممنون میشم بیان کنید که برای کاربران خارجی به چه شکل استراتژی چیده بشه، حتی میتونه به شکل همکاری باشه هر بخش از این کار نیاز به یک تیم و فکر تیمی داره
در حال حاضر قرار هست در استارت آپ های مختلف ایرانی و بین المللی طرح شرکت داده بشه
پلن پرداخت به ازای هر دانلود در سایت قرار داده شده که میتونید از طریق لینک زیر اون رو مشاهده کنید:
http://upera.co/blog/%D8%A7%D9%85%DA...A%D8%A7%D8%AA/
مدت زمان نگه داری فایل ها هم بدون داشتن اکانت پرمیوم، 90 روز پس از آخرین دانلود هست.
سلام دوستان
سایت پس از یک سال تجربه موفق، با امکاناتی جدید، آماده سرویس دهی به آپلودرهای بیشتری می باشد
شما می توانید با خیال راحت فایل هایتان را در این سیستم آپلود نمایید و از امکانات آن استفاده کنید
سلام
سیستم خوبیه اما اینکه فایل ها پس از 30 روز حذف میشه اصلاً خوب نیست.
تنها فرق کاربر ثبت نام کرده هم اینه که فایل های کمتر از 100 مگابایتش حذف نمیشه.
اینطوری کاربر برای آرشیو فایل های خودش باید همه رو در پارت های 90 مگابایتی ذخیره کنه تا حذف نکنید.
به نظرم این قانون رو یا حذف کنید یا حداقل محدودیت حجم رو به 500 مگابایت یا چه بهتر که 1 گیگابایت تغییر بدید.
سلام خیلی خوب هست سایتتون و ظاهر ساده و زیبایی داره حال کردم
موفق باشید