با سلام باید سرویس DDOS Protection استفاده کنید هستند سایتهای خارجی که ارائه میدن ولی چون اینجا تاپیک آمورشی و خلاف قوانین هست اینجا نمیزارم اگر تمایل داشتین پی ام بدین تا سایتو خدمتتون اعلام کنم.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام باید سرویس DDOS Protection استفاده کنید هستند سایتهای خارجی که ارائه میدن ولی چون اینجا تاپیک آمورشی و خلاف قوانین هست اینجا نمیزارم اگر تمایل داشتین پی ام بدین تا سایتو خدمتتون اعلام کنم.
تنها راه مقابله فایروال سخت افزاری کانفیگ شده می باشد
لینک وبگاهتون به همراه نوع حمله رو اگه میدونین یا محتویات لاگ رو برام بفرستین تا اگه کمکی از دستمون بر میاد انجام بدیم.
سلام
بستگی به نوع دیداس داره اگر دیداس لایه ۷ باشه میتونید یک سرور مجازی تهیه کنید و بدید به جناب سنجری (مدیر یاس ای تی) براتون کانفیگ کنن در این ضمینه تخصص بالایی دارن
درغیر این صورت به جناب بینایی (مدیر سنترال هاستینگ ) مراجعه کنید و از دیداس پروتکشن اون ها استفاده کنید (سیستم اون ها بجز مقاوت دربرابر انواع دیداس ، دربرابر موارد امنیتی دیگر هم سایت شما را امن میکند
موفق باشید
جناب، من هم یکی از سایتهام بعد از حملات دی داسی که منجر به ساسبند شدن هاست شد، با کاهش بازدید 90 درصدی مواجه شدم و از 8000 بازدید کننده رسیدم به 500 دونه در روز...!
بعد از گذشت 1 ماه هنوز مشکل برطرف نشده....!
حالا نمیدونم مشکل از چی هست؟!!!
اصلا نمیدونم آیا مشکلی هست؟
آیا الگوریتم های گوگل تغییر کردند؟!!!
یا مثل شما تحت حملات دی داس هستم؟ از کجا بدونم زیر حملات دی داس هستم؟ شما از کجا میدونی زیر حمله ای؟
راستش نمیدونم الان دی داس هستم یا نه (هاست دارم). ولی به هر حال این وضع کنونی هاستمه
البته گاهی وقتا، وقتی 10 تا پیج رو با هم باز میکنم خطا میده: Resource Limit Is Reachedکد:CPU Usage : 0 / 100 %
Memory Usage: 39.2 / 1024 MB
Physical Memory Usage: 176 / 1024 MB
Entry Processes: 1 / 20
Number of Processes : 1 / 100
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later
در حالی که قبل از حمله ی ماه پیش، هر لحظه تا 80 آنلاین هم توی سایت بودن. الان شده 5 تا دونه آنلاین !
گوگل وب مستر رو بررسی کردید ؟
سلام دوست گرامی:
برای اینکه اطلاعات بیشتری در مورد حملات DDOS به دست بیاری بهت پیشنهاد می کنم این مقاله را حتما بخون :
http://linux-web.ir/articles/hosting-articles/ddos
در این مقاله روش های جلوگیری از حملات DDOS گفته شده است.