پاسخ : تایید شماره موبایل !؟ ایمیل ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
نوع برخوردم همینه :d
شرمنده اگر تند بودم :)
از موضوع اصلی منحرف شدیم :d
چرا بعضی از سایت ها ایمیل رو هنوز تایید میکنند ؟ برای مثال پارس پک ؟
چون تمام اسناد (فاکتور، اطلاعیه شروع سرویس، لغو سرویس، درخواست های پشتیبانی) به ایمیل باید ارسال بشه و میخوان مطمئن بشن شما تمام مواردو دریافت می کنید..
چرا ایمیل باید تایید بشه؟ علاوه بر دلایل بالا ، امکانی مثل فراموشی رمز عبور هم مهم هست.
اگه شما برای گسترش تجارتت قصد داری به مشتریای قدیمی و غیر فعال هم ایمیل بفرستی ، باید ایمیل هاشونو تایید کرده باشند و Valid باشند.
و دلایل خیلی زیاده دیگه ، اما اینا فکر می کنم برای یک مجموعه هاستینگ کافی باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DCloud
چون تمام اسناد (فاکتور، اطلاعیه شروع سرویس، لغو سرویس، درخواست های پشتیبانی) به ایمیل باید ارسال بشه و میخوان مطمئن بشن شما تمام مواردو دریافت می کنید..
چرا ایمیل باید تایید بشه؟ علاوه بر دلایل بالا ، امکانی مثل فراموشی رمز عبور هم مهم هست.
اگه شما برای گسترش تجارتت قصد داری به مشتریای قدیمی و غیر فعال هم ایمیل بفرستی ، باید ایمیل هاشونو تایید کرده باشند و Valid باشند.
و دلایل خیلی زیاده دیگه ، اما اینا فکر می کنم برای یک مجموعه هاستینگ کافی باشه.
خب یعنی مشتری نمیدونه اطلاعات سرویسش براش ایمیل میشه ؟ یا تمام اطلاع رسانی ها از این طریق هست؟
الان شماره موبایل رو اشتباه میزنن اکثر که با اون ماژول رفعش کردیم؛ میمونه آدرس و این موراد ؛ آیا لزومی داره ؟
با سلام
به نظر من برای خبرنامه هست که تاییدیه ایمیل واسشون مهم هست.
اصلا یک سایت هاستینگ نیاز به این تایید نداره ،هر کس هاست یا دامنه میخره حتما برای استفاده از خدمات بعدی ایمیل رو درست وارد میکنه ،دوما کسی که نمیدونه ایمیل www نداره هاست میخواد چکار کنه ؟ بعضی سایت ها مثل حراجی ها برای جلوگیری از ثبت نام جندباره تایید ایمیل میگذارن به نظر من هاست نیازی نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Asp.Net
اصلا یک سایت هاستینگ نیاز به این تایید نداره ،هر کس هاست یا دامنه میخره حتما برای استفاده از خدمات بعدی ایمیل رو درست وارد میکنه ،دوما کسی که نمیدونه ایمیل www نداره هاست میخواد چکار کنه ؟ بعضی سایت ها مثل حراجی ها برای جلوگیری از ثبت نام جندباره تایید ایمیل میگذارن به نظر من هاست نیازی نداره
توی سیستمی مثل whmcs کسی نمیتونه با یه ایمیل دو بار ثبت نام کنه .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr-MAMAD
با سلام
به نظر من برای خبرنامه هست که تاییدیه ایمیل واسشون مهم هست.
غیر ممکن هست این مورد ؛ چون کسی که یه سایت هاستینگ داره در هیچ صورتی نمیاد وجه ی خودش رو با ارسال ایمیل تبلیغاتی یا جمع کردن بانک میل خراب کنه.
به نظر من تاییدیه هیچکدوم لازم نیست اما با این حال تنها تایید ایمیل رو در سایتتون به صورت فیلدر لازم بزارید و تایید sms رو صرفا اختیاری قرار بدید
به نظر بنده کلا هردو مهم هست ولی ایمیل که خوب یوزر خودش برا اینکه اصلا لاگین کنه و براش همه چیز ایمیل بشه درست وارد می کنه
ولی شماره موبایل اکثرا درست نیست ولی با ماژولی که شما دارین خیلی بهتر میشه و به نظرم ضروری هست
بنده خودم بیش از یک ماهه دنبال این ماژول هستم چندین بار هم اینجا تاپیک اینا زدم کسی نگفت داره :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
توی سیستمی مثل whmcs کسی نمیتونه با یه ایمیل دو بار ثبت نام کنه .
- - - Updated - - -
غیر ممکن هست این مورد ؛ چون کسی که یه سایت هاستینگ داره در هیچ صورتی نمیاد وجه ی خودش رو با ارسال ایمیل تبلیغاتی یا جمع کردن بانک میل خراب کنه.
اتفاقا این افراد زیاد هستند اگر هم به عنوان بانک میل نفروشند برای خبرنامه خودشون استفاده میکنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yourhosting
به نظر من تاییدیه هیچکدوم لازم نیست اما با این حال تنها تایید ایمیل رو در سایتتون به صورت فیلدر لازم بزارید و تایید sms رو صرفا اختیاری قرار بدید
گاهی واقعا موارد اضطراری از طریق ایمیل برای کاربران ارسال میشه یا اس ام اس میشه یا ما در موارد خاص مجبوریم با مشتری تماس بگیریم تا زودتر مورد حل بشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MersadRezvani
به نظر بنده کلا هردو مهم هست ولی ایمیل که خوب یوزر خودش برا اینکه اصلا لاگین کنه و براش همه چیز ایمیل بشه درست وارد می کنه
ولی شماره موبایل اکثرا درست نیست ولی با ماژولی که شما دارین خیلی بهتر میشه و به نظرم ضروری هست
بنده خودم بیش از یک ماهه دنبال این ماژول هستم چندین بار هم اینجا تاپیک اینا زدم کسی نگفت داره :|
ماژولش هست؛ مرده استفاده اش رو میخواد :D
درود
مطمئن باشید اگر تایید تلفن هم قرار دهید باز هستند افراد زیادی که از خط های مرده جهت تایید و ثبت نام استفاده کنند.این معضل را همیشه با کاربران داریم.