درود
100%
سابقه خرید دو محصول اپل رو ازشون دارم کاملا مورد اطمینان هست
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
100%
سابقه خرید دو محصول اپل رو ازشون دارم کاملا مورد اطمینان هست
من تلوزيون 40اينچ خريدم ازشون فرستادن شهرستان. بدون هيچ مشكلي الان يك ساله داره كار ميكنه
از دی جی کالا واقعا بخرید راحت .
از فروشنده عادی بهتره ؛ یه مدت پیش یه گوشی توی دی جی کلا ( فرض سه میلیون بود )
ما رفتیم دم مغازه بهمون دادن 2.900 ؛ موقعی که گوشی رو فردا رفتیم تحویل بگیریم گفتن اره دلار گرون شده و 3200 باید بدید :|
دی جی کالا از این لحاظ فقط خوبه :-)
کارشون عالیه
از وقتی تبلیغات تلوزیونی دی جی کالا پخش شده حدس میزنم مشتریاش چندین برابر شدن کلا سیاست کاری قابل قبولی داره من اعتقاد به قیمت پایینش ندارم تازه مقداری هم از بازار بالاتره اما اطمینانی که هنگام پرداخت وجه محصول داری ارزشمنده...
سلام
بنده تا بحال اکثر گوشی های مورد نیاز و قطعات سیستم مثل کیبورد و این ها رو از دیجی کالا خریدم و با خیال راحت درب منزل پرداخت کردم با کارت خوان سیار .
وقتی که آدم میخواد تو بازار بزاره رو با گشتن تو دیجی کالا به صفر میرسونید و با خیال راحت خرید میکنید .
گارانتی وقایع گستر فارس چطور
آیا معتبر هستش؟
بله 100%
100 درصد توصبه میشه
حتی اگر گرونتر از بازار باشه
چون شما مثلا گوشی موبایل و یا هر چیز دیگه از مغاذه دار بخری پاتو بزاری بیرون اگر خراب باشه خراب بشه بعد دقت کنی ببینی شکستگی داره و... به هیچ عنوان قبول نمی کنند. و میگن برو گارانتی حالا اگر گارنتی داشته باشه
من خرید از دیجی کالا زیاد داشتم
۲ مورد مشکل پیش اومد
اول ماکروفری خریدیم و بعد باز کردن و... دیدم که تهش ضربه خورده و تو رفتگی داره زنگ زدیم براشون پس فرستادیم بدون چون چرا عوض کردن
دوم ipad mini خریدم بدون گارنتی فقط ۷ روز سرویس ویژه ۲-۳ بعدش wifi اش off شد و اصلا روشن نمی شد حتی با ریستور پس فرستادیم و بازم بدون چونو چرا یه نو فرستادن.