پاسخ : سرور اختصاصیbig storage
این سرور ه . از هلند با 24 ترابایت هارد همچنین با هارد SAS یا SSD. 1 هم قابل ارائه هست قیمت این سرور میشود 225 دلار با 4 گیگ پورت آپ لینک و 8 ترابایت ترافیک
Processor: 2x Intel E5506
RAM: 16 GB PC3-10600R
Operating System: VMWare
Data Center: NL
HDD 1: 6TB SATA
HDD 2: 6TB SATA
HDD 3: 6TB SATA
HDD 4: 6TB SATA
Connection: 4x 1Gbit
Additional Bandwidth : 8TB
Additional IPS : 2
همچنین هزینه هارد 1 ترابایت اس اس دی 60 دلار می باشد در صورت تایید میتوانید با من تماس بگیرید
09375150429
باتشکر
کثیریان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Esi
سلام
دوستانی که سرور اختصاصی میدن ، من یک سرور اختصاصی با حداقل 16 ترابایت فضا (16 ترابایت به بالا !!! ) لازم دارم ؛ ترجیحا هاردش SAS باشه ، رم و پردازنده خیلی مهم نیست چون این سرور عمدتا برای بک آپ استفاده میشه
دیتاسنتر و پورت ارتباطی سرور خیلی !!! مهم هست خصوصا کانکشنش با ایران. قبل از خرید حتما باید یکی از لینک ها رو تست بگیریم (از داخل کشور ) ببینیم با چه سرعتی ارتباط برقرار میشه .
دیتاسنترهای OVH و Yesup در اولویت هستند .
دوستانی که میتونند افر خوب ارائه بدن لطفا قیمت و سرویسشون + دیتاسنتر رو توی همین تاپیک و یا خصوصی مطرح کنند.
هتزنر چطور است ؟ آفر ارایه شود ؟
دوستان خیلی متشکرم که لطف دارید . سرور رو انتخاب کردم و در حال سفارش از یکی از دوستان همین انجمن هستم .
مبین هاست دات کام نماینده رسمی رد استیشن انگلستان ,
ارائه دهنده سرور اختصاصی و مجازی از رد استیشن انگلستان , هتزنر آلمان , او وی اچ فرانسه و او وی اچ کانادا , ایکسل هاست آمریکا, دیسنتک آمریکا
ارائه دهنده سرور اختصاصی و مجازی از ایران (زیرساخت مرکزی - پارس آنلاین - تبیان )
با سلام و عرض ادب و احترام (از طرف شرکت مبین هاست) ارائه با کیفیت ترین سرور های مجازی از
با توجه به اینکه ما نماینده رد استیشن انگلستان اینجا کلیک کنید هستیم یقینا بهترین سرور ها رو از این دیتاسنتر ارائه می کنیم .
دیتاسنتر رد استیشن انگلستان (UPTime : 101%)
ارائه سرور از رد استیشن انگلستان با 15 درصد تخفیف دائمی
سرور های زیر را مشاهده کنید
سرور با هارد SSD SSHD SATA
Filter by number of coresSelect a Base Model
از طریق لینک زیر سرور های رد استشن را بررسی کنید
https://my.redstation.com/server/cus...ator.aspx?gp=4
برای مشاوره و خرید تماس بگیرید
تلفن شرکت :02166573866 (ویژه پشتیبانی و فروش )
تلفن همراه :09191889367 (ویژه پشتیبانی و فروش )
سامانه پشتیبانی و فروش برای ورود اینجا کلیک کنید
مبین هاست | هاست | دامنه |نماینده رداستیشن| پهنای باند نامحدود| سرور نا محدود ایران | سرور مجازی | سرور اختصاصی